Voytec 2 761 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Ale czytajcie ludzie proszę ze zrozumieniem. Nikt nie porównuje tutaj CoDa i Starcrafta. Mowimy o legendarnych seriach, do ktorych nalezy Starcraft, ale takze napewno CoD w dziedzinie elektronicznej rozrywki. Wsio. Ogladam sobie ostatnio trailery z Black Ops i trzeba powiedziec jasno. Call of Duty maja niesamowicie hoolywoodzkie trailery. Majstersztyk. Gra, ktora ma przyjemny gameplay. Bez wiekszych rewelacji ale ma to cos, bo przyciaga miliony. Owoc genialnej kampanii reklamowej. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Jak można porównywać COD-a do Starcrafta. Przecież to zupełnie inna bajka. To może jeszcze do Civilizacji 2 porównaj nom ja sam nie wiem jak oni wybierajac komu dac nagrode gry roku smia porownywac gry z roznych gatunkow bo moze nie zrozumiales po pierwszym przeczytaniu ale wlasnie w tym kontekscie porownalem te dwie gry. ktos powiedzial ze cod:bo to najbardziej wyczekiwana gra roku ja powiedzialem ze byl nia starcraft 2. nie dyskutuje czy starcraft ma lepsze bronie niz cod czy moze lepsza grafike. teraz zalapales czy nadal za trudno? :> Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Jeśli chodzi o Katowice to wiem że tak Tesco jak i Saturn będą mieli na dzień premiery po 179zł. Może w Saturnie da radę w poniedziałek wychaczyć. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 http://www.ps3site.pl/tez-drzecie-sie-i-dyszycie-z-podniecenia-przy-otwieraniu-pudelek-z-grami/56391/ co za pacjent Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Na takich"ludziach"acti zarabia najwięcej. Cytuj
lons 38 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) http://www.ps3site.pl/tez-drzecie-sie-i-dyszycie-z-podniecenia-przy-otwieraniu-pudelek-z-grami/56391/ co za pacjent Chyba nie wierzysz we wszystko co pokazują ludzie w szczególności w Tv czy na Youtube? Edytowane 6 listopada 2010 przez lons Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) Chyba przed poniedziałkiem nie pogramy w Coda... Obdzwoniłem wszystkie sklepy poniedziałek 100% (w tych mniejszych) a w sieciówkach wtorek. Teraz nie mam już czasu lecę na mecz TYLKO LEGIA! ElllOOo Weź zrób wszystkim uprzejmość i się wynieś z tym spamem do innego tematu do tego przeznaczonego -> http://www.psxextreme.info/topic/83388-gry-na-premiere-gdzie-dostac/page__st__1040 Edytowane 6 listopada 2010 przez Kyo Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Ogladam sobie ostatnio trailery z Black Ops i trzeba powiedziec jasno. Call of Duty maja niesamowicie hoolywoodzkie trailery. Majstersztyk. Gra, ktora ma przyjemny gameplay. Bez wiekszych rewelacji ale ma to cos, bo przyciaga miliony. Owoc genialnej kampanii reklamowej. No zwiastuny są genialne. Mogę je oglądać po parę razy. ^_^ Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Podpowiem że ostatni trailer Resistance 3 też nieziemsko wkręca w klimat BO kupie chyba jednak po świętach i to tylko dla singla. Do gwiazdki nowy NFS, GT5 (miejmy nadzieję hehe) no i Vietnam do BFa by przejechać na nim do czasu przybycia króla czyli KZ3 Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 i heard many reports from guys who already own the game that the MP is region locked!! (ps3). They said "AT-Versions" (Austria) can only play with owners of other AT Versions. So they can not play with Users with the UK Version or the German Version and vice versa of course.… Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 i heard many reports from guys who already own the game that the MP is region locked!! (ps3). They said "AT-Versions" (Austria) can only play with owners of other AT Versions. So they can not play with Users with the UK Version or the German Version and vice versa of course.… Nie wierze w to;)Przecież to by zabiło jakąkolwiek rywalizacje i grę klanową. Bullshit Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 i heard many reports from guys who already own the game that the MP is region locked!! (ps3). They said "AT-Versions" (Austria) can only play with owners of other AT Versions. So they can not play with Users with the UK Version or the German Version and vice versa of course.… Nie wierze w to;)Przecież to by zabiło jakąkolwiek rywalizacje i grę klanową. Bullshit To zabiłoby całą grę. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 starcraft 2 tak ma i zyje i ma sie dobrze mimo wszystko wolalbym by nie bylo tej blokady chociarz mi w niczym nie przeszkodzi Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 starcraft 2 tak ma i zyje i ma sie dobrze mimo wszystko wolalbym by nie bylo tej blokady chociarz mi w niczym nie przeszkodzi Chyba nie wiesz o czym mowisz;) Albo nie rozumiesz tego jednego zdania po angielsku. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 StarCraft 2 ma podobnie, ale tam idzie o kontynenty (tzn. Europa, USA, Korea (tu wyjątek, ale SC to sport narodowy Azjatów i mają cztery hymny, jeden oficjalny, reszta nieoficjalne, motywy z trzech ras, z SC2 ), Azja) W CoD:BO nie wierze w coś takiego i też nie sądzę, żeby tak zrobili, bo to byłaby większa porażka niż MW2. Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 StarCraft 2 ma podobnie, ale tam idzie o kontynenty (tzn. Europa, USA, Korea (tu wyjątek, ale SC to sport narodowy Azjatów i mają cztery hymny, jeden oficjalny, reszta nieoficjalne, motywy z trzech ras, z SC2 ), Azja) W CoD:BO nie wierze w coś takiego i też nie sądzę, żeby tak zrobili, bo to byłaby większa porażka niż MW2. Dlatego jest duża różnica między blokadą międzykontynentalną a blokadą krajową, chociaż jest to nierealne,żeby do Coda wprowadzili takie coś. @Mazzeo - skąd masz takie info? Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 z neogafa. Już sporo osób ma grę w czytnikach. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 starcraft 2 tak ma i zyje i ma sie dobrze mimo wszystko wolalbym by nie bylo tej blokady chociarz mi w niczym nie przeszkodzi Chyba nie wiesz o czym mowisz;) Albo nie rozumiesz tego jednego zdania po angielsku. przynajmniej umiem policzyc ile tam jest zdan no ale byles blisko nastepnym razem napewno sie uda. nawet jesli to co mowia to prawda to mozliwe ze w dniu premiery problem zniknie. inna mozliwosc to bug na dziendobry jak z friends invite w mw2 i trofeami Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 A ja z kolei słyszałem, że nie można już robić offline'owych profilów do splita i tam levelować i statów nabijać tylko wszystko jest odblokowane. Co za cios prosto w serce dla mnie i moich 3 timowych kumpli Cytuj
xbor 54 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Mnie ciekawi czy po splicie w multi mogą grać dwaj userzy psn czy jeden to będzie "player 2" Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 z neogafa. Już sporo osób ma grę w czytnikach. I czemu napisales ps3? Na xa jest normalnie? Chyba malo prawdopodobne. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Przecież to by było bezsensu, bo w niektórych krajach nie we wszystkie tryby by się dało grać, o ile w ogóle o każdej godzinie dałoby się grać. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 z neogafa. Już sporo osób ma grę w czytnikach. I czemu napisales ps3? Na xa jest normalnie? Chyba malo prawdopodobne. Podobno tylko na ps3. Wydaje mi się, że to tylko do czasu premiery gry takie ograniczenie. Mimo wszystko dobrze, że zamówiłem BO na x'a Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 z neogafa. Już sporo osób ma grę w czytnikach. I czemu napisales ps3? Na xa jest normalnie? Chyba malo prawdopodobne. Odnośnie tego problemu to było wspomniane tylko PS3. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) A ja sobie od rana oglądam trailery (ten z Eminemem daje radę), filmiki z multi i singla i hype mnie zjadaaa jak dzieciaka haha ;p. Ale nie mogę się doczekać jak sobie postrzelam do Wietnamców a w multi pospuszczam pieski i pokoloruję swoją broń <debil>. Tylko najgorzej mnie wkurza, że nawet jak jutro wyrwę swoja kopię to i tak na popołudnie do roboty więc na dobrą sprawę pogram dopiero we wtorek ;/. PIF PAF, damn you Edytowane 7 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi