Skocz do zawartości

Call of Duty Black Ops

Featured Replies

Opublikowano

Już w WaW multi było kopią CoD4 więc nie nastawiałbym się zbytnio. Liczę na publiczną betę i powrót trybu War który był moim ulubionym w WaW.

• Odpowiedzi 601
  • Wyświetleń 72,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale głupoty gadacie panowie. W Black Opsie nie ma nic porównywalnego z nawiedzonymi ludźmi grającymi ze stopping power/marathon/akimbo. Nie ma też latającego co 5s ustrojstwa nad mapą, źle zbalansowan

• Takie Call of duty i tak w call of duty dużo osób gra niestety , osobiście nienawidzę takich osób nadmiernie używających Quick scope'ów i później chwalących się montażem zrobionym z kilkunastu meczy,

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano

Premiera nowego trailera 18 maja

/ www.blackops247.pl
Opublikowano

Już jest. :biggrin:

Opublikowano

Całkiem, całkiem. Szczególnie wjazd przez okno na linie z AUG w łapie. Kurde, marka CoD ma jednak w sobie to coś. Człowiek obada kolejny z rządu - szykowany na jedno kopyto - trailer i z miejsca chce to sprawdzić :) Choć aktualnie i tak bardziej odpowiada mi nowy Battlefield.

Opublikowano

Słabo wyglądają te wybuchy i ogień, jak żywcem wyjęte z WaW.

Lol Wietnamczyk strzela z AK w gangsta style :no:

Koleś z plakatu nazwał swoją 45. Sally.

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

Tylko, że dla mnie to będzie kolejny klon MW, drugi raz na praktycznie taki sam trailer się nie dam nabrać. Dla mnie i tak najlepszy będzie WaW, nigdy nie lubiłem nowoczesnych klimatów.... ;/

Opublikowano

trailer miodzio ale to tylko trailer, ciekawe jak sama gra, widać Treyarch goni IW.

Opublikowano

Dobra grafika, fajny klimat i rozpadajace sie drewniane budynki. Standardowy CoD, czyli jest dobrze.

Opublikowano

Trailer fajny ale póki w tej serii nie będzie istotnych zmian to nie zamierzam kupować kolejnego CoD.

Opublikowano

Klimat miodzio.

Opublikowano

No super trailer jak w MW smaczkiem była prypeć tak w MW2 tym smaczkiem były brazylijskie slamsy to w Black Ops bedzie to WIETNAM :).

Mi się zapowiedz podoba bardzo i sądzę ze i samą grę złożę pre-order'ka :).

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że to właśnie ta gra będzie następcą COD 4 w multi i będzie tym czym miał być MW2, trzymam kciuki :)

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=5KAe7ng5Agc&feature=player_embedded

Rozkmina na temat ostatniego trailera, są głupoty jak M4, ale jest nawiązanie do zamachu na JFK. Coś mi się wydaje że znów będzie niezła, snajperska misja. :ninja:

http://blackops.digitalwarfare247.com/news/black-ops-preview-event

Będzie playlista Barebones, na której nie ma killstreaków, perków, dodatków do broni i reszty badziewia. Tylko skill.

Edytowane przez ksztyrix

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niezłe anachronizmy będą w tej części, nawet jak na CoD. SPAS 12 w roku 68. Czyżby podróże w czasie?

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano
  • Autor

czyli ściąganie z Halo ciąg dalszy - wpierw dual welding, potem emblematy i różne obrazeczki przy nicku, a teraz nagrywanie. Widzę że i kusza też sciągnięta z gearsów pojawi się w multi. No cóż, jak ściągać to od lepszych od siebie xD

ale gra będzie boska bo MOSHNA STRZELAĆ NOŻAMI!!111

p.s. haha janusz rozwaliłeś mnie swoim pomysłem. happy meal zrobiłby z tej gry coś wybitnego :D

Opublikowano

Ta, bo Halo było pierwszą gra, w ktróej był dual wielding, a Epic wymyśliło kusze.