Opublikowano 24 października 201014 l A próbowałeś chociaż kiedyś tak grać? Edytowane 24 października 201014 l przez terror
Opublikowano 24 października 201014 l O masz, z tego co widze z tych filmikow to ta awm' zabija jednym strzalem nawet gdy sie trafi w paznokiec u nogi Osoby, ktore grają w betę, piszą, że jest strasznie OP, więc mamy już pierwszą broń do poprawki...
Opublikowano 24 października 201014 l Normalne granie ze snajperką czyli leżysz po drugiej strony mapy i snajpisz różni się od latania jak gupi i oszukiwania przy pomocy myszki, kropy na moniaki i innych ułatwiaczy. I sie w(pipi)*** że koles lezy ciogle w 1 miejscu z snajpa i czeka na ciebie to ja ju z wole jak biegają ze snajperkamy z kropką itd
Opublikowano 24 października 201014 l Od tego jest snajper. Chcesz rushować to weź shota, smg albo ar.
Opublikowano 25 października 201014 l Az się odechciewa grać po takim filmiku ,w MW2 to przesada była ze snajpą INTERWENTION czy jak jej tam.Ta bron miała "autoaim w standardzie " ,grało nią 90 % graczy na S&D i TDM ,nie wspomnę już o kilach przez scianę jakieś inne przeszkody czy z 2 końca mapy . Mogli by to stanowczo ukrócić i tyle.
Opublikowano 25 października 201014 l Tak jak mówiłem, zwiększyć czas przycelowania w snajpie, wywalić no scopy i usunąć skakanie z gry, zostawić tylko przechodzenie nad przeszkodami.
Opublikowano 25 października 201014 l ale przesadzacie. Ciekaw jestem jaki procent graczy w ogole uzywa myszki... wywalic no scopy? nie wyobrazam sobie takiej gry,podobnie zreszta jest w Halo i sprawdza sie to znakomicie, bo co jak co,trzeba miec troche umiejetnosci by robic takie akcje. Edytowane 25 października 201014 l przez easye
Opublikowano 25 października 201014 l Nie porównuj Halo do CoD bo to dwie rózne bajki .Gra snajpą CoD przy grze tą samą bronią w Halo to dziecinada .Dużo łatwiej zdobyć killa /serię w COdzie niz w Halo .
Opublikowano 25 października 201014 l chyba was konkretnie PO.J.E.B.A.Ł.O nie umiecie grac i placzecie ze zabijaja was z qck scope. To jest skill, owszem sa oszusci(kropka na tv), ale jak sie nie umie grac to i sie potem z tego powodu placze
Opublikowano 25 października 201014 l Sryl nie skil. http://n4g.com/news/632888/call-of-duty-black-ops-quickscoping-has-been-banned Teraz możecie narzekać i wrócić do oszukiwania w CoD4 i te swoje Halo.
Opublikowano 25 października 201014 l Autor LOL, jakie ta tu bzdury wyczytuje. właśnie się dowiedziałem że każdy kto raczy biegać ze snajpą i jeszcze TRAFIAĆ to oszust z myszką, WTF ja się pytam? jak kogoś boli gracz ogarnięty ze snajpą to proponuje pograć trochę w Halo by zobaczyć prawdziwych magików. Poza tym nie trzeba mieć kropy na monitorze by wiedzieć gdzie jest środek celownika, więc krzykaczom radzę bardziej się przyłożyć do gry a nie narzekać. ale już widzę że płacz hamburgerów został wysłuchany - teraz zamiast snajpy lepiej wziąć m16 i nakur.wiać burstami bez recoila z drugiego końca mapy. :potter:
Opublikowano 25 października 201014 l Od tego jest snajper. Chcesz rushować to weź shota, smg albo ar. A jak biega gość ze snajperką i wcale nie używa myszki i kropy tylko ma skilla to też jest źle tak?
Opublikowano 25 października 201014 l Bonus Round Chapter 3 http://www.gametrailers.com/episode/bonusround/410?ch=3&sd=1_hd
Opublikowano 25 października 201014 l http://www.modernwar.pl/quickscope-usuniety-z-call-of-duty-black-ops.html
Opublikowano 25 października 201014 l I dadzą 10 razy więcej amunicji do tuby ... Po prostu będzie super!
Opublikowano 25 października 201014 l Niech dadzą super snajpe która bez celowania będzie ściągać z drugiego końca mapy, przez ściany i oczywiście full auto. Wtedy będą super skilowe no scopy i się będą dzieci cieszyć. Edytowane 25 października 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 25 października 201014 l Panowie drapiecie się jak baby , jaka gra będzie na to nie mamy wpływu , jednym przypasi będą zachwalać w niebiosa , innym nie , będą narzekać. Dla mnie najważniejsze jest w tym wszystkim aby nie było glitchy i bugów ułatwiających tym "cwańszym" rozgrywki. Marzy mi się aby gra rozgrywała się w ramach tego co zaplanowali autorzy. PS. kamperów można tak zruschować , że szybko opuszczają mecz , wystarczy tylko zgrany team, przecież każdy z jako takim stażem o tym wie więc nie ma co narzekać.
Opublikowano 28 października 201014 l Ja mam nadzieje ze shotguny nie beda takie OP . Co do kuszy . to nie wiem w jaki sposob ta bron moze byc OP . Strzanie wolny czas przeladowania + ciezko z celowaniem
Opublikowano 29 października 201014 l Tak patrzylem na filmik dany wczesniej z tym calym No Scopem i strasznie wspolczuje konsolowcom - na pc nie ma takich kwiatkow, ze zrobi sie kropke na ekranie i mozna wymiatac. Bez scopa sniperki maja niewyobrazalny recoil, wrecz komiczny jak sie czasami patrzy gdyz kule wylatuja wykrzywione z lufy i lezac w pomieszczeniu trafia sie w sufit. A tu widze, ze na konsolach to stojac w miejscu mozna trafic typa na koncu planszy 0_o Ja z Black Ops jestem zadowolony, lubie szybkie multi w trybie HC, bez zbednego czajenia sie i pier dolenia jak w Battlefieldzie. Lekka postac z MP5K, do tego szybszy i nieskonczony sprint i wybiegam z pomieszczenia, kosze ludzi, zmieniam bron na wystrzeliwany nozyk, kill, biegne, reload i kosze dalej. Prawie jak w Quake 3 Arena. Jezeli tylko singiel bedzie ciekawy i dluzszy niz w biednym MOH to bedzie git. Po multi wiem czego sie spodziewac i tu rewolucji nie bedzie, a customizacja jak dla mnie tylko na + - ktos bedzie chcial biegac kolorwym klaunem to jego sprawa, ja tam sie ciesze jak bede mogl z drugiego konca mapy zobaczyc takie biegajace las vegas z seledynowym kapeluszem.