Paliodor 1 761 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2010 Ale i tak pewnie już nie macie tej gry albo nigdy nie mieliście. Pewnie gdyby to było od początku gra byłaby inaczej przyjęta. Ale czy to wtedy byłby COD? Wtedy również byłby to CoD tylko, że z dopracowanym i nie nastawionym na noobstwo trybem multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
redundantor 4 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2010 (edytowane) Dlatego właśnie mam nadzieję, że Treyarch wprowadzi to od początku. Na tych trybach jest tylko czysta strzelanina. To jest taki trochę inny hc Nie trochę się zagalopowałem - tam nie ma tylko kill streaków. Perki są nadal, ale właściwie one nie przeszkadzają. To jest: Barebones Pro: Team Deathmatch oraz Free-for-All z wyłączonymi seriami ofiar. Maksymalnie 8 graczy Objective Barebones Pro: Domination, Demolition, HQ Pro oraz Capture the Flag z wyłączonymi seriami ofiar. Maksymalnie 12 graczy. Ciekawe czy nazewnictwo zostanie w COD7 o ile pomysł zostanie skopiowany. Edytowane 13 sierpnia 2010 przez redundantor Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2010 Dlatego właśnie mam nadzieję, że Treyarch wprowadzi to od początku. Na tych trybach jest tylko czysta strzelanina. To jest taki trochę inny hc Nie trochę się zagalopowałem - tam nie ma tylko kill streaków. Perki są nadal, ale właściwie one nie przeszkadzają. To jest: Barebones Pro: Team Deathmatch oraz Free-for-All z wyłączonymi seriami ofiar. Maksymalnie 8 graczy Objective Barebones Pro: Domination, Demolition, HQ Pro oraz Capture the Flag z wyłączonymi seriami ofiar. Maksymalnie 12 graczy. Ciekawe czy nazewnictwo zostanie w COD7 o ile pomysł zostanie skopiowany. w pierwszy tryb gralo dzis 1200 osob a w drugi 220...przy 150 tys na playliscie to marny wynik.. jakby nie byloby w nim perkow to sam bym w niego gral bo komandosy czy armia to lekkie przegiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2010 Wstępna, prawdopodobna lista broni. Szkoda, że bez M4, ale to w końcu lata 60-70. http://www.codblackopsblog.com/call-of-duty-black-ops-weapons-list/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2010 (edytowane) http://www.joystiq.com/page/3/ Retailer listing points to zombie return in Call of Duty: Black Ops Pięknie po prostu pięknie ;/ Zaraz obok misji w co-opie mocno zaje.bisty tryb ale wszystko na to wskazuje, że pojawi się jako dlc dla zwykłych wersji... Edytowane 14 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2010 Dlatego dają kolejny argument by kupić tą gre jak będzie tania,bo raz ze mogą wtedy wszystkie dlc dać hurtowo w 1 pakiecie,a dwa że poprawią wszystkie bugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2010 Po ostatnim trailerze już widzę jak ludzie biegają z nożami <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2010 ... albo jeżdżą rc samochodzikami,.... albo latają rakietą NIkita(?) po mapie... albo stawiają kamery i kampią w krzakach ... ojj zapowiada się cudowny online.... nadzieja tylko w pewnym Socom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
redundantor 4 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2010 I tak będą, bo sposób gry zależy od grającego, a nie od gry. Jak masz 11 latków to grają tak jak im główki pozwalają. PS. McDrive weź wywal z podpisu te nawiedzone pier..lenie polityczne. Gdzie nie wejdę to jacyś kuwa aktywiści się udzielają. Myślałem, ze na forum growym tego nie ma. A tak na marginesie to bardziej mi zależy na grubości mojego portfela jak chyba większości z Polaków bo żyjemy w czasach pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2010 I tak będą, bo sposób gry zależy od grającego, a nie od gry. Jak masz 11 latków to grają tak jak im główki pozwalają. PS. McDrive weź wywal z podpisu te nawiedzone pier..lenie polityczne. Gdzie nie wejdę to jacyś kuwa aktywiści się udzielają. Myślałem, ze na forum growym tego nie ma. A tak na marginesie to bardziej mi zależy na grubości mojego portfela jak chyba większości z Polaków bo żyjemy w czasach pokoju Za dużo bajerów za mało strzelania będzie w MP <_< A co do mojego podpisu to nie łamie on zasad więc będzie w nim tak długo jak tylko będę chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) Reduntator...czy jak Ci tam... to jak kto gra nie zależy od wieku. ps. McDrive bardzo dobry opis... oby tak dalej... reduntynator ()... tobie zalezy na grubym portfelu i włąsny... nosie (żeby nie pisac d.u.p.i.e) dlatego tak jest w polsce - ciągle narzekacie. Edytowane 15 sierpnia 2010 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2010 Ja myślę, że to zależy od osób, które grają. Owszem, są i 20-to latkowie dziecinnie się zachowujący, co odbija się na grze. Jednak w głównej mierze to wygląda tak, że im więcej dzieci na serwerze, tym więcej głupich sytuacji. Bzykających pod nogami samochodzików RC-XD i tak nie zabraknie, bo jak to jest za 3 zabicia, to wszystko mówi za siebie. Przypomnijcie sobie, jak częste w MW, MW 2 i WaW jest UAV - co kilka sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
redundantor 4 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) Ja się będę upierał - przykład - proszę bardzo: Czekam na grę w coda (obojętnie którego) już w czasie ładowania gry zaczynam słyszeć piskliwe głosiki amerykańskich i innych nastolatków. Myślę no zaj....ie, ale może nie będzie źle. Zaczyna się gra. Jeden koleś gra i gada doi siebie w head set. Okazuje się, że z kolegami chcą puścić atomówkę. Reszta graczy zaczyna ich opier... to tamci się obrażają i zaczynają robić rozpierduche tzn. bawić się między sobą. Potem oczywiście bluzgi i wyzwiska. Taki scenariusz przechodziłem już kilka razy. Oczywiście nie w każdym przypadku młodszy gracz to głupszy gracz bo tego nigdzie nie napisałem, tylko, że gnojek grający od 5 roku życia w sieci na ps3 zawsze jest jakiś taki lewy A co do podpisu - nie chodzi tu o to czy jest on zgodny, czy nie zgodny z regulaminem, tylko o pewne wyczucie sytuacji i zdrowy rozsądek. Dla mnie polityka zwłaszcza polska to przykład bagna jakiego mało. Dlatego każdy kto wchodzi z ubłoconymi tym bagnem butami tam gdzie tego się nie oczekuje dostaje moją uwagę. Możecie obydwaj zapisać się na forum nie wiem pis, po, radia maryja itp i tam pisać tekściki jakie chcecie i jeszcze Wam tam przyklasną. Tutaj jest to trochę nie na miejscu. Raczej nikogo tu nie interesuje jakie macie poglądy polityczne, chociaż wszyscy już wiemy. Interesuje nas jakie macie poglądy na temat gier. A pisanie takich tekstów i to jeszcze w podpisie dowodzi, że jesteście zaangażowani w tą durną gierkę, która właśnie najbardziej szkodzi Polsce. Co więcej mój tekst odebraliście jako atak na Wasze poglady polityczne, co dowodzi, że jesteście w tym temacie trochę usztywnieni . W innych krajach przegrywający kandydat na prezydenta podaje rękę konkurentowi i kończy nawet najbrudniejszą kampanię. W Polsce wtedy dopiero się zaczyna. I nie pisze tu tylko o ostatnich wyborach. Świat się śmieje itp. A mój tekst o pełnym portfelu trzeba najpierw zrozumieć, a potem komentować. Dla mnie pełne portfele obywateli i silna Polska idą w jednym szeregu. Jak tego nie rozumiecie to trudno... Ale zrobicie jak chcecie. @LiSoQuan - ale ja właśnie nie narzekam bo mi tu dobrze i nie lubię za bardzo jak np. politycy chcą mi wmówić, że jest inaczej Edytowane 16 sierpnia 2010 przez redundantor Cytuj Odnośnik do komentarza
Rodzyna 0 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Wracając do CoD'a, nie podoba mi się sposób w jaki rozwinięta została idea multiplayer'a z pierwszej i drugiej części. Rozrywka dla wielu graczy jest irytująca poprzez wiele zastosowanych w niej pomysłów. Denerwuje także fakt, że sprowadza się ona do biegania i dźgania nożem, ew. strzelania nieświadomym przeciwnikom w plecy. Wyraz daje w tym momencie chaotyczność całej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Wracając do CoD'a, nie podoba mi się sposób w jaki rozwinięta została idea multiplayer'a z pierwszej i drugiej części. Rozrywka dla wielu graczy jest irytująca poprzez wiele zastosowanych w niej pomysłów. Denerwuje także fakt, że sprowadza się ona do biegania i dźgania nożem, ew. strzelania nieświadomym przeciwnikom w plecy. Wyraz daje w tym momencie chaotyczność całej zabawy. Niestety ćwokom z USA się to podoba <_< <redundantor> przez twoje przytyki nas stąd wywalą. Poglądów nie zmienię tak samo jak podpisu. Regulaminu nie łamię więc podpis pozostanie nie zmieniony do mojego znudzenia nim. Jest wiele podpisów które nie podobają mi się na tym forum i do niego nie pasują, ale się na nich nie skupiam i tyle. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2010 4 nowe screeny http://uk.media.xbox360.ign.com/media/143/14349501/imgs_1.html Zamieć daje rade ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2010 Dobre, ale ten efekt w KZ3 jest jeszcze lepszy. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 Gameplay, który wyciekł z pokazu na Gamescom. http://www.dailymotion.pl/video/xejhx0_cheese-sauce_animals#from=embed Zapowiada się świetnie. Na youtube owy filmik jest non stop kasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 (edytowane) No, no wygląda fajnie (pomijając jakość nagrania ;]) choć póki co bardziej podoba mi się ta misja pokazana na E3 na konfie M$. W dżungli przypominało mi to trochę (designem, stylistyką) Mgs-a trzeciego. Ale i tak pewnie nigdy już nie powstanie misja (w zasadzie misje bo dwie ;]) lepsza niż Pripyat z czwórki. Kiedyś sobie myślałem, że taki cały CoD mógłby powstać w Czarnobylu Edytowane 26 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 Ale i tak pewnie nigdy już nie powstanie misja (w zasadzie misje bo dwie ;]) lepsza niż Pripyat z czwórki. Kiedyś sobie myślałem, że taki cały CoD mógłby powstać w Czarnobylu Masz nudnego STALKERa Zresztą ja tam CoD'a nie widzę, że niby z kim tam walczyć? Co do filmiku to hmmm... zachęcający, ale przydałby się jakiś nowy oficjalny trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 (edytowane) No właśnie nie mam Stalkera - nie gram na pc. Cały czas liczę, że dwójka wyjdzie na konsole. A co do CoD: Pripyat nie wiem z kim byśmy walczyli. A z kim w jedynce walczyliśmy. To gra coś by wymyślili. Jeżeli dostalibyśmy takie misje jak w czwórce (powiedzmy, że z 10) to wtedy kampania może dla mnie trwać nawet 4 godziny byleby była tak intensywna, klimatyczna. No dla mnie zresztą dla wielu te 2 misje to OGIEŃ ;p. Ale przecież wiadomo, że nigdy taki CoD nie powstanie. Edytowane 26 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 jaka jest roznica miedzy zwykla wersja a limitka bez samochodu (ta tansza) dlc? stell box? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 Prestige Edition: - gra CALL OF DUTY: BLACK OPS, - kostium Black Ops dla wirtualnego ludka PlayStation Home - medal Black Ops, - 4 dodatkowe mapy do kooperacji (zombie) - pojazd RC-XD, który jest sterowany radiem (zasięg 60 metrów, wbudowana kamerka i mikrofon, dzięki czemu masz obraz sytuacji "przed autem"). Za taki zestaw przyjdzie Ci zapłacić ok. 600zł. Hardened Edition: - gra CALL OF DUTY: BLACK OPS, - 4 dodatkowe mapy do kooperacji (zombie) - medal Black Ops, - kostium Black Ops dla wirtualnego ludka PlayStation Home Ok. 300zł Wg mnie jedynym opłacalnym zakupem będzie zwykła wersja (180-190zł) + dokupienie DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Haha niezle: http://www.joystiq.com/2010/08/26/video-what-if-call-of-duty-was-a-pokemon-game/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Dla mnie zwykła edycja i jak mam w zasadzie zero DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi