Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Nowe materiały z Escalation: http://www.gametrailers.com/video/escalation-dlc-call-of/713198 http://www.gametrailers.com/video/escalation-dlc-call-of/713200 Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Pytanie, bo CoD: BO to pierwszy CoD, w którym zacząłem grać na multi (i drugi CoD w życiu) i osiągnąłem level 50. Mam szansę zacząć robić prestiż, ale słyszałem od kumpli, że to nic nie daje, tylko muszę zdobywać 50 lvl od nowa, na nowo odblokowywać bronie itd., a w nagrodę mam tylko ikonkę i nie potrzebne bajery w opcjach loga. To prawda, czy jednak mam za to coś więcej? Bo nie wiem, czy opłaca mi się nabijać dalej lvl, czy po prostu teraz grać dla przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Pytanie, bo CoD: BO to pierwszy CoD, w którym zacząłem grać na multi (i drugi CoD w życiu) i osiągnąłem level 50. Mam szansę zacząć robić prestiż, ale słyszałem od kumpli, że to nic nie daje, tylko muszę zdobywać 50 lvl od nowa, na nowo odblokowywać bronie itd., a w nagrodę mam tylko ikonkę i nie potrzebne bajery w opcjach loga. To prawda, czy jednak mam za to coś więcej? Bo nie wiem, czy opłaca mi się nabijać dalej lvl, czy po prostu teraz grać dla przyjemności. Tak, twój kumpel ma rację. Prestiż jest głównie dla lansu:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 jest tak jak piszesz...do tego jesli nie bedziezz wbijal prestizy to nie odblokuja Ci sie tematy na karte gracza... rob jak uwazasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mój brat doszedł do poziomu prestiżu, więc z ciekawości chciałem zobaczyć jakie tam nowe bajery mógł odblokować. Tymczasem okazało się, ze wszystko w zakresie uzbrojenia się wyzerowało. Myślałem, że mu jakiś cheater wszystko usunął, a tutaj w tym tkwi cały prestiż, na którego nikt nie patrzy. Pomysł zupełnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) A no, bez sensu. Do 50 lvl dobija się zdecydowanie zbyt szybko, nawet jeśli gra się przeciętnie. W miarę fajną bronią się dużo nie nagrałem, bo po trzech kolejnych levelach przestało już zliczać XP. Wprawdzie jakimś tam maniakiem zliczania punktów nie jestem, no ale mimo wszystko głupie to rozwiązanie. Co do DLC - tu jeszcze tradycyjnie wypowiedzi: http://www.gametrailers.com/video/escalation-dlc-call-of/713011 Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Przede wszystkim mocno zniechęcające do dalszej gry. Po odblokowaniu praktycznie wszystkiego musimy odblokowywać content od nowa. Nie wiem czemu Treyarch zdecydowało się na takie rozwiązanie. A i tak od hooya ludzi wciąż gra a dodatki schodzą jak świeże bułeczki. Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Przede wszystkim mocno zniechęcające do dalszej gry. Po odblokowaniu praktycznie wszystkiego musimy odblokowywać content od nowa. Nie wiem czemu Treyarch zdecydowało się na takie rozwiązanie. A i tak od hooya ludzi wciąż gra a dodatki schodzą jak świeże bułeczki. cale CoD(kazda czesc) ta ma z tymi prestizami...w tej czesci zrobili mniej lvl natomiast dali 15 prestizy Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Szkoda tylko, że średnio co dwa mecze z niewiadomych przyczyn następowała utrata połączenia z hostem lub rozgrywka przez kilka sekund stała w miejscu. Prz tym wysłużonym i w miarę stabilnym silniku developer powinie dopracować multi do granic możliwości. Black Ops ma jednak pewną rzecz, która zadecydowała o tym, że zostawiłem ją w kolekcji - bardzo dobra kampania. Ciekawie nakreślona osobowość głównego bohatera (wybijająca się na tle innych FPSów) i cała reszta kampanii, trochę bajkowej ale naprawdę konkretnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ja spedzilem juz przy BO ,jakies 30h, w tym ani minuty przy singlu:) 80% z tego grając na podzielonym ekranie jak bracik domnie wpada,super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 To w takim razie gram dla funu teraz. Dzięki A co do rang to faktycznie trochę lipa, już na Killzonie 2 generała się dłużej robiło, a w Battlefieldzie: BC 2 zdobycie 22 levelu trwało mniej więcej tyle samo co 50-ty level w Black Opsie. A szkoda, bo ta gra w multi wciąga jak cholera! Nie wiem czemu, ale jeśli chodzi o strzelanie itd., to tutaj gra mi się najlepiej. Ale np. pod względem klimatu to już Battlefield wygrywa. Zawsze chciałem pojąć, co takiego ma w sobie CoD, że tak przyciąga ludzi, teraz mnie przyciągnęło i po prostu nie wiem co to jest. To po prostu jest to COŚ. A tak w ogóle to nowych map nie zamierzam kupować, mnie podstawowe spokojnie wystarczają. Ale właśnie jakby dodatki do Black Opsa podobnie jak w Killzonie, dodawały nowe rangi to bym się skusił. Szkoda tylko, że średnio co dwa mecze z niewiadomych przyczyn następowała utrata połączenia z hostem lub rozgrywka przez kilka sekund stała w miejscu. Prz tym wysłużonym i w miarę stabilnym silniku developer powinie dopracować multi do granic możliwości. Black Ops ma jednak pewną rzecz, która zadecydowała o tym, że zostawiłem ją w kolekcji - bardzo dobra kampania. Ciekawie nakreślona osobowość głównego bohatera (wybijająca się na tle innych FPSów) i cała reszta kampanii, trochę bajkowej ale naprawdę konkretnej. Ja z kolei miałem na odwrót - multi mi działa świetnie (pomijam pojedyncze przypadki problemów z wywalaniem z gry i migracjami hostów), za to kampania lubi mi się kasować. Przeszedłem ją, świetna jest, uwielbiam motyw Reznowa. Może kiedy zechce mi się szukać tam materiałów wywiadowczych, bo ogólnie to nigdy nie lubiłem jakoś robić calaki w shooterach mimo, że np. w Battlefieldzie: BC 2 dałbym radę spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Równiez miałem podobnie, online bez problemów za to kampania jak na złość nie zaliczała mi niektórych checkpoint'ów (na najwyższym poziomie to była mega frustracja) a niektóre trofea w ogóle nie wpadały, za takie bugi ta odsłona strasznie mnie od siebie odsuneła :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 W sumie bzdura, ale w dość zabawny sposób udało mi się ostatnio "przypadkiem" zakończyć mecz: Z racji skopanego dźwięku i wątpliwej jakości tłumaczę: skitrałem się w kącie, żeby skorzystać jeszcze z zaległego RC-XD i chwili, gdy wreszcie zrobiłem z niego użytek, dwóch idiotów wpakowało się na claymore'a. Cóż Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Po tym ostatnim patchu przestałem grać w CoDa, pozmieniał się system w multi tzn. niby jest podział na rdzeń, hardcore itd., ale potem dalej już jest po prostu inaczej. Ja grałem w CoDa online dla funu, a teraz jaki to fun jeżeli teraz trafiam tylko na hardcorowców, których się nie da zabić, ciągle do kijowej mapy? Nie ma co, wymieniam w końcu CoDa. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Grałem po nowym patchu i u mnie nie zmieniło się nic w kwestii matchmakingu. Może miałeś po prostu pecha, albo przed zbliżającą się (chyba) premierą DLC więcej hardcorowców wraca do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ekwador 1 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, wiecie kiedy będzie double exp? Mi się wydawało, że dzisiaj miał być o 18? Edit: Już mam, 10 czerwiec. http://www.callofduty.com/intel/470 Edytowane 3 Czerwca 2011 przez Ekwador Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Już ponad dwa miliony grających w usłudze Call of Duty: Elite (beta). Activision twierdzi, że to na razie za mało i oczekuje, że wkrótce będzie więcej. News pochodzi z 15 czerwca, więc teraz może być to nawet dwukrotnie większa ilość grających. A ja myślałem, że za płatne granie online w CoD gracze podziękują... http://playstationlifestyle.net/2011/06/15/two-million-and-counting-sign-up-for-call-of-duty-elite-beta/ Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Czwarte DLC oficjalnie zapowiedziane i tym samym Acti pobiło chyba kolejny rekord - cena wszystkich dodatków przekracza 200zł, co daje w sumie więcej, niż cena samej gry. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Niestety amerykańce napędzają tą sprzedaż i raczej się tego nie przeskoczy,no chyba że usa zbankrutuje,w sumie było blisko ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Gra ktoś ? Ja pociskam od paru dni i jest na prawdę fajna młócka. Doświadczenie z 3 prestiży na Xboxie procentuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Możemy pograć razem Grasz na hardcor? Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Igor67 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Zapraszamy na wakacyjny turniej CoD:Black Ops! więcej info pod tym adresem - http://ps3liga.pl/home/view/26 Zapisy na forum. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ej, a powiedzcie mi jak teraz chodzi BO na PS3, bo jak sprzedawałem to był niegrywalnym gównem przez freezy i inne cuda. Zmieniło się coś przez ponad pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak ostatnio grałem przez 2 miechy to wszystko elegancko śmigało. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja tam nie miałem większych problemów po premierze i teraz też żadnych nowych nie dostrzegłem. Swoją drogą to te mapki tylko do Zombie mnie zainteresowały, choć pewnie i tak ich nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi