Gość kad2 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 2 odcinek troche gorszy ale było kilka bekowych momentów. Za to 3 zapowiada się kozacko Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 To było najlepsze btw - Zaraz zaczynam drugi odcinek. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Mi się drugi odcinek podobał bardziej niż pierwszy. Dupeczka faktycznie na plus, chociaż wolałem Alishę. Akcja ze ślepą rasistką i prezerwatywą w folii była najlepsza w całym odcinku . Nie byłem przekonany co do nowych postaci, ale laska daje radę, a koleś się wyrobi, bo póki co, to tylko w akcjach ze swoją dziewczyną dawał radę. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Strasznie popier.dolony jest ten sezon jak narazie, nie ma zadnego przewodniego watku a nowe postaci nie sa tak fajne jak byli Kelly, Alisha i Paul. Mimo to oglada mi sie bardzo dobrze, Rudy to taki Sheldon z TBBT, rozdaje i ciagnie ten wozek. J przydaloby sie zeby korzystali z tych swoich mocy bo du.pa. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 -Shit, is that - that's not marmalade, is it? -What? -It's just that yesterday... afternoon, tea-time I might have stuck my cock in that. xD Humoru jest trochę mniej niż w poprzednich sezonach ale fabularnie dalej jest ciekawie. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 (edytowane) Strasznie popier.dolony jest ten sezon jak narazie, nie ma zadnego przewodniego watku a nowe postaci nie sa tak fajne jak byli Kelly, Alisha i Paul. Mimo to oglada mi sie bardzo dobrze, Rudy to taki Sheldon z TBBT, rozdaje i ciagnie ten wozek. J przydaloby sie zeby korzystali z tych swoich mocy bo du.pa. To samo wczoraj mowilem Mnie juz w ogole nie rajcuja seriale bez watku przewodniego (nie mam na mysli komediowych). Edytowane 20 listopada 2012 przez Dave Czezky Cytuj
gork 19 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 Dlatego najlepszy sezon to nr 1 i 2. Z resztą stare postacie same się wykręcają z tego sezonu. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 Akurat dobrym pomysłem było pozbycie się Curtisa. Murzyniec przez 4 sezony ani razu beki nie dał Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 (edytowane) Nawet w czołówce wali brona A sezon z każdym odcinkiem coraz lepszy. PS. "If he grows up to be a pimp, a child molester or a probation worker, I will kick your arse." XDDD Edytowane 11 grudnia 2012 przez Masorz Cytuj
gork 19 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 A dla mnie nie ma porównania do sezonu 1 i 2. Właściwie zero myśli przewodniej (chyba, że główny wątek tego sezonu to gość który szuka swojego penisa ). Odcinki mnie osobiście średnio śmieszą, no i właściwie nikt nie korzysta ze swoich mocy w żaden sposób. Bida. 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 I tak ogląda sie lepiej niż 90% obecnie emitowanych hamerykańskich seriali Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 Myślałem że to koniec, miła niespodzianka. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 27 października 2013 Opublikowano 27 października 2013 Rozpoczęcie 5ego sezonu mnie pozytywnie rozwaliło, rżałem ze śmiechu jak poyebany. Jakie motywy: - Agenci Szatana XDDDDDD - ruchanie jako sposób na wyciąganie mocy z ludzi - wydymanie kolegi w pupę, żeby wypędzić z niego Szatana XDDD - Rudy jak zwykle genialne teksty - grupa wsparcia dla ludzi z mocami - i babka co plecie na drutach przyszłość na swetereku Bez dyskusji. mocny start. 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Guwno, nikt już nie ogląda? Sezon nawet daje radę, tylko po cholerę oni mają te moce skoro prawie w ogóle ich (w dalszym ciągu) nie używają? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Guwno, nikt już nie ogląda? Sezon nawet daje radę, tylko po cholerę oni mają te moce skoro prawie w ogóle ich (w dalszym ciągu) nie używają? Nawet fajny sezon. Użyją ich pewnie dopiero w finale serialu. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Byłem już bardzo zniechęcony poziomem Misfits po odejściu starej ekipy, ale sezon 5 mi się podoba. Szczerze mówiąc Rudy dopiero teraz przekonał mnie do siebie w stu procentach, Abby i przystojny barman z najnowszą mocą są świetni, aż trochę szkoda, że to już prawie koniec. Podoba mi się to, że od pierwszego odcinka przewija się motyw zostania "proper super heroes", a jak widać nic takiego nie ma miejsca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi