Janush 224 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) A próbowałeś chociaż kiedyś tak grać? Edytowane 24 Października 2010 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Nie, nie zniżam się do poziomu oszustów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 O masz, z tego co widze z tych filmikow to ta awm' zabija jednym strzalem nawet gdy sie trafi w paznokiec u nogi Osoby, ktore grają w betę, piszą, że jest strasznie OP, więc mamy już pierwszą broń do poprawki... Cytuj Odnośnik do komentarza
KrychOo 2 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Normalne granie ze snajperką czyli leżysz po drugiej strony mapy i snajpisz różni się od latania jak gupi i oszukiwania przy pomocy myszki, kropy na moniaki i innych ułatwiaczy. I sie w(pipi)*** że koles lezy ciogle w 1 miejscu z snajpa i czeka na ciebie to ja ju z wole jak biegają ze snajperkamy z kropką itd Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Od tego jest snajper. Chcesz rushować to weź shota, smg albo ar. Cytuj Odnośnik do komentarza
januszxp 1 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez januszxp Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Az się odechciewa grać po takim filmiku ,w MW2 to przesada była ze snajpą INTERWENTION czy jak jej tam.Ta bron miała "autoaim w standardzie " ,grało nią 90 % graczy na S&D i TDM ,nie wspomnę już o kilach przez scianę jakieś inne przeszkody czy z 2 końca mapy . Mogli by to stanowczo ukrócić i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Tak jak mówiłem, zwiększyć czas przycelowania w snajpie, wywalić no scopy i usunąć skakanie z gry, zostawić tylko przechodzenie nad przeszkodami. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 (edytowane) ale przesadzacie. Ciekaw jestem jaki procent graczy w ogole uzywa myszki... wywalic no scopy? nie wyobrazam sobie takiej gry,podobnie zreszta jest w Halo i sprawdza sie to znakomicie, bo co jak co,trzeba miec troche umiejetnosci by robic takie akcje. Edytowane 25 Października 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Nie porównuj Halo do CoD bo to dwie rózne bajki .Gra snajpą CoD przy grze tą samą bronią w Halo to dziecinada .Dużo łatwiej zdobyć killa /serię w COdzie niz w Halo . Cytuj Odnośnik do komentarza
HolylegendPL 3 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 chyba was konkretnie PO.J.E.B.A.Ł.O nie umiecie grac i placzecie ze zabijaja was z qck scope. To jest skill, owszem sa oszusci(kropka na tv), ale jak sie nie umie grac to i sie potem z tego powodu placze Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Sryl nie skil. http://n4g.com/news/632888/call-of-duty-black-ops-quickscoping-has-been-banned Teraz możecie narzekać i wrócić do oszukiwania w CoD4 i te swoje Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 LOL, jakie ta tu bzdury wyczytuje. właśnie się dowiedziałem że każdy kto raczy biegać ze snajpą i jeszcze TRAFIAĆ to oszust z myszką, WTF ja się pytam? jak kogoś boli gracz ogarnięty ze snajpą to proponuje pograć trochę w Halo by zobaczyć prawdziwych magików. Poza tym nie trzeba mieć kropy na monitorze by wiedzieć gdzie jest środek celownika, więc krzykaczom radzę bardziej się przyłożyć do gry a nie narzekać. ale już widzę że płacz hamburgerów został wysłuchany - teraz zamiast snajpy lepiej wziąć m16 i nakur.wiać burstami bez recoila z drugiego końca mapy. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Od tego jest snajper. Chcesz rushować to weź shota, smg albo ar. A jak biega gość ze snajperką i wcale nie używa myszki i kropy tylko ma skilla to też jest źle tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Bonus Round Chapter 3 http://www.gametrailers.com/episode/bonusround/410?ch=3&sd=1_hd Cytuj Odnośnik do komentarza
htp 0 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 http://www.modernwar.pl/quickscope-usuniety-z-call-of-duty-black-ops.html Cytuj Odnośnik do komentarza
KrychOo 2 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 najlepiej bedzie jak wogole usuną snajperki albo Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 I dadzą 10 razy więcej amunicji do tuby ... Po prostu będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 (edytowane) Niech dadzą super snajpe która bez celowania będzie ściągać z drugiego końca mapy, przez ściany i oczywiście full auto. Wtedy będą super skilowe no scopy i się będą dzieci cieszyć. Edytowane 25 Października 2010 przez ksztyrix Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Panowie drapiecie się jak baby , jaka gra będzie na to nie mamy wpływu , jednym przypasi będą zachwalać w niebiosa , innym nie , będą narzekać. Dla mnie najważniejsze jest w tym wszystkim aby nie było glitchy i bugów ułatwiających tym "cwańszym" rozgrywki. Marzy mi się aby gra rozgrywała się w ramach tego co zaplanowali autorzy. PS. kamperów można tak zruschować , że szybko opuszczają mecz , wystarczy tylko zgrany team, przecież każdy z jako takim stażem o tym wie więc nie ma co narzekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Dokladnie jest tak jak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza
biszat 5 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja mam nadzieje ze shotguny nie beda takie OP . Co do kuszy . to nie wiem w jaki sposob ta bron moze byc OP . Strzanie wolny czas przeladowania + ciezko z celowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Tak patrzylem na filmik dany wczesniej z tym calym No Scopem i strasznie wspolczuje konsolowcom - na pc nie ma takich kwiatkow, ze zrobi sie kropke na ekranie i mozna wymiatac. Bez scopa sniperki maja niewyobrazalny recoil, wrecz komiczny jak sie czasami patrzy gdyz kule wylatuja wykrzywione z lufy i lezac w pomieszczeniu trafia sie w sufit. A tu widze, ze na konsolach to stojac w miejscu mozna trafic typa na koncu planszy 0_o Ja z Black Ops jestem zadowolony, lubie szybkie multi w trybie HC, bez zbednego czajenia sie i pier dolenia jak w Battlefieldzie. Lekka postac z MP5K, do tego szybszy i nieskonczony sprint i wybiegam z pomieszczenia, kosze ludzi, zmieniam bron na wystrzeliwany nozyk, kill, biegne, reload i kosze dalej. Prawie jak w Quake 3 Arena. Jezeli tylko singiel bedzie ciekawy i dluzszy niz w biednym MOH to bedzie git. Po multi wiem czego sie spodziewac i tu rewolucji nie bedzie, a customizacja jak dla mnie tylko na + - ktos bedzie chcial biegac kolorwym klaunem to jego sprawa, ja tam sie ciesze jak bede mogl z drugiego konca mapy zobaczyc takie biegajace las vegas z seledynowym kapeluszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrychOo 2 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Wiecie cos na temat tych prestiży i lvl ile bedzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi