Skocz do zawartości

Call of Duty Black Ops

Featured Replies

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze COD zawsze trzymal jakis poziom, nawet pomimo tego, ze gre w multi ogarnie nawet 5cio latek, to w kazda czesc przyjemnie mi sie gralo. Od tak - bestrosko :thumbsup:

• Odpowiedzi 601
  • Wyświetleń 72,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale głupoty gadacie panowie. W Black Opsie nie ma nic porównywalnego z nawiedzonymi ludźmi grającymi ze stopping power/marathon/akimbo. Nie ma też latającego co 5s ustrojstwa nad mapą, źle zbalansowan

• Takie Call of duty i tak w call of duty dużo osób gra niestety , osobiście nienawidzę takich osób nadmiernie używających Quick scope'ów i później chwalących się montażem zrobionym z kilkunastu meczy,

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano

Ja jestem z tym tytułem od samego początku, pomimo, że gra od tamtego czasu ewoluowała w znacznym stopniu, to za każdym razem muszę zagrać w COD'a. Od tak - nostalgicznie.

Opublikowano

heh, po obczajeniu nowego MoH czekam wylacznie na BO. Juz po filmach mozna sie zorientowac, ze to bedzie o wiele lepsza i ladniejsza szpila. Jestem mega fanem HALO, ale gra w COD'a zawsze dawala mi duzo radosci. Juz sie nie moge doczekac !

Popieram cie z tym MoH to moim zdaniem badziew (mogą sie z tym niezgadzac) Mam nadzieje że kampania będzie trwała z 8 godz a multi wciągnie jak mw2 . Ogólnie już w coda 4 , coda 5, coda mw 2 mam przegrane ok 40 dni to gdzies 1500h i się jeszce nie znudziło a w Moh Zagrałem Z 6 godz i Wystawiłem już na Allegro ( COD 4 EVER)

Wiecie Cos na temat abonamentu do coda?? czy biedzie czy nie?

Edytowane przez KrychOo

Opublikowano

Mam nadzieje, że ta grą okaże się tym czym miało być MW2 :) A jest spora szansa na to.

Opublikowano

jak myslicie te mapy co-op z edycji hardened i prestige beda sprzedawane osobno ? bo dawac 150 zl wiecej za 4 mapy i jakies gowniane ubranko dla avatara to lipa :)

Opublikowano

Mam nadzieje, że ta grą okaże się tym czym miało być MW2 :) A jest spora szansa na to.

MW2 jest dokładnie tym czym miało być, więc że liczysz , że BO to będzie to samo :turned: ?

Opublikowano

jak myslicie te mapy co-op z edycji hardened i prestige beda sprzedawane osobno ? bo dawac 150 zl wiecej za 4 mapy i jakies gowniane ubranko dla avatara to lipa :)

Mówisz o grze od Activision :D a oni sa tak pazerni na kasę ze na 100000% mapy pędą dostępne na markecie za msp i to pewnie kilka dni po premierze .

Także możemy się spodziewać kilku DLC do nowego CoDa oczywiście odpowiednio płatnych ... 1200msp :D

Opublikowano

Obejrzałem, zajarełem się, kupię w dniu premiery, a potem albo sobie będe pluł w brodę, albo będe cieszył michę tak jak cieszę przy Mw2 :)

Opublikowano

Na tym filmiku do kałacha bym doczepiony miotacz gnia ?? ( będzie smażonko hamburgerów ) :D

Opublikowano

To są automatyczne shotguny, przynajmiej z tego co mi się wydaje i co widziałem na innych filmikach :) Ps. Zal troszke :(

Opublikowano
MW2 jest dokładnie tym czym miało być, więc że liczysz , że BO to będzie to samo :turned:?

Nie, MW2 nie jest godnym następcą kapitalnej 4ki, mam nadzieje, że BO będzie.

Opublikowano

Żaden CoD nie zastąpi 4 .CoD4 jest jedyne w swoim rodzaju z doskonałym pomysłem ,dobrym wykonaniem to gra z "sercem " reszta to marne próby dorównania części 4 .

Opublikowano

Dwie rzeczy:

- podział na Core i Hardcore jak w WaW rokuje więcej playlist w trybie HC niż w MW2;

- lobby leaderboard to jeden z lepszych patentów w WaW i coś czego brakowało w MW, strasznie mnie cieszy obecność tej rzeczy.

Zapowiada się za(pipi)iście, cholera gdyby nie ta wesoła trójka RC-XD, gatlingun i ballistic knife. Eeh...

Opublikowano

Tiaaaa .. nie wiem naprawdę mam mieszane odczucia co do nowego CoD'a , raz by się chciało już kupić pre-ordera ale po obejrzeniu kolejnych filmików zapał pryska w cholerę ... :).

CHyba jednak uzbroję się w mega cierpliwość i poczekam do premiery ,zobaczę jakie oceny i opinie graczy i później zdecyduję .

Opublikowano

no i te dual weapons ;/ale i tak ta gra mnie ma, bo narazie nie zapowiada sie zaden lepszy fps na multi ;)

Opublikowano

Pre-ordera możesz zamówić wszędzie ... innej możliwości nie ma :) chyba ze masz plecy u dystrybutora :P

no i te dual weapons ;/ale i tak ta gra mnie ma, bo narazie nie zapowiada sie zaden lepszy fps na multi ;)

Jest alternatywa ... powrót do BC2 :) ,ewentualnie CoD4