MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 http://callofduty.com/blackops Jutro o godzinie 10 czasu polskiego będzie dostępny trailer na GT. Czekacie? Ja w sumie jestem dość ciekaw tego CoD'a, bo to zupełnie inne czasy niż IIWŚ czy współczesność. Według plotek akcja będzie rozgrywać się w czasie zimnej wojny (lata 50te - do końca lat 80tych). Na pewno zagram, ale też na pewno nie kupię. Jeśli będzie okazja to pożyczę od kogoś. Jestem zawiedziony po ostatnich dwóch CoDa'ch, tak jak już wspominałem interesuje mnie otoczka CoD'a nr 7. Nie będe nabijał kabzy dla pastuchów z Activi$ion. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Zobaczy się, ale według mnie po sukcesie MW2 akcja będzie się dziać w czasach w miarę współczesnych. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-debut-call-of/64933 Kopie dupsko, jak od Treyarch to może wezmę w dzień premiery. Mam nadzieję, że gdzieś na necie znajdę zrzuty ekranu z teasera. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Jak na pierwszy zwiastun to jest nieźle. Jakieś rakiety, helikoptery, dużo akcji. Czekam na analizę poklatkową. Gierka z cyklu 'nabyć w dniu premiery'. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) A jednak bedzie wietnam , co widzimy na filmiku może bedzie fajnie jak Treyarch tego nie z(pipi)ie . Edytowane 1 maja 2010 przez canuks Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) I będą latały urwane kończyny. 0.29 s Jest scena w której strzelamy chyba z miniguna do żołnierzy którzy wyglądają na Wietnamczyków, ale za chwilę widzimy dwóch ludków którzy mają na plecach SPAS 12 (produkcja 1979) a wojna w Wietnamie skończyła się w 75. I wreszcie będzie w multi można postrzelać z RPK a nie z dziadowskiego RPD. Edytowane 1 maja 2010 przez ksztyrix Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Wyglada swietnie. Naprawde sporo sie dzieje, masa skryptow ;] Zastanawia mnie tylko ujecie ze smiglowca - celowniczek, czy bedzie mozna pilotowac? Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Będziemy pilotować, nasz ludek siedzi jako pilot, z przodu widzimy naszego strzelca. 0.44-0.45 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 I będą latały urwane kończyny. 0.29 s Jest scena w której strzelamy chyba z miniguna do żołnierzy którzy wyglądają na Wietnamczyków, ale za chwilę widzimy dwóch ludków którzy mają na plecach SPAS 12 (produkcja 1979) a wojna w Wietnamie skończyła się w 75. I wreszcie będzie w multi można postrzelać z RPK a nie z dziadowskiego RPD. Wojna oficjalnie skończyła się w 75 ale działania militarne trwały jeszcze kilka lat . Może będziemy odbijać jakiś jeńców z obozu itp sprawy . Ogólnie ślinka mi cieknie na klimat wojny w Wietnamie ,więc zagram na pewno ,a czy kupie na premierę to za wczesnie o tym mówić jeszcze . Czekamy na klatkową recke trajlera Cytuj
gomis 1 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 no zobaczymy co z tego wyjdzie, miejmy nadzieję że coś dobrego, i że na E3 zobaczymy więcej Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) Właśnie trzeba by poczekać na jakiś sensowny trailer a nie dwu sekundowe urywki. A tak mi się zdaje że nasz bohater został pojmany i właśnie wyciągają z niego informacje (gadka o bólu i dziwny akcent gościa). Edytowane 1 maja 2010 przez ksztyrix Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 http://kotaku.com/5528653/black-ops//gallery/1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 http://graczps3.cba.pl/index.php/2010/05/01/analiza-poklatkowa-trailera-cod-7bo/ Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Będziemy pilotować, nasz ludek siedzi jako pilot, z przodu widzimy naszego strzelca. 0.44-0.45 Nie sądze. Pewnie to będzie tylko jakaś cut-scen'ka, tak jak ta w kosmosie w MW2 Cytuj
Gość Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 http://graczps3.cba.pl/index.php/2010/05/01/analiza-poklatkowa-trailera-cod-7bo/ Trochę naciągana ta analiza, owszem lecą klatka po klatce, ale oprócz opisu tego co każdy widzi, brak jakiejś próby logicznej interpretacji. Do tego pomyłki odnośnie pokazanej broni (RPK to nie SWD, a nie każdy AUG to wersja rkm). I kwiatki pokroju ak-85 Dragunov w komentarzach. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 (edytowane) To samo było przy MW2, po pierwszym trailerze wyglądało ekstra a okazało się sklejką cut-scenek. GT Pop-Block: http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-call-of/65165 EDIT Obejrzałem i znowu to samo co przy MW2, czyli interpretowanie scenek jako możliwości gameplay'u. Edytowane 2 maja 2010 przez Cethu Cytuj
Strong 2 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Kiedy ta gierka ma wyjsc ? Nowy COD co by o nim nie mowic i tak bedzie warty wytestowania. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 (edytowane) Mnie jeszcze nigdy nie zawiodło żadne COD i jestem pewien, ze gra będzie bardzo dobra. Oczywiście jak zawsze znajdą sie tacy, ktorzy będą krytykowali grę prawie na kazdym kroku, a to tryb multiplayer, a to takie nooby grają, a to ta misja jest zbyt łatwa, ta zbyt trudna itp. Jakiś niedociągnięć nie da się ominąć w takiej grze Edytowane 2 maja 2010 przez Norbi13 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 maja 2010 Autor Opublikowano 3 maja 2010 Trailer całkiem fajny, jestem ciekawy singla bo to będzie taka nowość w serii jakim była czwóreczka. No i jest gwarancja że nie ujrzymy kretyńskiej fabuły jak w MW2, bo wszystko oparte na faktach. Ale i tak nie kupię tej gry, będe szukał żeby pożyczyć od kogoś, bo yebać activi$ion na 100%... Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Tzn. jaka nowość? CoD4 też nie wprowadził nic strasznie przełomowego. Udoskonalił tylko trochę to co w serii było od początku. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 maja 2010 Autor Opublikowano 3 maja 2010 Nowość - wcześniej CoDy były tylko związane z II WŚ Teraz też jest zupełnie nowy okres. O to mi chodziło. Cytuj
SiemankoOo 19 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 będzie zombie, to będzie zakupione Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) Fuck Yea, są nowe skany: http://weplaycod.blogspot.com/2010/05/oxm-call-of-duty-black-ops-scans.html Bigger, better, more badass. Ma być latanie chopperem, SR 71, kusza z wybuchowymi bełtami, shotgun z pociskami zapalającymi, akcje skradankowe, a w multi kustomizacja 2.0 a więc prawdopodobnie będzie też można dopasować wygląd naszego sołdata. Edytowane 14 maja 2010 przez ksztyrix Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 ciekawe czy multi to bedzie kolejna kopia z modern warfare, czy coś w stylu CoD3 (nie liczac tych nowysci z posta wyzej). Wolalbym zeby bylo bardziej podobne do CoD3... pomarzyc mozna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi