Skocz do zawartości

Call of Duty Black Ops

Featured Replies

• Odpowiedzi 601
  • Wyświetleń 72,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale głupoty gadacie panowie. W Black Opsie nie ma nic porównywalnego z nawiedzonymi ludźmi grającymi ze stopping power/marathon/akimbo. Nie ma też latającego co 5s ustrojstwa nad mapą, źle zbalansowan

• Takie Call of duty i tak w call of duty dużo osób gra niestety , osobiście nienawidzę takich osób nadmiernie używających Quick scope'ów i później chwalących się montażem zrobionym z kilkunastu meczy,

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano

Wraz z każdym prestiżem kasują nam się bronie, perki, challenge i pieniąndze itp, zostaja emblematy, wiec ja juz sobie obmyslilem, że do pierwszego prestiżu postaram się wykupić wszyske emblemy, żeby potem się z nimi nie bawić :) Aaa i tak z ciekawostek: Złoty kamuflaż będzie można kupować dopiero na 14 prestiżu, więc bez glitcha, troszke się zejdzie zanim bedziemy latać ze złotymi gunami jak czarnuchy w bronxie :P

PS. Wiecie, może czy będzie gdzieś można dostać przed 9? Bo wypada na 4 dniowy weekend mieć już grę ;)

Opublikowano

No dokładnie to samo pomyślałem. Długi weekend, przydałoby się grę szybciej skołować :D Ale niestety, główne sklepy będą miały max 1 dzień wcześniej :(

Opublikowano

No to jak grał już ktoś ? :P Nie bać się pisać jak wrażenia .

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Dla mnie, to jednak launch trailer z MW2 był znacznie lepszy niż ten od Black Ops, nie chodzi o kwestie muzyki, ale tak ogólnie ;)

Opublikowano

Już jestem w połowie kampanii i gra jest niesamowita!!! Dawno tak interesującej fabuły w FPSie nie widziałem

Opublikowano

Tylko nie dawaj spoilerów bo i tak już z trajlerów połowę fabuły wiadomo. Jak multi, hulają już serwery? Ile jest map w zombie mode?

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

Z zombie jest na razie jedna mapa, ponoć po przejściu kampanii jest druga. Do multi nie wchodzę, bo gram na zbanowanej konsoli. Największy fail (IMO) to to, że żeby grać offline w ten tryb z botami, trzeba być cały czas podłączonym do sieci :/

Opublikowano

No właśnie, kompletne debilstwo. Nikt im w ten tryb nie będzie grał XD A jak gra się na splitscreenie to wszystkie bronie, attachmenty itp jest odblokowane (chcą żeby można było grać na LANach) Ostro przegięli z ninja pro, bo teraz robi on gracza KOMPLETNIE bezszelestnym. Testowałem to, gość może skakać i biegać 10cm od ciebie i go nie usłyszysz :/

Opublikowano

Mnie interesuje tylko jedna kwestia:

Ile trybów hardcore i jakie to są tryby?

Niech ktoś kto ma już gierę, rozwieje moje wątpliwości, plz.

Opublikowano

Czy w tym roku Hans Zimmer również robi muzykę pod Black Ops'a ? Liczę na za(pipi)isty score

Opublikowano

Pogralem wczoraj kilka h multi na Kai. Ogolnie to Treyarch zrobilo to co umie najlepiej czyli Kopiuj/Wklej multi z MW2, pozmieniali troche bronie, dodali nowe mapy i taaadaaa - mamy "najwieksza premiere roku". A tak naprawde to gra sie bardzo przyjemnie, ktokolwiek gral kiedys w CoD'a poczuje sie jak w domu. Gameplay jest praktycznie tak sam jak w MW/MW2. Nie widzialem jeszcze wszystkich map, ale szczerze mowiac troche za bardzo przypominaja te wczesniejsze, w szczegolnosci zimowe. Za to singlem troche sie rozczarowalem, ale gralem tylko 2 misje. Jak na razie multi oceniam na 8.5/10. Jedno wiem - GOTY to to nie jest.

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano

Co do singla - Chyba najlepszy, najbardziej filmowy i intensywny z wszystkich CoD-ów. Taki np. Medal of honor wydaje się być przy Black Ops jakimś tytułem sprzed kilku lat. Nie sądziłem że to napiszę ale Treyarch godnie zastąpiło IW, a Activision chyba wiedziało co robi pozbywając się ekipy od modern warfare.

Opublikowano

5-6h na normalu

Opublikowano

no to fajnie przynajmniej bedzie można przysiąść na dłużej o ile singiel nie nudzi po kilku misjach :)

Pogralem wczoraj kilka h multi na Kai. Ogolnie to Treyarch zrobilo to co umie najlepiej czyli Kopiuj/Wklej multi z MW2, pozmieniali troche bronie, dodali nowe mapy i taaadaaa - mamy "najwieksza premiere roku". A tak naprawde to gra sie bardzo przyjemnie, ktokolwiek gral kiedys w CoD'a poczuje sie jak w domu. Gameplay jest praktycznie tak sam jak w MW/MW2. Nie widzialem jeszcze wszystkich map, ale szczerze mowiac troche za bardzo przypominaja te wczesniejsze, w szczegolnosci zimowe. Za to singlem troche sie rozczarowalem, ale gralem tylko 2 misje. Jak na razie multi oceniam na 8.5/10. Jedno wiem - GOTY to to nie jest.

A czego tu się spodziewałeś ? jakiejś innowacji .... :rolleyes: