Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops

Gość Pawlo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra z innej beczki-ogarnął ktoś preorder tańszy niż 190zł? Jak tak to niech podzieli sie tą ukrytą wiedzą ;F Tbh nie mogę się doczekać premiery bo jestem na głodzie szhooterowym po tym jak pozbyłem się BC2

Opublikowano

Ja też właśnie czekam czy nie będzie gdzieś promocji (przy mw2 podobno były), a jak nie to biorę za 189zł z lokalnego sklepu, będzie to pierwsza gra na ps3 która kupie na premierę.

Opublikowano

Jak poczta prześle w jeden dzień to jest duże prawdopodobieństwo że będzie 9.11. Ja jak promocji nie będzie żadnych to biorę za 189 właśnie ze sklepu do którego mam z 20 minut z uczelni, zresztą taniej niż to 189zł na allero nie widziałem.

Opublikowano

Jak poczta prześle w jeden dzień to jest duże prawdopodobieństwo że będzie 9.11. Ja jak promocji nie będzie żadnych to biorę za 189 właśnie ze sklepu do którego mam z 20 minut z uczelni, zresztą taniej niż to 189zł na allero nie widziałem.

Ja to samo, prawdopodobnie z GO w łodzi sobie kupię bo też mam 20 minut samochodem z domu i jest duża szansa,że będzie ten dzień czy dwa przed premierą.

Opublikowano (edytowane)

Klan 4FUN szuka 6 ogarnietych graczy do sprawdzenia sie na polu walki... Nie szukamy ludzi ktorzy w polowie ligi odejda z klanu... Szukamy ludzi godnych zaufania ktorzy nie placza ze dzis nie "zagram"... Szukamy ludzi ktorzy beda sie stawiac na kazdy mecz i trening... Szukamy graczy ktorzy poswieca sie tylko "Czarnym Operacja" i mozemy na nich liczyc... Jeszcze wspomne o tym ze "W tych czolowych klanach jest tlok i nie ma co sie do nich szarpac a znowu w klanach z dolu jest 0 aktywnosci"...

No wiec tak..

KONTAKT:

ZAJAWKOWICZ (PSN) 28882956 (GG)

Bumblebee_PL (PSN) 19708649 (GG)

WYMAGANIA:

HEADSET (Sluchawka)

WIEK (minimum 17 lat)

Dobry humor

Komunikatywnosc

Kultura osobista

Aktywnosc

Edytowane przez Bumblebee_PL
Opublikowano (edytowane)

Byleby przed 11 ale skoro mają napisane 9 to pewnie na 9 lub maks na 10 będzie.

Ja mam zamówione z Ultimy ale w(pipi)ię się jak znowu jakieś markety będą sprzedawać szybciej i taniej jak rok temu ;/. Choć Ultima też ma promocję daje 10 zł rabatu na inne gry :turned:

@Nemesis

Były już premiery gier we wtorki i środy w Polsce. Choćby exy Sony w zeszłym roku.

Czekam na ten Launch Trailer.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

8 listopada sklepy już raczej będą miały bo właśnie od 8 mogę odebrać osobiście coda, choć ja mam własnie nadzieje że w jakimś markecie będzie taniej niż te 189zł.

Opublikowano (edytowane)

Ponad 8 minut gameplayu z Zombie Mode, jeszcze jest do obejrzenia, jakość w miarę do przełknięcia.

http://www.youtube.com/watch?v=cHyL90gjpDQ&feature=player_embedded#!

To jest również warte uwagi:

http://www.youtube.com/watch?v=95CRyCMu8Gk&feature=player_embedded#!

Edytowane przez NEMESIS US
Opublikowano (edytowane)

BIG SPOILER

jesli jest ktos ciekawy o co chodzi z koncowka ostaniego trailera to niech zerknie...przedstawiony jest wstep do misji

KU.WA MOC :)

obejrzalem na szybko te 3 filmiki z singla i jestem podniecony :)

filmik ogladajcie przez YT :P

Edytowane przez Szymek_PL_