Skocz do zawartości

Call of Duty Black Ops

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Przecież nikt nie karze ci malować twarzy twojego wojaka, możesz to całkowicie olać i skupić się na grze. Serio panowie, płaczecie jak małe dziewczynki, tak jakby customizacja była obowiązkowa.

Ja nie bede robil ale bede widzial takie głupoty na ekranie i bede podnosił po jakimś nastoletnim kretynie żołto niebieski m16 :F

takie o "wynalazki" pokazują tylko do kogo kierowana jest gra, żal mi ludzi którzy wydadzą na ten chłam 200zł

• Odpowiedzi 601
  • Wyświetleń 72,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale głupoty gadacie panowie. W Black Opsie nie ma nic porównywalnego z nawiedzonymi ludźmi grającymi ze stopping power/marathon/akimbo. Nie ma też latającego co 5s ustrojstwa nad mapą, źle zbalansowan

• Takie Call of duty i tak w call of duty dużo osób gra niestety , osobiście nienawidzę takich osób nadmiernie używających Quick scope'ów i później chwalących się montażem zrobionym z kilkunastu meczy,

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano
Przecież nikt nie karze ci malować twarzy twojego wojaka, możesz to całkowicie olać i skupić się na grze. Serio panowie, płaczecie jak małe dziewczynki, tak jakby customizacja była obowiązkowa.

Wrócimy do tematu za jakiś czas - po premierze, kiedy "w modzie" będzie jęczenie jaki ten CoD jest niedopracowany, jak dużo w nim błędów i absurdalnego sprzętu. Wówczas przypomnę się tu ze swoim flagowym stwierdzeniem, które sprawdziło się już nie raz: szkoda że autorzy poświęcali czas na "misiowe wycinanki" i inne tego typu dziadostwo, zamiast porządnie dopracować rdzeń gry. Oczywiście chcę by tym razem było inaczej, ale ostatnie trailery nakazują mi spodziewać się niezłego bałaganu.

Opublikowano

W cod gram 3 lata...

Ja też. W CoD4 :D

Opublikowano

Bardzo fajna sprawa, tylko mam nadzieje, ze nie bedzie to strasznie uciazliwa rzecz, tzn: jeden zamyka, a drugi co chwila otwiera, albo bawi sie ta cala interakcja, nie koniecznie dla dobra druzyny, zobaczymt jak to wyjdzie w praniu, ale juz widac, ze bez wlasnego party na niektorych mapkach moze byc wesolo :) ps. Ostatnia taka gra w jaka gralem gdzie sie otwieralo rozne rzeczy, to bylo chyba Enemy territory i mapka seawall batterry :)

Opublikowano

Zombie będzie wymiatać tylko aby dali w podstawowej wersji z 2,3 mapki z Zombie a nie jak w cod WaW zrobili 1 i to nadodatek nudną (i aby zombie nie mniało malowanej twarzy)

Opublikowano

gdzies czytalem ze w normlanej wersji bedzie 1 mapka natomiast w tych 2 pozostalych 4 ;)

Opublikowano

i ko*** znowu się nie pogram na nich ponieważ mam konto na Niemcy i jak w cod WaW chciałem se zombi kupić za 800 Mp to ja mniałem je za 600 ponkto ale nie było mapek zombie oby teraz tak nie było !

Opublikowano

Na 101% tak będzie bo niemyc mają cenzurowane wszystko co wiąże się z dużą przemocą i nazizmem .

gdzies czytalem ze w normlanej wersji bedzie 1 mapka natomiast w tych 2 pozostalych 4 ;)

Czyli żadna nowość ,"normalna" polityka Activision .Dodatkowe mapki do Zombi bedzie można kupić za jedyne 1200msp :D

Opublikowano

Kto zakłada konto XBL na Niemcy? LoL

Mam nadzieję że w tych kolekcjonerkach stare mapki będą jako kod, które będą masowo opylane na Allegro i Ebayu.

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

tez wlasnie na to licze, no ale jak nie to w ostatecznosci wezme ta drozsza edycje ;)

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano

Heh to po prostu w multi to będzie mw 2 tylko z paroma dodatkami i nowymi mapami ale co mnie to bardzo cieszy ze nie ciągna tej 2 wojny światowej i jest tańsze o te kilka groszy co mw2 było na premierze (to jest mały plusik) :D

Opublikowano

Nie wydaje mi się żeby było taniej niż w przypadku MW2,które kupiłem w dniu premiary za 149 zł z tego co patrzyłem ceny normalne czyli 190 zł-200 zł...

Opublikowano

W Realu w dniu premiery była za 159zł, a w Tesco chyba 149zł, jak dobrze pamiętam (X360/PS3).

Opublikowano

Nowe Filmiki:

Kowloon Single Player

http://g4tv.com/videos/49177/Call-of-Duty-Black-Ops---Jungle-Multiplayer-Map-Exclusive/?quality=hd'>http://g4tv.com/videos/49177/Call-of-Duty-Black-Ops---Jungle-Multiplayer-Map-Exclusive/?quality=hd

Jungle Multiplayer Map

http://g4tv.com/videos/49177/Call-of-Duty-Black-Ops---Jungle-Multiplayer-Map-Exclusive/?quality=hd

Opublikowano

heh, po obczajeniu nowego MoH czekam wylacznie na BO. Juz po filmach mozna sie zorientowac, ze to bedzie o wiele lepsza i ladniejsza szpila. Jestem mega fanem HALO, ale gra w COD'a zawsze dawala mi duzo radosci. Juz sie nie moge doczekac !

Opublikowano

@easye - uważaj z tym entuzjazmem, bo Cię tu co niektórzy zjedzą. Dobra rada :whistling:

Edytowane przez Mefi23