easye 3 345 Opublikowano 13 października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 października 2010 Wydaje mi sie, ze COD zawsze trzymal jakis poziom, nawet pomimo tego, ze gre w multi ogarnie nawet 5cio latek, to w kazda czesc przyjemnie mi sie gralo. Od tak - bestrosko Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 13 października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 października 2010 Ja jestem z tym tytułem od samego początku, pomimo, że gra od tamtego czasu ewoluowała w znacznym stopniu, to za każdym razem muszę zagrać w COD'a. Od tak - nostalgicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrychOo 2 Opublikowano 13 października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 października 2010 (edytowane) heh, po obczajeniu nowego MoH czekam wylacznie na BO. Juz po filmach mozna sie zorientowac, ze to bedzie o wiele lepsza i ladniejsza szpila. Jestem mega fanem HALO, ale gra w COD'a zawsze dawala mi duzo radosci. Juz sie nie moge doczekac ! Popieram cie z tym MoH to moim zdaniem badziew (mogą sie z tym niezgadzac) Mam nadzieje że kampania będzie trwała z 8 godz a multi wciągnie jak mw2 . Ogólnie już w coda 4 , coda 5, coda mw 2 mam przegrane ok 40 dni to gdzies 1500h i się jeszce nie znudziło a w Moh Zagrałem Z 6 godz i Wystawiłem już na Allegro ( COD 4 EVER) Wiecie Cos na temat abonamentu do coda?? czy biedzie czy nie? Edytowane 14 października 2010 przez KrychOo Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 14 października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 października 2010 Na szczęście nie będzie. Call Of Duty BO Weapons - http://www.youtube.com/watch?v=rs7MiCKJ2Qk Cytuj Odnośnik do komentarza
KrychOo 2 Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 Ale to są pewne bronie czy tak sobie koles powklejał ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 Mam nadzieje, że ta grą okaże się tym czym miało być MW2 A jest spora szansa na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 jak myslicie te mapy co-op z edycji hardened i prestige beda sprzedawane osobno ? bo dawac 150 zl wiecej za 4 mapy i jakies gowniane ubranko dla avatara to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 Mam nadzieje, że ta grą okaże się tym czym miało być MW2 A jest spora szansa na to. MW2 jest dokładnie tym czym miało być, więc że liczysz , że BO to będzie to samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 jak myslicie te mapy co-op z edycji hardened i prestige beda sprzedawane osobno ? bo dawac 150 zl wiecej za 4 mapy i jakies gowniane ubranko dla avatara to lipa Mówisz o grze od Activision a oni sa tak pazerni na kasę ze na 100000% mapy pędą dostępne na markecie za msp i to pewnie kilka dni po premierze . Także możemy się spodziewać kilku DLC do nowego CoDa oczywiście odpowiednio płatnych ... 1200msp Cytuj Odnośnik do komentarza
KrychOo 2 Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 No nie koniecznie moze bedzie za 800 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 Nowy Gameplay: http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/106?ch=1&sd=1_hd Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 Obejrzałem, zajarełem się, kupię w dniu premiery, a potem albo sobie będe pluł w brodę, albo będe cieszył michę tak jak cieszę przy Mw2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 Miałem nadzieję że pokażą jakiś materiał z zombies a tu nic:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
KrychOo 2 Opublikowano 15 października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 października 2010 Na tym filmiku do kałacha bym doczepiony miotacz gnia ?? ( będzie smażonko hamburgerów ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PXkW9tLIOI4&feature=recentu http://www.cod7blackops.com/?46-black-ops-beta-gameplay-leaked/ BETA Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=O8UNJOQs2lo&translated=1 2:45 piz.da ogjeń, karabiny na dual wield znowu będą miotać Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 To są automatyczne shotguny, przynajmiej z tego co mi się wydaje i co widziałem na innych filmikach Ps. Zal troszke Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 MW2 jest dokładnie tym czym miało być, więc że liczysz , że BO to będzie to samo ? Nie, MW2 nie jest godnym następcą kapitalnej 4ki, mam nadzieje, że BO będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 Może rozwiniesz myśl , bo samo stwierdznie wydaje się trochę za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 Żaden CoD nie zastąpi 4 .CoD4 jest jedyne w swoim rodzaju z doskonałym pomysłem ,dobrym wykonaniem to gra z "sercem " reszta to marne próby dorównania części 4 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Czaja PL 8 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 Dwie rzeczy: - podział na Core i Hardcore jak w WaW rokuje więcej playlist w trybie HC niż w MW2; - lobby leaderboard to jeden z lepszych patentów w WaW i coś czego brakowało w MW, strasznie mnie cieszy obecność tej rzeczy. Zapowiada się za(pipi)iście, cholera gdyby nie ta wesoła trójka RC-XD, gatlingun i ballistic knife. Eeh... Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 Tiaaaa .. nie wiem naprawdę mam mieszane odczucia co do nowego CoD'a , raz by się chciało już kupić pre-ordera ale po obejrzeniu kolejnych filmików zapał pryska w cholerę ... . CHyba jednak uzbroję się w mega cierpliwość i poczekam do premiery ,zobaczę jakie oceny i opinie graczy i później zdecyduję . Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 no i te dual weapons ;/ale i tak ta gra mnie ma, bo narazie nie zapowiada sie zaden lepszy fps na multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 Wiecie może czy da radę kupić gdzieś gierkę przed premierą? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 Pre-ordera możesz zamówić wszędzie ... innej możliwości nie ma chyba ze masz plecy u dystrybutora no i te dual weapons ;/ale i tak ta gra mnie ma, bo narazie nie zapowiada sie zaden lepszy fps na multi Jest alternatywa ... powrót do BC2 ,ewentualnie CoD4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi