canuks 63 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 No własnie zobaczyłem ze na oficjalu to samo pisze . Ciekawe , mam nadzieję ze dostaniemy bete + 2 mapki Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 No chyba nie myśleliście że jutro beta będzie. Jak już to się zapisy zaczną. Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Ja chcę grać, dajcie mi bete! Totalny rozku.rw!! Minigun jak w Predatorze + Wietnam = MOC Edytowane 2 września 2010 przez ksztyrix Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Obejrzałem i jestem zadowolony, mógłbym już w to zagrać : Taki mały offtop, jednak nadal uwazam Treyarch za nieudolne studio, nie potrafią za bardzo nic nowego wymyśleć, tylko co nowy cod, to robią kalkę od IW, a i tak są wychwalani w niebogłosy. Edytowane 2 września 2010 przez Ferris71 Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) To ma być kalka MW? http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3181195 To co ty byś chciał, żeby z CoD tycoona zrobili albo karcianke? Edytowane 2 września 2010 przez ksztyrix Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Nie obużaj się tak, bo na serce padniesz. Nie, nie liczę, że będzie to rts, rpg czy inne, chodzi mi nawet o to, ze Treyarch, nie umie albo mu się nie chce zmienić nazw perkow, attachmentów do broni, animacji, broni akimbo, i innych pierdoł za które IW dostało baty, a teraz Treyarch jest widzano jako zbawca opini o Codach. Dla mnie to oni zawszę będe gorsi od IW, bo poza nowymi trybami, i dodatkami, typu nagrywanie meczy, które było już na konsolach w Halo, to dla mnie od siebie to mało dali. PS. WOW, jak fajosko będe grał 3 dni, by uzbierać na nową czapkę albo bryloczek do mojego Kałasza, Johooo Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Nie napinam się. Znasz zasadę "jak coś działa to nie naprawiaj". Chyba nie myślałeś że nagle wymyślą 20 nowych perków? A jak nagle mają zmienić nazwy atachmentów do broni? Czekam na alternatywną nazwę dla granade launcher. Jest nagrywanie filmików. "No ale to było w Halo 3". Gratuluję podejścia. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Powiem tak, jakby IW, nie zrobiło tego co zrobiło w MW2, to Treyarch, nie miał by nawet podstawy do robienia nowego multi. Ogólnie, to nagrywanie filmików było w Cs'ie który był z 98, czy tam 99 roku, już nie pamiętam dokładnie. Aaa, i dzięki za gratulację Edytowane 2 września 2010 przez Ferris71 Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Ale co z tego że było w CSie? To tak samo można powiedzieć " co z tego że można ruszać celownikiem, przecież to już w Quaku było". Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Nie, nie można tak samo, bo to już było w Wolfenstaine i Doomie. Chodzi o to, że każdy szanujący się fps na konsolach, powiniem mieć możliwość nagrywania meczy, to że IW i inne firmy wydające fpsy spartoliło robotę to inna sprawa. Dobra, pakuję tronister i idę bo dzisiaj zaczynam nową drogę edukacji w gimnazjum, mam nadzieję, ze w klasię bedę miał kogoś kto ma xa :] http://www.gry.wp.pl/wiadomosci/nie-bedzie-otwartej-bety-black-ops,48513,1.html Bety otwartej nie będzie, testują wszystko w wewnętrzenej becie, mam tylko nadzieję, że nie przepuszczą takich smaczków, jak IW w MW2 na początku Cytuj
Czaja PL 8 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Za(pipi)ioza! M14 wraca! To wystarczy by mnie przekonać do zakupu:D Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 września 2010 Autor Opublikowano 2 września 2010 o ja o ja jaki ten Treyarch zaje.bisty i cudowny. Szkoda ze każdy z tych elorewolucyjnych i rewelacyjnych trybów jest ściągnięty z CS'a. Ale cóż, Treyarch jest wspaniałomyślny przecie najbardziej mnie rozbawił perk Grim Reaper - szybkostrzelne RPG, no kur.wa z irytującego buga zrobili perk :potter: Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) o ja o ja jaki ten Treyarch zaje.bisty i cudowny. Szkoda ze każdy z tych elorewolucyjnych i rewelacyjnych trybów jest ściągnięty z CS'a. Ale cóż, Treyarch jest wspaniałomyślny przecie najbardziej mnie rozbawił perk Grim Reaper - szybkostrzelne RPG, no kur.wa z irytującego buga zrobili perk :potter: Grim Reaper, to nazwa wyrzutni, a nie perk ;] Nazwy perków i co to są za perki już jest w necie. Powiem tyle, nie ma stopping powera i jugernota, i pozmieniały się miejsca perków. > dla osób znających angielski Edytowane 2 września 2010 przez Ferris71 Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) o ja o ja jaki ten Treyarch zaje.bisty i cudowny. Szkoda ze każdy z tych elorewolucyjnych i rewelacyjnych trybów jest ściągnięty z CS'a. Ale cóż, Treyarch jest wspaniałomyślny przecie najbardziej mnie rozbawił perk Grim Reaper - szybkostrzelne RPG, no kur.wa z irytującego buga zrobili perk :potter: To nie perk ale broń - M202A1 KU.RWA! Psy - jak mogli znów dać to gów.no które zje.bało WaW? Edytowane 2 września 2010 przez ksztyrix Cytuj
canuks 63 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 qwa mieli naprawiać pzrebajerowanie MW a dokładają swoje durne pierdoły jak waluta . Noż qwa mać no ale czego się spodziewać po Treyarch jak to studio jeszcze nić władnego nie zrobiło . PO tym njusie zastanowię się bardzo nad kupnem gry ,preorder od pada na 100% .Zobaczymy jakie będą opinie graczy po premierze ... Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Zapowiada się rewolucja jak przy CoD4. Preorder zamówiony. Edytowane 2 września 2010 przez ksztyrix Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Scout i Steady Aim w drugim perku. Teraz trzeba będzie się zastanowić, co lepsze... Osobiście wydaje mi się, że perki są źle dobrane. Oczywiście takie pierdoły jak Marathon i Ninja zostały <_< Chciałbym jeszcze dodać, że lista z trzeciego perku to jakieś nieporozumienie. EDIT. Attack Dogs - znów to samo?! przecież to jest najgorsza możliwość, która mogła się pojawić w nowym COD'zie. Edytowane 2 września 2010 przez Mefi23 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 września 2010 Autor Opublikowano 2 września 2010 marathon i ninja zostały? dodac do tego strzelający nóz i sytuacją z tego filma możemy ujrzeć w BO xD http://www.youtube.com/watch?v=IfglnZtWZN8 kszytrix, ja czytałem że ta broń ma być w zrzucie, więc generalnie można to traktować jak killstreak? albo perk, nie wiem, tak czy siak durny pomysł, jak zresztą wszystko co widać na tym Wager Match trailer. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Proste - scout do snajpy, steady aim do reszty. Chyba że jest się idiotą strzelającym ze snajpy bez celowania. Przecież ten wager to kozacki motyw, najlepiej zapowiada się one bullet i sharpshooter. Skoro spada w CP to nie można ich wybrać, więc nie są to perki ani killstreaki. Te są już potwierdzone. Edytowane 2 września 2010 przez ksztyrix Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Tak, zostały. @kszytrix - to ja już wole Stedy Aim, a nie Scout. Chyba żaden snajper nie siedzi i ciągle wstrzymuje wdech... Brakuje jeszcze "Bash mode". No, weźcie przecież One Bullet ludzie robili w COD2 na PC. W klanie nawet tak graliśmy, co prawda zabawa była przednia, ale nie zmienia to faktu, że to wszystko gdzieś się przewijało. Edytowane 2 września 2010 przez Mefi23 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 września 2010 Autor Opublikowano 2 września 2010 ksztyrix, ok spoko, nie mówię że jako tako te tryby są złe, ale po jakimś czasie się znudzą i absolutnie nie może być mowy o "rewolucji" jak to piszesz w swoim poście, bo wszystko to co widziałem na trailerze ja już to mam obcykane podczas wieloletniej gry w CS'a. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Ten system CP będzie śmieszny na początku ;] Człowiek będzie myślał, czy kupić nową broń, attachment czy też stringi w urban camo, sądze, że po 1, czy 2 prestiżach każdy już będzie wiedział w co inwestować od początku ;] Co o tym sądzicie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi