Gość Soul Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Pracy ? dobre sobie, akurat w CODzie skill nie gra głównych skrzypiec. A takie quick scopy siedzą jak szalone. Cytuj
KrychOo 2 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Dzisiaj grałem w BO na xboxie w multi i dropshoty są smieszne że sie skacze do przodu . Mapki fajne wiecej małych ale za to piętrowe . Duzo broni ( ak 74u Wymiata ) graficznie troszke wygląda jak cod 5 ale zato Rc czy ten samochodzik bomba wymiata . Tylko kijowe troszke aby miec bron to czeba najpierw odblokowac za lvl a potem mozna dopiero kupic. początkowe bronie to m16 i mp5k (te fajne) Edytowane 7 listopada 2010 przez KrychOo 1 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qDVm8yAGNpg&feature=fvwk Raczej nie było. Cytuj
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Musiał nakleić kropkę na telewizor? Jasne, 99% graczy nakleja kropkę, gra na myszce, albo ma aimbota. Tylko ty bidulek nie i dlatego wyniki takie słabe Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Teraz tu się przybłąkałeś jak na onlinecenter zamkneli CI temat ???? Tak się składa ze bardzo wiele osób gra z kropą w FPS na konsoli .Rozwiązanie z myszką to dla tych bogatszych desperatów co to nie mogą trafić nikogo grając padem . 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2010 Autor Opublikowano 7 listopada 2010 Masz jakieś konkretne dane na ten temat? Bo wydaje mi się że gadasz głupoty. Dzisiaj grałem w BO na xboxie w multi i dropshoty są smieszne że sie skacze do przodu . Mapki fajne wiecej małych ale za to piętrowe . Duzo broni ( ak 74u Wymiata ) graficznie troszke wygląda jak cod 5 ale zato Rc czy ten samochodzik bomba wymiata . Tylko kijowe troszke aby miec bron to czeba najpierw odblokowac za lvl a potem mozna dopiero kupic. początkowe bronie to m16 i mp5k (te fajne) czyli gimbusy są wniebowzięte, CHECKED! Cytuj
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Teraz tu się przybłąkałeś jak na onlinecenter zamkneli CI temat ???? Tak się składa ze bardzo wiele osób gra z kropą w FPS na konsoli .Rozwiązanie z myszką to dla tych bogatszych desperatów co to nie mogą trafić nikogo grając padem. Wydaje mi się, że zamknęli tamten temat, bo tacy jak ty najeżdżali na ludzi kompletnie bez sensu. Jasne, wiele osób tak gra...zdziwiłbym się, jeżeli cheaterzy stanowiliby chociaż 10% populacji CoD Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 No ale niestety i tak występują cheterzy od qs. Cytuj
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Widziałeś jak ciężkie to będzie w Black Ops? Teraz to będą robić tylko masochiści (wykruszą się) i naprawdę dobrzy gracze Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 I dobrze, najlepiej jakby do końca wytępić. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2010 Autor Opublikowano 7 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_j_3oLf3iXc to tak odnośnie qs Cytuj
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 W zupełności się zgadzam, ale decyzje twórców są raczej nieodwracalne... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Ta, tylko mały niuans, nie masz 50 granatów na jedną rundę. Cytuj
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Nie porównuj, bo używanie takiej tuby jest jednak 10x łatwiejsze niż qs (i imo bardziej wqurwiające) Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Nie no z w.(pipi)ieniem się zgodzę i łatwością użycia, ale bez jaj, qsami zabić możesz na jednym życiu 10-15 osób, nie myśląc o robieniu streaków czy coś (bo jak tak grasz, to można i dalej dobić), a tubą zabijesz max 5 osób, co i tak jest rewelacyjnym wynikiem. Cytuj
R4ZOR 94 PL 0 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Takie porównanie nie ma sensu, bo nabicie streaka 10 samymi qs'ami jest tak trudne, że ja nigdy nie widziałem takiej osoby (a na liczniku 31 dni). Najlepszy qs'er, którego widziałem nabijał w FFA wyniki rzędu 30-20 (co i tak jest rewelacją na same quickscope'y) Cytuj
Gość Soul Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Mnie tam najbardziej denerwują turbopady Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 To też. Ale qs jest lame. Wpada do pomieszczenia dwóch gości: jeden ma intervention, drugi AK. Koleś z AK żeby zabić jednym strzałem musi się przymierzyć, walnąć heda (a zazwyczaj dwa). Ale nie ma szans bo koleś pierwszy dzięki kropce nie celując zabije go pierwszym strzałem, wystarczy że trafi w klate. Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 (edytowane) Stary, Ty masz jakiś poważny problem z tą kropką. Gdzie nie widzę Twojego posta o CoDzie to musi być - kropka to, kropka tamto..weź się ogarnij @up tak Edytowane 8 listopada 2010 przez Radovan Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 No ale taka jest prawda, to psuje cały balans broni. Bardziej wkurzające były tylko akimbo shotguny. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 listopada 2010 Autor Opublikowano 8 listopada 2010 To też. Ale qs jest lame. Wpada do pomieszczenia dwóch gości: jeden ma intervention, drugi AK. Koleś z AK żeby zabić jednym strzałem musi się przymierzyć, walnąć heda (a zazwyczaj dwa). Ale nie ma szans bo koleś pierwszy dzięki kropce nie celując zabije go pierwszym strzałem, wystarczy że trafi w klate. No i? Weź mi wytłumacz bo chyba nie trybię - dlaczego niemożliwością jest wypracowanie sobie wzrokiem gdzie jest środek ekranu bez naklejania kropki na tv? Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Pierwsze oceny nowego CODA to 9.5/10 masakra.... Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Lol co sie przyczepiliscie z ta kropka, tak robia ludzie od zamierzchlych czasow multiplayerowych fpsow <_<, Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 No i? Weź mi wytłumacz bo chyba nie trybię - dlaczego niemożliwością jest wypracowanie sobie wzrokiem gdzie jest środek ekranu bez naklejania kropki na tv? Bez znaczenia czy z kropką czy bez i tak jest tanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi