Słupek 2 145 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Dominique Drozdz-czyżby chodziło o Dominike Drożdż? Google pokazują dużo Dominik D. ale żadnej z Treyarch ;]. No jestem ciekaw jak wygląda te skręcanie karku, w ogóle jak z tą brutalnością. W tym aspekcie Treyarch był lepszy (WaW), ciekawe czy będą odpadające kończyny. Edytowane 25 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Z tego co zrozumiałem to są zwykle przechwałki, bo niby i tak to wycięli (nie wiadomo dlaczego bo przecież i tak jest +18). Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 No jak nie dadzą odrywanych kończyn to jakby krok wstecz dla Treyarch. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Urwane ręce były na pierwszych trailerach. W multi ich nie będzie na pewno. Fajnie litwin że tego avka zmieniłeś wreszcie BTW Edytowane 25 października 2010 przez ksztyrix Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Z tego co zrozumiałem to są zwykle przechwałki, bo niby i tak to wycięli (nie wiadomo dlaczego bo przecież i tak jest +18). W jakimś jeszcze wywiadzie słyszałem jak Treyarch chwalił się animacją zabijania (dostawania pocisków), że wygląda bardzo realistycznie. Zobaczymy chyba, że te animacje też powycinali ;p. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Nie no, chyba chodzi tylko o to skręcenie karku. Jak dla mnie to zwykle marketingowe pierd.olenie o szopenie. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) 15 minut gameplay'u z trybu Demolition http://www.youtube.com/watch?v=T-6N0d3vEZg&feature=player_embedded Edytowane 25 października 2010 przez sprite Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Avek tamten był dobry,specjalnie dla ciebie moge go wrzucić z powrotem,komuna to tylko w opowieściach prominentnych polityków tamtych czasów jest fajna Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Nie wiem o co się martwicie, był news nawet od samego Trearch, odrywanie kończyn tylko w singlu. Podobno w multi nie ma, bo podzespoły konsol by nie wyrabiały ;] Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Dominique Drozdz-czyżby chodziło o Dominike Drożdż? Google pokazują dużo Dominik D. ale żadnej z Treyarch ;]. No jestem ciekaw jak wygląda te skręcanie karku, w ogóle jak z tą brutalnością. W tym aspekcie Treyarch był lepszy (WaW), ciekawe czy będą odpadające kończyny. Powiem Ci, że w WaW akurat na grafikę można wiele psioczyć, lecz odpadanie szczątków ciał po wybuchach i strzałach daje świetne wrażenie jak na grę sprzed 2 lat. Dalej w tę grę ciupię i akurat poziom brutalności z części tej jest dla mnie na odpowiednim (wysokim) poziomie jeżeli chodzi o grę tego typu. W BO oczekuję tylko lepszego efektu rozpryskiwania się krwi po wybuchach i ostrzałach no i bardziej płynnej animacji postaci. PS: Ja jestem Dominik D. edit@up// Akurat to takie przysłowiowe sranie w banie bo na PS3 jakoś da się grać gdy na ekranie jest np. na Shi No Numa 50 Zombiaków na raz i strzelasz do nich a każdemu odpada to głowa, to ręka i jakoś nie ma z tym problemu. Co prawda FPS w takich sytuacjach spada do 20-30, ale w multi nigdy takich hc'owych sytuacji nie doznamy. IMHO jest to zwykłe lenistwo programistów i wciskanie kitów niedoinformowanym. Edytowane 25 października 2010 przez winner Cytuj
dżar 166 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Dobra Panowie szlachta ja mam pytanie ad wersji gry oraz ludzi zorientowanych w cenach zeszłych dlc do MW2 i WAW. Otóż zastanawiam się nad kupnem edycji Hardened i z tego co widzę załączone są w niej 4 mapki do zombie mode. Szczerze mówiąc to jedyne co widzę kuszące w tej edycji oprócz bajeranckiego metalowego pudełka i zastanawiam się czy warto inwestować to bonusowe 100zł i mieć te mapki czy poczekać jak wyjdzie DLC z nimi(z tego co wiem to wyjdzie ale z miesięcznym opóźnieniem bo micro$oft wykupił prawa czasowe do dlc). Wie ktoś coś na ten temat? Ile kosztowały podobne dlc w poprzednich codach? Nie widzi mi się np dopłacać 60zł za metalowy box i odznakę harcerza skoro można wydać to na ciekawsze rzeczy. Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 zestaw 4 mapek zapewne będzie w cenie 50zł, a na psn'ie możesz się składać, więc wyjdzie po 10zł na głowę ;D Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Przestrzegam przed wersją Hardened... Mapki dzień czy nawet tydzień po premierze pojawią się na PSN, bo przecież kilku milionów $$$ nie można od tak zostawić w kieszeniach "głodnych" graczy... Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 http://gameinformer.com/games/call_of_duty_black_ops/b/xbox360/archive/2010/10/27/ten-things-black-ops.aspx 10 rzeczy które powinieneś wiedzieć o BO Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Europejska wersja Black Ops zbanowana w Niemczech: http://www.vg247.com/2010/10/28/eu-versions-of-black-ops-banned-in-germany/ Kolejna gierka do kolekcji. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Przestrzegam przed wersją Hardened... Mapki dzień czy nawet tydzień po premierze pojawią się na PSN, bo przecież kilku milionów $$$ nie można od tak zostawić w kieszeniach "głodnych" graczy... Właśnie niezbyt-po miechu najwcześniej bo xbox ma wyłączność. Zresztą nie chodzi mi o zwykłe mapki, a jedynie o te zombie bo jak do tej pory nie widziałem nigdzie by miały się pojawić jako dlc-mówili o zwykłych map packach owszem ale mi zależy na panach deadach i się wnerwię jak się okaże,że ich nie będzie czy coś. Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Wieżysz aby Bobby odpuścił sobie kilka milionów $ ze sprzedaży tychże dodatków na PSN? Bo ja nie... Cytuj
dżar 166 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Wieżysz aby Bobby odpuścił sobie kilka milionów $ ze sprzedaży tychże dodatków na PSN? Bo ja nie... Good point, kompletnie zapomniałem,że to Activision przecież ;3 Normalna wersja all the way. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Ja muszę mieć "twarde dowody" () bo nie chcę ryzykować utratę mapek z WaW. Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Miliony dolarów z dodatkowej sprzedaży + Activision + Bobby Kottick = twarde dowody Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 No to są dopiero domysły użytkowników Ps. Tylko mi nie działa strona modernwar.pl ? Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Niech będzie i miesiąc.... tak czy siak to, że walną dodatki na psn jest pewniejsze niż to, że dzisiaj jest 28.X.2010. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Pierwszy gameplay z zombie mode! http://www.youtube.com/watch?v=x1nxpFmbnfo&feature=player_embedded Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 usunęte przez acti ;/ Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 i tak była kiepska jakość, ale zapowiada się lepiej niż w WaW'ie ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi