easye 3 389 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 juz mnie Veteran wqrwia. W misji Zabij Dragovica Twoi kompani caly czas z tylu, jak pojdziesz do przodu, jak w starych COD'ach - ciagly respown przeciwnikow. Ech. Cytuj
slonik 1 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Macie jakieś dobre taktyki na ten tryb z zambiakami ? gram na 2 i zabijają nas bardzo szybko. Gra w to juz ktos ? Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Veteran jak w starym COD ! Sa miejsca gdzie sie mozna na godzine zaciac... Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 to jeszcze pikuś ale... misja w wietnamie gdzie trzeba zturlać beczki z benzyną żeby się przeciwnicy nie respili . poezja gra poprostu wymiata , każda misja inna Cytuj
NightForce 0 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Krótko o multi w mojej opini tragedia takie coś ja dynamika nie istnieje ,nie czuć powera broni nie mówiąc już o dzwiękach jakie wydaje broń oraz granaty i miny gdzie oni to nagrywali w kartonie ? grafika miejscami sięga dna przykład "Nuketown" pozostałe mapy oraz wykonanie i animacja postaci to jakieś dwa lata za MW2. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 to jeszcze pikuś ale... misja w wietnamie gdzie trzeba zturlać beczki z benzyną żeby się przeciwnicy nie respili . poezja gra poprostu wymiata , każda misja inna (pipi) wlasnie sie z tym mecze. Ja nie wiem, kto znowu pisal, ze Veteran jest w miare do ogarniecia... Dla mnie to poziom najtrudniejszych misji w COD, albo ja sie zrobilem stary i juz reflels nie ten... Cytuj
jarken 33 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Również przez ponad godzinę męczyłem się z tym miejscem. Kolega, który ukończył już grę na veteranie powiedział, że to jest najtrudniejszy moment w grze. Później będzie już z górki. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 bo tak niestety jest albo uda ci sie losowo nie zosta trafionym i po animacji zkitrac sie za osłone albo poprostu dead zaraz jest checpoint :potter: siedziałem nad tym pol dnia az wkoncu sie udało Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 9 listopada 2010 Autor Opublikowano 9 listopada 2010 Cyrku z polonizacją ciąg dalszy http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8639725,Call_of_Duty__Black_Ops___doskonala_rozrywka_pozioma.html Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Trolling Mazzeo ciąg dalszy Cytuj
Słupek 2 182 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) No ale akurat z tłumaczeniem ma rację i to nie chodzi o CoD-a/Acti tylko o lem. Tu się zgadzam partaczy trzeba jechać a jeszcze dzisiaj pisałem, że tacy złodzieje i mendy nie wyciągają wniosków (mw2) i znowu dostaniemy ch.ujnie. No i tak się stało. Jeszcze wspomniałbym o fakcie, że książeczka/instrukcja (zrobiona ze srajtaśmy) jest biedna jak dziwka bez klientów... To też zasługa lem-u. Edytowane 9 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 angielska wersja tez ma instrukcje max 4 strony ;p a tak z ciekawosci w pl wydaniu tez dodawali kod na 2 dni liva ? Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Jestem pewnie mniej więcej za połową singla. Wrażenia bardzo pozytywne. Misje są ciekawe i zrożnicowane. Widać progress Treyarch w stosunku do WaW. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Brawo Treyarch jestem w połowie i dla mnie to najlepszy CoD Cytuj
[InSaNe] 2 498 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 A ja pier.dolę to Wasze multi i marudzenie ;] Singiel kopie dupala, już druga misja ma dla mnie taką M O C, że nie mam pytań I ten gęsty klimat zimnej wojny, lata 60-70te, przypominające mi o MGSie 3 Piękna rzecz. Veteran na razie idealny, zresztą nie wyobrażam sobie, by zaczynać grę na innym poziomie trudności, wtedy aktualne staje się gadanie malkontentów, jaka to gra krótka. Dobrze wydane pieniądze, oby było dalej jeszcze lepiej Cytuj
Les777 124 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 ' timestamp='1289344835' post='2272598']Piękna rzecz. Veteran na razie idealny, zresztą nie wyobrażam sobie, by zaczynać grę na innym poziomie trudności, wtedy aktualne staje się gadanie malkontentów, jaka to gra krótka. Pier.dolisz tak, jakby na Veteranie bylo więcej misji. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Na pewno czas gry sie zdecydowanie wydluza... Cytuj
Les777 124 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Na pewno, ale tylko przez to, że powtarzasz jakiś fragment niezliczoną ilość razy. Where's the fun in that? No, ale... whatever makes you happy. Cytuj
GrzechuK 1 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 (edytowane) Mnie rozwaliło Black Ops Arcade Edytowane 10 listopada 2010 przez GrzechuK Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Konkret. W grze sa 2 ukryte minigry Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Udało mi się dorwa wczoraj Cod'a gra rozwala z singla akcja poprostu się wylewa Multi jest lepsze niż w MW2 jest troche wolniej co zdecydowanie wychodzi na plus . Może napiszę coś póżniej jak ukończę kampanię ale jedno jest pewne najlepszy zakup tego roku Cytuj
lons 38 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Jak na razie gra w singlu jest bardzo dobra. Klimacik ma fajny :biggrin: Jak tylko przejdę singla biorę się tradycyjnie za multi Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Konkret. W grze sa 2 ukryte minigry jak je odblokowac? Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Moje pierwsze odpalenie BO i od razu sprawdzam multi i niestety spore rozczarowanie, od jakiegoś pół roku nie grywałem już MW2, na rzecz Bad Company 2 i to co zobaczyłem wywołało grymas niezadowolenia,plastik bombastik i jedyne co cisneło mi się na usta to "co to za (pipi)" , muszę przyznać, że faktycznie zle trafiłem bo pierwsza mapa jaka mi się odpaliła to "Nuke Town", pomysł fajny na miasteczko do testowania atomówki, ale wykonanie jedne z najgorszych jakie widziałem, mapa jest tak mała ze najlepiej nadaje się na mecze 1vs1, zresztą co tu pisać o mapie gdzie stoją dwa małe jednopiętrowe domki a miedzy nimi autobus i ciężarówka. Całe szczęście mecz skończył się bardzo szybko bo średnia życia wynosiła parę sekund. Odpaliła się druga mapka Launch i odetchnąłem z ulgą, ok nie jest żle a nawet bardzo dobrze, mapa świetna, motyw z odpalaniem rakiety i odliczaniem po rusku robi świetny klimat. Reszta map na szczęście też trzyma poziom, może poza tą zimową. Lagowania nie uświadczyłem, żadnych zwiechów czy przycinek, leciał meczyk za meczykiem, coraz częściej pojawiał się banan na gębie i zanim się spostrzegłem była 3 w nocy a na 6 do roboty. Dzisiaj umieram w pracy ale nie moge się już doczekać kiedy znowu zapodam multi. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 jak je odblokowac? Z tego co słyszałem i gdzieś na forum również było napisane, że w menu należy ruszać gałką i wciskać LT i RT. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi