Skocz do zawartości

Call of Duty Black Ops

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

heh, po obczajeniu nowego MoH czekam wylacznie na BO. Juz po filmach mozna sie zorientowac, ze to bedzie o wiele lepsza i ladniejsza szpila. Jestem mega fanem HALO, ale gra w COD'a zawsze dawala mi duzo radosci. Juz sie nie moge doczekac !

Popieram cie z tym MoH to moim zdaniem badziew (mogą sie z tym niezgadzac) Mam nadzieje że kampania będzie trwała z 8 godz a multi wciągnie jak mw2 . Ogólnie już w coda 4 , coda 5, coda mw 2 mam przegrane ok 40 dni to gdzies 1500h i się jeszce nie znudziło a w Moh Zagrałem Z 6 godz i Wystawiłem już na Allegro ( COD 4 EVER)

Wiecie Cos na temat abonamentu do coda?? czy biedzie czy nie?

Edytowane przez KrychOo
Opublikowano

Mam nadzieje, że ta grą okaże się tym czym miało być MW2 :) A jest spora szansa na to.

Opublikowano

jak myslicie te mapy co-op z edycji hardened i prestige beda sprzedawane osobno ? bo dawac 150 zl wiecej za 4 mapy i jakies gowniane ubranko dla avatara to lipa :)

Opublikowano

jak myslicie te mapy co-op z edycji hardened i prestige beda sprzedawane osobno ? bo dawac 150 zl wiecej za 4 mapy i jakies gowniane ubranko dla avatara to lipa :)

Mówisz o grze od Activision :D a oni sa tak pazerni na kasę ze na 100000% mapy pędą dostępne na markecie za msp i to pewnie kilka dni po premierze .

Także możemy się spodziewać kilku DLC do nowego CoDa oczywiście odpowiednio płatnych ... 1200msp :D

Opublikowano
MW2 jest dokładnie tym czym miało być, więc że liczysz , że BO to będzie to samo :turned:?

Nie, MW2 nie jest godnym następcą kapitalnej 4ki, mam nadzieje, że BO będzie.

Opublikowano

Dwie rzeczy:

- podział na Core i Hardcore jak w WaW rokuje więcej playlist w trybie HC niż w MW2;

- lobby leaderboard to jeden z lepszych patentów w WaW i coś czego brakowało w MW, strasznie mnie cieszy obecność tej rzeczy.

Zapowiada się za(pipi)iście, cholera gdyby nie ta wesoła trójka RC-XD, gatlingun i ballistic knife. Eeh...

Opublikowano

Tiaaaa .. nie wiem naprawdę mam mieszane odczucia co do nowego CoD'a , raz by się chciało już kupić pre-ordera ale po obejrzeniu kolejnych filmików zapał pryska w cholerę ... :).

CHyba jednak uzbroję się w mega cierpliwość i poczekam do premiery ,zobaczę jakie oceny i opinie graczy i później zdecyduję .

Opublikowano

Pre-ordera możesz zamówić wszędzie ... innej możliwości nie ma :) chyba ze masz plecy u dystrybutora :P

no i te dual weapons ;/ale i tak ta gra mnie ma, bo narazie nie zapowiada sie zaden lepszy fps na multi ;)

Jest alternatywa ... powrót do BC2 :) ,ewentualnie CoD4