Metoda 1 325 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Wraz z każdym prestiżem kasują nam się bronie, perki, challenge i pieniąndze itp, zostaja emblematy, wiec ja juz sobie obmyslilem, że do pierwszego prestiżu postaram się wykupić wszyske emblemy, żeby potem się z nimi nie bawić Aaa i tak z ciekawostek: Złoty kamuflaż będzie można kupować dopiero na 14 prestiżu, więc bez glitcha, troszke się zejdzie zanim bedziemy latać ze złotymi gunami jak czarnuchy w bronxie PS. Wiecie, może czy będzie gdzieś można dostać przed 9? Bo wypada na 4 dniowy weekend mieć już grę Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 No dokładnie to samo pomyślałem. Długi weekend, przydałoby się grę szybciej skołować Ale niestety, główne sklepy będą miały max 1 dzień wcześniej Cytuj
Janush 224 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Gameplay z zombies: Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OPTOVQFRggI&feature=player_embedded Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 (edytowane) No to jak grał już ktoś ? Nie bać się pisać jak wrażenia . Edytowane 1 listopada 2010 przez chris85 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Dla mnie, to jednak launch trailer z MW2 był znacznie lepszy niż ten od Black Ops, nie chodzi o kwestie muzyki, ale tak ogólnie Cytuj
Janush 224 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Mi się ten od black ops bardziej podoba. Taki fajny klimacik ma Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Kozacki, groovy i funky w stylu 60' and 70'. Cytuj
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Już jestem w połowie kampanii i gra jest niesamowita!!! Dawno tak interesującej fabuły w FPSie nie widziałem Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 (edytowane) Tylko nie dawaj spoilerów bo i tak już z trajlerów połowę fabuły wiadomo. Jak multi, hulają już serwery? Ile jest map w zombie mode? Edytowane 1 listopada 2010 przez ksztyrix Cytuj
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Z zombie jest na razie jedna mapa, ponoć po przejściu kampanii jest druga. Do multi nie wchodzę, bo gram na zbanowanej konsoli. Największy fail (IMO) to to, że żeby grać offline w ten tryb z botami, trzeba być cały czas podłączonym do sieci Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 olo, to po co grać z botami skora ma się neta? Chyba tylko dla tego achiva. Cytuj
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 No właśnie, kompletne debilstwo. Nikt im w ten tryb nie będzie grał XD A jak gra się na splitscreenie to wszystkie bronie, attachmenty itp jest odblokowane (chcą żeby można było grać na LANach) Ostro przegięli z ninja pro, bo teraz robi on gracza KOMPLETNIE bezszelestnym. Testowałem to, gość może skakać i biegać 10cm od ciebie i go nie usłyszysz Cytuj
Czaja PL 8 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Mnie interesuje tylko jedna kwestia: Ile trybów hardcore i jakie to są tryby? Niech ktoś kto ma już gierę, rozwieje moje wątpliwości, plz. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Czy w tym roku Hans Zimmer również robi muzykę pod Black Ops'a ? Liczę na za(pipi)isty score Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Zimmer tylko się podpisał pod soundtrackiem MW2, sam chyba tylko main thame zrobił. Cytuj
kim 1 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Pogralem wczoraj kilka h multi na Kai. Ogolnie to Treyarch zrobilo to co umie najlepiej czyli Kopiuj/Wklej multi z MW2, pozmieniali troche bronie, dodali nowe mapy i taaadaaa - mamy "najwieksza premiere roku". A tak naprawde to gra sie bardzo przyjemnie, ktokolwiek gral kiedys w CoD'a poczuje sie jak w domu. Gameplay jest praktycznie tak sam jak w MW/MW2. Nie widzialem jeszcze wszystkich map, ale szczerze mowiac troche za bardzo przypominaja te wczesniejsze, w szczegolnosci zimowe. Za to singlem troche sie rozczarowalem, ale gralem tylko 2 misje. Jak na razie multi oceniam na 8.5/10. Jedno wiem - GOTY to to nie jest. 1 Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Co do singla - Chyba najlepszy, najbardziej filmowy i intensywny z wszystkich CoD-ów. Taki np. Medal of honor wydaje się być przy Black Ops jakimś tytułem sprzed kilku lat. Nie sądziłem że to napiszę ale Treyarch godnie zastąpiło IW, a Activision chyba wiedziało co robi pozbywając się ekipy od modern warfare. Cytuj
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 czesc,chcialem sie zapytac ile czasu zajmuje przejscie singla Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Na hardened okolo 7.5, veteran jest podobno mega trudny. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 no to fajnie przynajmniej bedzie można przysiąść na dłużej o ile singiel nie nudzi po kilku misjach Pogralem wczoraj kilka h multi na Kai. Ogolnie to Treyarch zrobilo to co umie najlepiej czyli Kopiuj/Wklej multi z MW2, pozmieniali troche bronie, dodali nowe mapy i taaadaaa - mamy "najwieksza premiere roku". A tak naprawde to gra sie bardzo przyjemnie, ktokolwiek gral kiedys w CoD'a poczuje sie jak w domu. Gameplay jest praktycznie tak sam jak w MW/MW2. Nie widzialem jeszcze wszystkich map, ale szczerze mowiac troche za bardzo przypominaja te wczesniejsze, w szczegolnosci zimowe. Za to singlem troche sie rozczarowalem, ale gralem tylko 2 misje. Jak na razie multi oceniam na 8.5/10. Jedno wiem - GOTY to to nie jest. A czego tu się spodziewałeś ? jakiejś innowacji .... Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Czego się spodziewasz po kontynuacji? Że z CoD zrobi się nagle wyścigi kartów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi