Kaucz 6 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Skończyłem i jest to zdecydowanie najsłabsza część w temacie fabuły. Nudy nudy i nudy tak opisze misje, nie ma tu nic w stylu Czarnobylu z MW1, czy Waszyngtonu z MW2. Nudy nudy i jeszcze raz... nudyyy. Moje postanowienie to nie kupować następnych części, choć i tak to pewnie zrobię przez te cholernie Activision ;/ Multi też zaliczam do minusów. A plusy to zdecydowanie tryb zombie. Czy są tylko dwie mapy?Nie liczę tu tej z "DOA" z widokiem izometrycznym (swoją drogą świetnie się gra w to, dla nie ogarniętych, kiedy jesteśmy w menu, należy wciskać L2 i R2 na przemian przez co uwalniamy się, następnie podejść do komputera za fotelem i wpisać "DOA" i mamy Dead Nation ) Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jeśli kogoś to interesi to po ostatnim patchu PSG-1 BEZ żadnego attachmenta zdejmuje na 1 strzał powyżej pasa, tak tylko mówię bo ludzie na zagranicznych forach już płaczą z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Eee tam. Multi podoba mi się w BO dużo bardziej niż w MW2 gdzie co pięć sekund na niebie pojawiał się Pave Low lub inny wentylator i nie dało się grać, bo po respawnie następowała natychmiastowa śmierć, dodatkowo ogromny plus za zmniejszenie kamperstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Powiedzcie mi, czy Black Ops jest podobny do MW2 pod względem takiej "rozróby"? Trochę przesadzają już z tymi killstreak'ami i perkami... McDrive, zmniejszenie kamperstwa? W jaki sposób, jeśli można wiedzieć? Edytowane 28 Grudnia 2010 przez R4VEN Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Powiedzcie mi, czy Black Ops jest podobny do MW2 pod względem takiej "rozróby"? Trochę przesadzają już z tymi killstreak'ami i perkami... Nie. Bardziej do WaW'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 McDrive, zmniejszenie kamperstwa? W jaki sposób, jeśli można wiedzieć?[/font] A co spotkałeś się z sytuacją, że ktoś siedzi w krzakach i z jednego końca mapy ma możliwość zabicia kogoś znajdującego się na jej drugim końcu, bo ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 McDrive, nie spotkałem, bo w BO jeszcze nie grałem. Jako, że kupuję jedną grę co jakiś czas (ze względu na małą ilość czasu), kupiłem GT5 i chyba zamienię na Black Ops. O ile multi rzeczywiście jest podobny do tego w "piątce" i nie ma tylu "kamperów". McDrive, rozumiem że masz na myśli konstrukcje mapy mniej sprzyjające "chowaniu się"? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Pogromcy Mitów - Część 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jeszcze mam pytanie odnośnie tych narzekań graczy ostatnimi dniami. Da się grać? Co się dzieje, lagi są, wyrzuca do lobby? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Lagi dalej są. Prawie nic się nie poprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jak mnie wkurzają te śmigłowce w MW2. Żeby nie ginąć co chwilę po odrodzeniu trzeba chować się w jakimś kiosku, a i tak może nas sięgnąć. Mam nadzieję, że w BO będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jak mnie wkurzają te śmigłowce w MW2. Żeby nie ginąć co chwilę po odrodzeniu trzeba chować się w jakimś kiosku, a i tak może nas sięgnąć. Mam nadzieję, że w BO będzie lepiej. osobiście jak tylko słyszę że helikopter nadlatuje od razu zmieniam klasę na zimnokrwisty + szybkie rączki i padają po 5 sekundach Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Hehe. Chyba się zastosuję do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Hehe. Chyba się zastosuję do tego. pisalem o mw2 w bo jest trudniej poniewaz niewidzialnosc zyskuje sie dopiero jak zrobi sie perk Duch na PRO ...a zeby tego dokonac trzeba rozwalac helikopterki Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wiem, że pisałeś o MW2. BO dopiero będę miał. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 McDrive, rozumiem że masz na myśli konstrukcje mapy mniej sprzyjające "chowaniu się"? Dokładnie. Nie da się schować w takim miejscu aby można strzelać do wszystkich na mapie. Zawsze ktoś cię zauważy. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 W MW2 mam dosyć jeszcze sytuacji, gdy dostaję care package, a jakiś debil z mojej drużyny sprzedaje mi kulkę w łeb i przejmuje. Ale zapewne w BO nic się nie zmieniło w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Multi w stosunku do MW2 jest technicznie skopany. Kottick jeszcze chciał uratować sytuację wypowiadając się w mediach, że to właśnie Treyarch opracowało multi do Modern Warfare 2. W życiu nie uwierzę w takie bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że się zbytnio nie zawiodę, bo mam zamiar pograć w multi... A kampania długością porównywalna do którego CoD'a jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Multi w stosunku do MW2 jest technicznie skopany. Kottick jeszcze chciał uratować sytuację wypowiadając się w mediach, że to właśnie Treyarch opracowało multi do Modern Warfare 2. W życiu nie uwierzę w takie bajki. To niestety tylko na PS3. Jak dla mnie kampania jest skopana, a multi technicznie jest najlepsze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że się zbytnio nie zawiodę, bo mam zamiar pograć w multi... A kampania długością porównywalna do którego CoD'a jest? Kampania to jakieś 7 godzin, czyli coś jak Modern Warfare 2. Za to pełna jest akcji i fajnych motywów, na pochwałę zasługuje również scenariusz. Tą grę warto kupić dla samej kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a dla mnie to chyba najgorszy zakupu roku...imo Treyarch pokazalo ze jest tylko cieniem IW singile mnie jakos nie porwal...pewnie przez to ze jakos nie szczegolnie poczulem historie ktora jest mi opowiadana Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wiecie co mnie najbardziej śmieszy? podczas premiery Black Ops wszędzie były newsy jaki to nie najlepszy CoD, wszędzie bardzo wysokie noty.Wwystarczyło, że nie minęły raptem dwa miesiące i ludzie masowo narzekają na nową odsłonę serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Według mnie to najlepszy multi z cod'ów są zabawki ale jest lepiej zbalansowane to niż w mw2, głównie dzięki temu że kile z serii nie nabijają kili do serii ofiar. Technicznie też nie jest już tak źle, wprawdzie tak jak w mw2 (przynajmniej na pc bo tam w niego grałem) nie jest ale nie ma problemów z znajdywaniem gier, lagi są rzadko, rozłączanie także już tak często nie irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Krótkie pytania bo nie wiem o co kaman: - waga lekka: co trzeba zrobić aby wykonać Medal Ofensywa? - wojak: co trzeba zrobić aby ukończyć Wspólny Pakiet? - watażka: co trzeba zrobić aby ukończyć Multizabicia granatem? Ilu typów trzeba sprzątnąć za pomocą jednego granatu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi