Voytec 2 761 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Ha, to u mnie lepiej, bo poludniem koncze prace - rajd po sklepach i wieczorem mam nadzieje rozpoczecie singla Cytuj
DominoSs 4 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Ktoś ma info dotyczące split screen? Dokładniej chodzi mi o to czy zombie online albo typowy deathmatch online na split screen że ja to wiadomo będę nabijał lvl i te pkt. rodem z kasyna a drugi player też bedzie lvl bił będzie mógł sobie login zrobić czy to bedzie taki (pipi)owaty player2 i będzie biegał z 1lvl i jak nawet nabije do 4lvl to przy kolejnym wejściu będzie miał znów 1lvl? Doczytał się ktoś o tym? Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Ktoś ma info dotyczące split screen? Dokładniej chodzi mi o to czy zombie online albo typowy deathmatch online na split screen że ja to wiadomo będę nabijał lvl i te pkt. rodem z kasyna a drugi player też bedzie lvl bił będzie mógł sobie login zrobić czy to bedzie taki (pipi)owaty player2 i będzie biegał z 1lvl i jak nawet nabije do 4lvl to przy kolejnym wejściu będzie miał znów 1lvl? Doczytał się ktoś o tym? Na ps3 tak jak mówisz będzie to (pipi)owaty player2 (dokładnie guest player or smth). na x360 może się zalogować ktoś z aktywnym kontem gold jako drugi gracz i sobie nabijać punkty:) Guestowi na ps3 niestety punkty znikną po wylogowaniu. Edytowane 7 listopada 2010 przez Radovan Cytuj
xbor 54 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Na ps3 tak jak mówisz będzie to (pipi)owaty player2 (dokładnie guest player or smth). na x360 może się zalogować ktoś z aktywnym kontem gold jako drugi gracz i sobie nabijać punkty:) Guestowi na ps3 niestety punkty znikną po wylogowaniu. To do życi, zawiodłem się. Edytowane 7 listopada 2010 przez xbor Cytuj
szawello 7 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Sory ze takie glupie pytanie ale Black Ops juz wyszedl? Mi sie wydawalo ze 11 ale pewnie sie myle Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Premiera we wtorek, lecz wiele sklepow ma miec gre juz jutro. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Pierwszy Montage z Black Ops: Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Jak na możliwości wbudowanego "montera" filmów to słaby ale mówię tylko o samym montażu. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Plus że snajperki są mocne. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Jak na możliwości wbudowanego "montera" filmów to słaby ale mówię tylko o samym montażu. Ale gość zmontował ten filmik na pc:) Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 W wawie już ktoś się wyłamał i sprzedaje na całego. Znajomy zakupił kopię i już śmiga. Zanim zostanę zjechany że nie ma takiej opcji proponuje sprawdzić psn id : boot666 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 kolega pisal ze na veteranie gra zajmuje 9+h i fabula jest najlepsza ze wszyskich kodow Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Podobnie piszą w temacie Xbox, że fabuła wciąga i że kampania jest najlepsza z CoD-ów ;]. Na gamespocie czytałem opinie, że to "Modern Warfare 3" ;p. Ale 10 godzin na vetku :o:o:o. Edytowane 7 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
xbor 54 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 .Na gamespocie czytałem opinie, że to "Modern Warfare 3" ;p. Szkoda, liczyłem na bardziej historyczne realia jak wskazywałby Wietnam, ale cóż i tak liczy się przede wszytskim multi. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Ale wierz może chodzi tylko o efektowność? Że w tym sensie MW3. Zresztą co tam opinie, co osoba to inne zdanie. Poza tym Kennedy może sugerować jednak "bardziej historyczne realia". Chyba, że jest wrzucony od czapy. Edytowane 7 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 10h na weteranie... w MW2 było niewiele gorzej bo z szukaniem inteli zajął mi on 9h ... PS: Zombie i tak rekompensuje wszystko Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 To strasznie długooo zajął Ci ten veteran w mw2 ;p. Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Wiesz, szukanie inteli i robienie wszystkich sztuczek do platyny trochę zajęło. Granie "na pałę" i z dobrym wyczuciem zajęłoby pewnie 1 długi wieczór. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Żeby było śmieszniej mi właśnie paradoksalnie dłużej normal zajął (pierwsze podejście). Bo jak zwykle lizałem ściany itd. ;]. Na czym w ogóle odpalacie kampanię (Ci co w ogóle ją odpalają heh)? Od razu na veteranie? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Na czym w ogóle odpalacie kampanię (Ci co w ogóle ją odpalają heh)? Od razu na veteranie? Ja się nawet nie zastanawiam i od razu odpalam Veterana. Mam tylko cicho nadzieję, tak jak tu było wcześniej wspomniane, że poziom trudności choć troszeczkę zbliży się do tego z COD Classic. Wtedy zabawa będzie przednia, zapewniam Was Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Ja pojadę od razu na veteranie Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Żeby popsuć sobie wrażenie z gry? Pierwsze przejście obowiązkowo na normalu. Edytowane 7 listopada 2010 przez ksztyrix Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 To samo na normalu jak zawsze co by cieszyć się grą. Jakbym miał zaczynać na veteranie to pewnie szybciej bym sprzedał BO niż go skończył heh. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Singla na normalu za pierwszym podejściem a później pimp my aug... tzn. multi Edytowane 7 listopada 2010 przez Timmy Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Zawsze weteran (zazwyczaj od razu w każdej grze wybieram najwyższy poziom trudności, chyba że "zaznajamiam" się z gatunkiem) jeśli chodzi o CoD, np. w Classic przechodziłem weteran bez zamysłu żeby brać się za Regular-Hardened, a okazało się że niższe są również wymagane do platynki w w/w grze (2 niższe poziomy trudności zajęły mi mniej niż 2/3 czasu przejścia na weteranie więc zabawa była niesamowita). PS: Z tego co przelotnie czytałem trofea, zombiaki mają strzelać z kuszy... będzie ciekawie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi