xzdunx 7 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) skumajcie to.... Osobiście nie jestem fanem takiej siekanki(wole hardcore) aczkolwiek humor mnie powala.... http://www.myspace.com/twinpigsband (nie do końca moje klimaty ale sam myspace + myzyka rozwala po całości:P) "Formacja ekwilibrystyki muzycznej Twin Pigs wypełzła na powierzchnię ziemi z trzewi nieskończonej kloaki zła podczas pamiętnej, wielkiej burzy mózgów jesienią 2008 roku. Trzy osobowy skład kolejowy w rytm arytmicznych uderzeń strug deszczu o dach pobliskiego kiosku ruchu objawił się w mgnieniu oka i od tamtej pory pozostaje niezmienny. Chore inspiracje zespół czerpie głównie z wieloletniej obserwacji trzody chlewnej, oraz obrządku i tradycji towarzyszących nie umiarkowaniu i estetycznemu chaosowi rytuałów tak licznie występujących w pobliżu koryta, a także z wieloletniej fascynacji posuwisto zwrotnym ruchem falban sukni członkiń zespołu pieśni i tańca Mazowsze. Tematy poruszane w tekstach są poruszające. Riffy natomiast są wyszukanym połączeniem naciskania palcami strun na gryfie i jednoczesnego uderzania w nie kostką brukową na wysokości ok 3cm powyżej mostka będź 5 cm poniżej krzyża. Mnogość pasaży i przewrotów gitarowych w połączeniu z tęgim obfitującym w tętniącą ropę gardłem wokalisty stanowi bardzo przyjemny efekt, nawiązujący stylistycznie do muzyki wczesnego średniowiecza . Całość w połączeniu z perkusją daje niecodzienną mieszankę, efektem której twarz każdego ze słuchaczy nieodwracalnie przybiera urokliwy uśmiech Ryśka z Klanu." to piszą o sobie....Co wy o takich "wynalazkach" myślicie?? Edytowane 29 kwietnia 2010 przez xzdunx Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 W sumie nie wiem co oni starają się grać. Za mało tu flaków i penetracji olarwionych wagin na goregrinda. Za ciężko na "pancura". Kolejna kapela dla beki, w sam raz na koncerty z biletami za 5 zł, nic więcej. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2010 też na nich tak patrze ale design stronki oraz same kawałki jak pierwszy raz zobaczyłem sam chrumkałem jak dziki ale ze śmiechu:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi