przegraj_kowal 0 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Eeeee to lipa ale konkretnie w jakim trybie ten challenge mam zrobić nie wiesz? Kurczę bo bym się poświęcił i go zrobił tym bardziej po opisie nie wydaje się trudny i czasochłonny. W Domination,musisz po prostu zabijac przeciwnikow w poblizu ich punktow Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 mam pytanie co do customizacji - z tego co widze to wygląd postaci zależy od pierwszego perka oraz mapy - mozna sobie zmienić np na "snipera" i zaleznie do tego na jakiej mapie gramy automatycznie dopiera nam sie sniper dopasowany do drużyny i mapy ale czy mozna to jakoś bardziej pozmieniać ? np dobrać se postać zawsze taką samą niezaleznie od mapy? albo przemieszac elemnty stroju ? (chodzi mi o cały wygląd a nie drobiazgi typu face paint) Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Facepaint możesz mieć iny dla każdej klasy swojej, a model postaci zmieniasz w menu tworzenia klasy, na L1 i R1. Jaki ustawisz taki Ci zostanie. Chyba dla każdej klasy można mieć inny wygląd także, ale nie dam głowy bo nie grałem w BO ze 2 dni i zwyczajnie nie pamiętam. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 taaaaaaaaaaak? widzialem zmiane pod R1 i L1 ale mysalem ze to tylko "poglądowy" pokaz jak dana klasa (dany perk) wygląda na roznych mapach, jeśli ten wybrany zostaje na kazda mape to swietnie (najbardziej mi sie podoba ten rzolnież amerykanski w takim charakterystycznym hełmie jak mieli na filmach o vietnamie ) Cytuj
xbor 54 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 taaaaaaaaaaak? widzialem zmiane pod R1 i L1 ale mysalem ze to tylko "poglądowy" pokaz jak dana klasa (dany perk) wygląda na roznych mapach, jeśli ten wybrany zostaje na kazda mape to swietnie (najbardziej mi sie podoba ten rzolnież amerykanski w takim charakterystycznym hełmie jak mieli na filmach o vietnamie ) Mi też się wydaje że to poglądowe zdjęcie, jak wyglądasz w każdej frakcji. Cytuj
Madaxaa 4 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 bo to jest podglądowe zdjęcie. Frakcje są przypisane do danej mapki (danego konfliktu). Cytuj
xbor 54 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 A gra ktoś z Was polskim RAKiem (pm63) jeżeli tak to jak się sprawuje. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) Eeeee to lipa ale konkretnie w jakim trybie ten challenge mam zrobić nie wiesz? Kurczę bo bym się poświęcił i go zrobił tym bardziej po opisie nie wydaje się trudny i czasochłonny. W Domination,musisz po prostu zabijac przeciwnikow w poblizu ich punktow Bóg zapłać. Wstyd przyznać ale ja chyba nigdy nie grałem w inny tryb niż TD ;p. Nawet nie wiem o co chodzi w tym Domination ;p. Wskoczę tylko żeby wymasterować i tyle. Co dajecie za perka z trzeciego zestawu? Oprócz ninjy (bo po ch... on) i last stand (powinni wywalić ten perk)? Po niecałym tygodniu grania wczoraj trafiłem na całkowicie dwie nowe mapki heh. Co jak co ale mapki są dla mnie świetne, dosłownie 1 - 2 nie trawię. No i przede wszystkim ilość cieszy. Edytowane 15 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Nigdy nie używałem Last Standa (MW, WaW czy MW2), ale teraz zacząłem bo zabrali mi martydooma (granat po śmierci). Statystyki są tak rozbudowane, że można siedzieć i pół dnia przeglądać wszystko. Najgorsze jest to rozwalanie drużyn podczas połączenia z serwerem, straszna padaka i lepiej żeby wydali patcha. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) No ja mam właśnie pytanko odnośnie tych zawieszek , zdarza wam się że podczas rozgrywki macie zwis(pomaga tylko "twardy reset") ?Przed chwilą tak miałem i nie był to pierwszy raz heh a że mam model fat nie wiem czy nie będę musiał zmieniać sprzętu niedługo .. Co do wyników mój rekord 72-11 w dominacji ( a grałem w tym trybie całe 2 razy) , w TDM 40-2 bodajże oczywiście na nukedown heh Edytowane 15 listopada 2010 przez dc1982 1 Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Twardego resetu nigdy nie musiałem robić, zawsze czekam ok. minuty i się "odwiesza" Jako iż jestem na 1prestiżu, więc mogę coś o perkach powiedzieć to polecam perk haker gdyż claymory są praktycznie niewidoczne w tej części. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Przynajmniej wiem że warto czekać heh , dzięki . Też jestem przy pierwszym prestiżu , jakoś szybciej te klasy lecą niż MW2 , i dobrze gdybym miał czas siedziałbym non-stop heh Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 No ja mam właśnie pytanko odnośnie tych zawieszek , zdarza wam się że podczas rozgrywki macie zwis(pomaga tylko "twardy reset") ?Przed chwilą tak miałem i nie był to pierwszy raz heh a że mam model fat nie wiem czy nie będę musiał zmieniać sprzętu niedługo .. Co do wyników mój rekord 72-11 w dominacji ( a grałem w tym trybie całe 2 razy) , w TDM 40-2 bodajże oczywiście na nukedown heh ja miałem to samo,twardy zwis juz kilka razy. Tez mam model fat i nie wiem czy nie będzie trzeba zmieniac niedługo Cytuj
Gość Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Raz grając przez neta z Masorzem (ja na swoim PS3, on na swoim) mieliśmy zwiechę w jednym momencie, ja mam fata, On slima. Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Przynajmniej wiem że warto czekać heh , dzięki . Też jestem przy pierwszym prestiżu , jakoś szybciej te klasy lecą niż MW2 , i dobrze gdybym miał czas siedziałbym non-stop heh Masz za to 15 Prestiży. Dla mnie bomba, że jest mniej lvl, a więcej rang prestiżowych. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) Zwiechy przez które musiałbym zrestartować konsolę - nie miałem, mam fata. Jak niby wrzucić bezpośrednio przez grę klip na yt? Edytowane 15 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
xbor 54 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Miałem dwie zwiechy po ktróym tylko reset pomógł obie w pierwszy dzień grania, mam slima. Jak niby wrzucić bezpośrednio przez grę klip na yt? Ja też się chętnie tego dowiem Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Ktoś na poprzedniej stronie pisał, że można. Nie wiem ale mi się tylko udało zrobić klip i wrzucić go na oficjalną stronę BO. Btw w ogóle nie działają mi filtry w filmikach. Na przykład chciałem zobaczyć najwyżej oceniane i pisze, że opcja jest niedostępna, wtf. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) To ja chyba pisałem. Gdzieś na jakimś forum ktoś o tym napisał po prostu, kilku ludzi potwierdziło, że można. Znalazłem też dzisiaj tutorial jak to zrobić, jeszcze nie sprawdzałem, zaraz sie za to zabiore, bo dopiero dzisiaj kupiłem gre http://stickskills.com/article/1509/how-to-upload-black-ops-footage-to-youtube/ Edit: Dobra zrobiłem. Proste jak konstrukcja cepa. Najpierw trzeba wejść tutaj http://www.callofduty.com/theater .Potem połączyć swoje konto na XBL lub PSN (najlepiej gdy mamy zapamiętane hasło i maila), nastepnie klikamy na ten link koło loga youtube w celu autoryzacji naszego konta yt z activision :F A jak w konsoli tego nie wiem, bo jeszcze w ten tryb tam nie właziłem, ale też myślę, że prosto. Edytowane 15 listopada 2010 przez Guti Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 MONTAGE http://www.ps3site.pl/a-w-black-ops-niektorzy-graja-tak/57032/ Cytuj
cineeek 2 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=L427oS0Qkj0 szkoda, ze skonwertowali do tak slabej jakosci =/ Edytowane 15 listopada 2010 przez cineeek Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Wreszcie dotarł do mnie BO. Pograłem wprawdzie niecałe dwie godziny ale jestem pod ogromnym wrażeniem. Przetestowałem chwilę multi i od razu wiadomo, że spędzę w nim dobre kilkanaście godzin. Co do samej kampanii (zdążyłem dotrzeć tylko do czwartej misji) jestem skłonny stwierdzić po tym co widziałem, że gra jest pod tym względem lepsza od obydwu MW. Od której rangi można kustomizować własną postać? (facecamo i te sprawy) Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Różnie. Najpóźniej dostajemy camo na twarz, najwcześniej (chyba 22 lv) camo na broń. Cytuj
Gość Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=L427oS0Qkj0 szkoda, ze skonwertowali do tak slabej jakosci =/ Fart, czy robisz to notorycznie? Fajnie, że jest taka opcja, ale brakuje mi chęci do bawienia się w montaż itd., czasami wyjdzie niezła akcja, więc może jednak kiedyś się pochwalę. Dzisiaj w Dominacji na Nuketown 40-29 (nie umiem kampić ), chory tryb i do tego jeszcze na tej mapce:) Edytowane 16 listopada 2010 przez Gość Cytuj
cineeek 2 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 fartem bym tego nie nazwal! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi