Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops

Gość Pawlo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Multi wygląda praktycznie, identycznie jak w mw2.

Jest już pełna lista ks jakie będą?

tak..wracaja psy.. :P

co wazne kille z killstrajkow nie licza sie do nastepnego :P

http://blackops.digitalwarfare247.com/news/killstreaks-and-new-wallpaper

A to dobrze, nawet bardzo dobrze zawsze to "mniej lamusowe" ;]. Zyska na tym sama rozgrywka.

A jeszcze jedno odnośnie tej listy ks-ów co wkleiłeś to teraz tylko 11 killi potrzeba do najwyższego ks-a?

Co by nie gadać wydają się lepsze niż w mw2. Tylko ten samochodzik ;/... no i jestem ciekaw jak napalm czy nie będzie zbytnio przegięty.

Opublikowano (edytowane)

co do pytan to pelecam ta stronke z linka...zawsze sa najnowsze infomacje na temat BO..

nie wydaje mi sie aby nabicie 11 killsow bylo jakies szczegolnie proste :P

No właśnie sobie przeglądam stronkę bo szczerze mówiąc mało wiem o tym CoD-idzie (nie chcę się napalać ;p). Dowiedziałem się, że nie będzie SO pewnie zombi je zastąpiły, szkoda mogli wrzucić to i to. Kampanii też nie będzie w co-opie a to mi akurat zwisa nigdy nie przepadałem za specjalnymi kampaniami do co-opa.

A z małą liczba killi do ks-ów no wiesz chodziło mi o to, że w mw2; 25 było za atomówkę, 15 itd. Ale tutaj zapewne mniej jest wymagane bo ks-y nie liczą się do następnych. I dobrze.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Tak z innej beczki na Amazon.com jest wersja na PS3 normalna za 54$ i wyglada na to, ze z darmowa wysylka. Czy jest mozliwosc zamowienia jej ? Mial ktos juz jakies doswiadczenie ? Czy dowala clo ?

EDIT:

Jak sie okazalo nie obejmuje jej wysylka darmowa. Gdzie mozna najtaniej kupic ?

Edytowane przez gnom
Opublikowano

Rozwala mnie narzekanie amerykańców na ceny,nie dość że na ogół powyżej 50 dolców zakupu mają wysyłke gratis to jeszcze np. ceny takich suplementów mają żenująco niskie na nasze zarobki,a co dopiero na ich,rozpieszczony kraj.

Opublikowano

W ogóle to czy wiadomo czy w tej części również muzę zrobi Hans Zimmer? Bo to co odwalił w MW2 to mistrzostwo.

Zimmer nie skomponowal muzyki do gry - jedynie opening.