Opublikowano 8 listopada 201014 l dobra ja juz swoja gre mam (pre-order z game) jeszcze multi nie sprawdzalem ale zaraz sie za to wezme singiel daje rade choc to dopiero poczatek pewnie raz dwa minie bo gram na normal a pozniej wezme sie za veterana mily gest ze do gry dolozyli 2 dni golda ;p Edytowane 8 listopada 201014 l przez kubson
Opublikowano 8 listopada 201014 l Dzis wielka premiera w Warszawie transmitowana w Orange Sport, a wy nic nie piszecie. Info ze strony http://mw2.com.pl: "Zapraszamy najbardziej niecierpliwych fanów, któryż pragną już w nocy z poniedziałku na wtorek (10 listopada) zagłębić się w świat tajnych operacji, rozgrywanych w najbardziej niebezpiecznym okresie historii świata. Okresie w którym świat stał na granicy nuklearnego konfliktu. Jak przystało na największą premierę grową 2010 roku, zadbaliśmy o to aby impreza otrzymała należytą oprawę. Przede wszystkim całe wydarzenie będzie transmitowane na żywo dzięki uprzejmości telewizji Orange Sport Info oraz portalu Orange.pl. Relację poprowadzą dziennikarze tvgry.pl – jedynej w Polsce telewizji internetowej dla graczy. Prezenterzy tvgry.pl przeprowadzą wywiady z ciekawymi gośćmi, z fanami, którzy pojawią się na miejscu, a już o godzinie 0.00 zaprezentują Wam i skomentują, na żywo, rozgrywkę w Call of Duty Black Ops. Będzie to bezprecedensowe wydarzenie w Polsce. Jeszcze nikt inny nie prezentował gry na żywo, przed tak szeroką publicznością. Spotykamy się o 23.15 na miejscu. Premierę można też oglądać od 23.30 na kanale Orange Sport Info lub na tej stronie! Dla osób, które pojawią się na miejscu i będą chciały nabyć najnowszą wersję Call of Duty pt. Black Ops przygotowaliśmy wiele atrakcji. Każdy zakup gry Black Ops na dowolną platformę będzie premiowany gadżetami: Unikalnym plakatem, przygotowanym specjalnie na nocną premierę (plakat nie będzie dostępny nigdy więcej) Oprócz tego każdy klient będzie mógł wybrać jeden z 3 dostępnych gadżetów growych: czapka, koszulka lub nieśmiertelnik Niespodzianką, o której poinformujemy Was na miejscu około godziny 23.45. Oprócz tego przygotowaliśmy konkursy zarówno dla osób na miejscu, jak i dla osób zebranych przed telewizorami i komputerami, z fantastycznymi nagrodami. Do wygrania będzie konsola Xbox 360 z grą Call of Duty Black Ops. Gra Call of Duty Black Ops X360 w wersji Prestige, telefony Motorola oraz koszulki, czapki itp. Premierową sprzedaż będzie obsługiwać Salon Call of Duty. więcej na www.cod.orange.pl"
Opublikowano 8 listopada 201014 l cena: 249. Niech (pipi)a ze swoimi zakazami i dystrybucja w Polsce.
Opublikowano 8 listopada 201014 l online to masakra powaznie one in the chamber ;d jakie emocje i ubaw heheh combat traning tez spoko mozna na spokojnie obadac sobie mapki jak narazie na plus wszystko ale za duzo w multi nie chce grac bo pewnie bedzie jutro reset
Opublikowano 8 listopada 201014 l Jaka masz wersje Ang czy Pol? Bo mnie bardzo ciekawi poziom tlumaczenia, bo jeśli będą takie "kfiatki" jak w MW2, to ja dziekuję i patriotą w tym przypadku nie będe.
Opublikowano 8 listopada 201014 l Raczej należy się spodziewać "kfiatków". Na okładce jest już pierwszy błąd (przymiotnik "polskiej" rozpoczęty jest dużą literą...)
Opublikowano 8 listopada 201014 l Toż to miecie MoH z powierzchni ; O! Fabuła jest bardzo ciekawa, a akcja to już w ogóle fapfapfap <3
Opublikowano 8 listopada 201014 l Jaka masz wersje Ang czy Pol? Bo mnie bardzo ciekawi poziom tlumaczenia, bo jeśli będą takie "kfiatki" jak w MW2, to ja dziekuję i patriotą w tym przypadku nie będe. Pewnie PL bo angielskiej nikt nie ma jeszcze. Playgamer i Ultima nie dostały swoich angielskich kopii a jako jedyne sklepy sprzedawały.
Opublikowano 8 listopada 201014 l Jaka masz wersje Ang czy Pol? Bo mnie bardzo ciekawi poziom tlumaczenia, bo jeśli będą takie "kfiatki" jak w MW2, to ja dziekuję i patriotą w tym przypadku nie będe. wersja angielska dzisiaj wieczorem jeszcze obadam zombie i zobaczymy co i jak z wagners jak narazie najbardziej spodobal mi sie "on in the chamber" chociaz reszta trybow tez ma swoje uroki, i jak by nie bylo ciezko jest trafic kogos tomahawkiem dobrze ze przynajmniej mozna go pozniej podniesc teraz tylko zastanawiam sie kiedy znajde czas na skonczenie kampani hehe
Opublikowano 8 listopada 201014 l Jak ktoś ma możliwość to niech bierze anglika. Tłumaczenie raczej im nie wyszło znowu choć chyba jest ciut lepiej niż rok temu.. One in a chamber to im się udało , dobry tryb , no i generalnie masa atrakcji Kolejny rok z głowy przy tym tytule
Opublikowano 8 listopada 201014 l ja poki co nie ma zadnych zastrzezen co do tlumaczenia. Zreszta, komu przeszkadzaja polskie napisy ? Przesadzacie.
Opublikowano 8 listopada 201014 l Ponoć perk Warlord to po polskiemu Watażka Choć nie wiem czy to prawda.
Opublikowano 8 listopada 201014 l Zeby posmiac sie z rynku pc napomkne, ze multi na pc jest niegrywalne - cos im nie wyszlo i gra zacina i laguje na absolutnie kazdym mozliwym konfigu
Opublikowano 8 listopada 201014 l I jak tu wymagać od ludzi poprawnych postów na forum, jak nawet oficjalna okładka gry to ładny rodzyn.
Opublikowano 8 listopada 201014 l Po prostu w lEM pracują klowny. Na szczęście to jedna z tych gier w których nasz język jest zupełnie zbyteczny. Warto brać anglika.
Opublikowano 9 listopada 201014 l chlopaki - jak zmienic klase podczas gry online ? Zupelnie nie wiem, co mam wcisnac
Opublikowano 9 listopada 201014 l Jakieś tryby typu ''KIJE I KAMIENIE'' ? Co to kur.va jest , nie mogli tego jakoś przetłumaczyć inaczej ? Wszystko tak jakby przepuszczone przez jakiś translator
Opublikowano 9 listopada 201014 l hehe po angielsku lepiej to brzmi ;p stick and stones. jednak w takich produkcjach nie oplaca sie brac wersji pl ;p a i troche wkurza fakt ze od razu mozna kupic wszystkie perki ale ogolnie wypas ciekawe czy zrobili dzisiaj reset statsow jak ktos chetny do gry to dodawac mnie ;d Edytowane 9 listopada 201014 l przez kubson
Opublikowano 9 listopada 201014 l Hoho, widzę, że całkiem niezłe kwiatki powychodziły. Teraz już jestem przekonany jaką wersję wybrać. Chłopaki napiszcie coś więcej o singlu i multi. Jestem niezmiernie ciekaw, co tym razem nam zaserwowano Tak a' propos. Może ktoś dysponuje wiedzą w jakiej cenie jest nowy COD w Saturnie? Edytowane 9 listopada 201014 l przez Mefi23