falcon87pl 123 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Szkoda, że dopiero tak późno zaczynają takie akcje. generalnie to nie powinno mieć prawa się przydarzyć. Jak teraz ma się czuć osoba, która wydała 200 zł i nagle po kilkunastu godzinach zmagań w multi jakiś cheater wyzerował wszystkie statsy? Bardzo duży minus dla Treyarch. Lepiej, żeby następny CoD zaoferował nową jakość, bo ludziom już chyba powoli zaczyna się przejadać marka "Call of Duty". A tak poza tym mam w głębokim poważaniu ich śmieszne poprawki, bo czekam na Killzone 3, w którym multi na pewno będzie dopracowane w takim stopniu jak pokazało to EA w Bad Company 2. BO dawno sprzedałem ze względu na problemy z grą online Dali du*py, bo pomimo wyglądu jak sprzed 5 lat to BO jest niezłą odskocznią od BC 2 i multi może się wkręcić. A Killzone 3 ? Multi chodzi rewelacyjnie, a plansze wyglądają tak, że na początku człowiek czasami idzie, zatrzyma się żeby coś obejrzeć dokładniej, a tu go ktoś nagle zabija i przeszkadza mu podziwianie szczegółowości otoczenia Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 BO dawno sprzedałem ze względu na problemy z grą online Dali du*py, bo pomimo wyglądu jak sprzed 5 lat to BO jest niezłą odskocznią od BC 2 i multi może się wkręcić. A Killzone 3 ? Multi chodzi rewelacyjnie, a plansze wyglądają tak, że na początku człowiek czasami idzie, zatrzyma się żeby coś obejrzeć dokładniej, a tu go ktoś nagle zabija i przeszkadza mu podziwianie szczegółowości otoczenia Nie wiem, mi jakoś bardziej do gustu przypada CoD: BO ze swoimi błędami niż Killzone 3 ze sterowaniem, do którego ciężko mi przywyknąć. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Może dlatego że sterowanie w K3,mimo uproszczenia,nie jest tak łatwe jak w COD. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Jak wlasnie wyglada multi w BO? Da sie normalie grac, bez lagow i tych innych cziterow? bo cos napalam sie zeby kupic tego coda Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Podobno pojawiają sie "cziterzy" Cytuj
nemix 36 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Jak wlasnie wyglada multi w BO? Da sie normalie grac, bez lagow i tych innych cziterow? bo cos napalam sie zeby kupic tego coda Da się grać,multi polecam ,lagów nie ma ,cziterów nie zauważyłem,co najwyżej kamperów. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Jak wlasnie wyglada multi w BO? Da sie normalie grac, bez lagow i tych innych cziterow? bo cos napalam sie zeby kupic tego coda Da się grać,multi polecam ,lagów nie ma ,cziterów nie zauważyłem,co najwyżej kamperów. Tych ostatnich też bardzo mało. Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Bo się pojawiają cziterzy, sam na dwóch trafiłem. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Mam pytanie odnośnie gry online i Call of Duty 4 modern warfare. To była najbardziej udana część w multi i chętnie bym właśnie w tą część zainwestował. Pytanie tylko czy dużo ludzi jeszcze w to gra, nie będzie pustek na serwerach ? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 COD 4 na PS3 z tego co wiem jest shakowane, więc nie da się prawie w żadnym lobby pograć. Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Ja gram od 3 dni z powrotem w COD4 i jakoś cziterów nie zauważyłem ( póki co ) :] Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 No to może (oby), Sony sobie dało radę z tymi idiotami. W takim razie polecam czwóreczkę, bo to świetna gra wg. wielu najlepszy COD na multi. Gra ma klimat. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Za to "tubiarzy"jest multum Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 COD: Worla At War to był dopiero raj dla 'noob-tuberów' Granaty eksplodowały zawsze i wszędzie. Sieczkarnia momentami i chaos były nie do ogarnięcia Cytuj
Strong 2 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 A jeżeli chodzi o wersję Cod 4 game of the year edition to tam te 4 dodatkowe mapy są na płycie już, czy może był tam tylko kod na mapy, które ściąga się przez PSN ? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 (edytowane) Trzeba ściągnąć. Edytowane 12 marca 2011 przez sprite Cytuj
K@t 116 Opublikowano 14 marca 2011 Opublikowano 14 marca 2011 Singiel: Przyznaję z ręką na sercu, że spodziewałem się czegoś o wiele gorszego. Szczególnie po przeczytaniu większości recenzji i wiader pomyj wylanych na tę grę. Mówiąc szczerze, to singiel jest bardzo dobry. Nie mniej, nie więcej. Treyarch ma talent do budowania fajnego klimatu i ciekawej intrygi, widać też, że mieli wiele niezłych pomysłów na gameplay, ale większość z nich była po prostu ograniczana przez przedpotopowy silnik. W wielu miejscach gra wygląda naprawdę ładnie, zaskakuje paroma odskoczniami od typowej rozwałki (helikoptery np.), ale już po chwili wracamy do czasów pierwszego CoDa i błądzimy po nudnych jak flaki z olejem okopach. Gdyby kampania przez cały czas trzymała równy poziom wykonania i - przede wszystkim - została by zbudowana na nowym silniku, to mielibyśmy najlepszy singiel ubiegłego roku. Do historii ciężko się przyczepić, chociaż finałowy twist staje się jasny i oczywisty już gdzieś tak od połowy Na minus średnio angażujący bohaterowi. A o multi szerzej będzie za jakiś czas. Cytuj
gnom 91 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Czy ktos ma jeszcze problem z podlaczeniem sie do Multi ? Dzis chcialem pograc i niedosc, ze przy wlaczeniu gry odczyt z dysku nastepuje w momencie gdy pojawia sie film z pania czytajaca liczby, to gdy chce zagrac to mam Pobieranie ustawien gry a potem wywala blad ze serwer gry call od duty black ops jest obecnie niedostepny itd... wtf ? :| Cytuj
K@t 116 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Wprawdzie grałem dopiero po południu, ale nie było najmniejszych problemów. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 (edytowane) dzisaj kupilem ,dalem 199zl i nie zaluje, gra sie super na split screenie online i zombie split screen, miodzio!! grafika mi wystarczy,nie kłuje w oczy, wazny jest fun jaki sprawia granie do premiery shifta 2 bedzie granie. Edytowane 21 marca 2011 przez diolek Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 dzisaj kupilem ,dalem 199zl i nie zaluje, gra sie super na split screenie online i zombie split screen, miodzio!! grafika mi wystarczy,nie kuje w oczy, wazny jest fun jaki sprawia granie do premiery shifta 2 bedzie granie. Ja rozumiem, dać za Coda 199 na premierę ( ja płaciłem 178) ale tyle miesięcy po premierze i kupić taką grę za taką cenę? Jak dla mnie to najgorzej zainwestowane pieniądze. 1 Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Treyarch zaczyna wspominać o Black Ops 2: http://www.konsolowisko.pl/news/9686-treyarch-mysli-nad-black-ops-2 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Nowe DLC? http://www.ppe.pl/news-6826-Zapowiedz_kolejnego_DLC_do_Black_Ops.html Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Nowe DLC - Escalation http://www.ppe.pl/news-6926-Escalation_juz_oficjalnie.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi