orion50 632 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Rano kurier dowiózł BO ponownie. Jest miód. Nie podoba mi się tylko, że mieszali przy nożu bo teraz wbrew pozorom jeszcze bardziej faworyzowani są Amerykanie ze 100 megowymi łączami. Generalnie jest kozacko. Moja akcja z dzisiaj : Black Ops Edytowane 31 Grudnia 2010 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Call of Duty: Black Ops - First Strike Multiplayer Preview Edytowane 17 Stycznia 2011 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
KrychOo 2 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) juz pomalu black ops jest opanowywany przez cheterow . bylem dzisiaj juz 4 razy na lobby 15 th juz nie dlugo a polegnie ... Edytowane 25 Stycznia 2011 przez KrychOo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 To, że grać nie umiesz nie znaczy, że inni cheatują. To nie PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Pytanie.Brac anglika czy upolowac wersje pl ? Jak wezme anglika cos strace czy zyskam? (kiepskie tlumaczenie czy cos w tym stylu) Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Bierz anglika. polska wersja jest żenująca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Multi działa dobrze ? Pytam się bo kumpel za jakiś czas będzie chciał kupić, a w internecie widziałem jakieś histerie na temat multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Na 360 raczej problemów nie ma, natomiast na PS3 działy się ostatnio dziwne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Bierz smialo, ale tak jak przedpisca pisze tylko i wylacznie wersje na X360. Wersje na PS3 omijaj najszerszym lukiem jak tylko mozesz. Co do wersji. Ja polecam wersje polska. Nie rozumiem narzekan. Wszystko jest w miare sensownie przetlumaczone.Bledow znacznie, znacznie mniej jak w MW2. Przypadkowego lezenia na pewno nie uswiadczysz Poza tym DLC dziala z wersja polska...malo tego...jest plik (First Strike) polskiej wersji specjalnie dedykowany... Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam mały problemik.Szukałem polskiej wersji first strike i nic nie znalazłem. Jedynie widziałem wersję angielską. Dodam jeszcze przy okazji że mam konto zajerestrowane na Anglię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 No to sam sobie poniekad odpowiedziales. Jesli masz konto na Polske (ja tak mam) to First Strike PL masz ustawione do zassania defaultowo, ale ZTCW mozna tez wybrac wersje angielska. Najwyrazniej w druga strone to nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Czyli jeśli nie mam na Polskę zarejestrowanego konta to nie da rady ściągnąć first strike? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 W odpowiedzi pozwole sobie przekleic z innego forum: "Ważna informacja dla chcących kupić First Strike http://forums.xbox.com/35677497/ShowPost.aspx The First Strike Pack Is Tied To The Language Of Your Call of Duty: Black Ops Disc Put into it’s simplest terms, if your copy of Call of Duty: Black Ops is in English, you must use a download the pack in English as well. Don’t worry, we’re going to be clear in our offer descriptions about which language you are downloading and only make languages available in Xbox LIVE Markets where those languages are sold. If you, lets say, live in Canada where both French and English are supported, if you download the pack in a language other than your disc it will not work and you will receive an error (‘The content you are trying to load is from a different region’). Of course, to avoid this—check the offer names and descriptions closely! If you happen to have imported the disc from a different country and use a LIVE account where you live, you may also run into issues as the language of that disc may not be available. For example, if you live in the US and brought a copy of Call of Duty: Black Ops home from France, you will not be able to buy the French version of the pack on your US Xbox LIVE account as that version of First Strike is not sold in the US. The only solution is to buy a copy of Call of Duty: Black Ops locally that supports the languages supported in the country of your LIVE account. Be Careful On Marketplace.Xbox.Com Links All of the above being said, every time we release content it can take a few hours for it to show up in everyone’s version of the marketplace on their Xbox 360 while it may appear a bit sooner on the Xbox.com Marketplace. Usually a ton of folks will flood the forums with ‘BUY IT FROM HERE!!!’ links which may be a regional (such as a Japanese) version of the offer. It is VERY important that you ONLY download the content from the correct region of your marketplace—while you may get to the download a few minutes earlier, you might end up on the wrong link and end up with the wrong language on your console—and therefore not be able to use the pack with your copy of Call of Duty: Black Ops. " Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) i jak opinie po nowych mapach ? mi jedynie udalo sie rozegrac 2 mecze na beriln wall, discovery i jeden na kawooln, nie udalo mi sie sprawdzic stadium i nowej mapy zombie discovery daje rade lubie sniezne scenerie, berlin tez okej tylko chyba trafilem na jakis slabych graczy bo kazdy chowal sie po kontach wiec bylo malo ruchu wiecej siedzienie w dziurach tzw pseudo taktyczne kampowanie Edytowane 1 Lutego 2011 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 W odpowiedzi pozwole sobie przekleic z innego forum:"Ważna informacja dla chcących kupić First Strike http://forums.xbox.com/35677497/ShowPost.aspx Ostatecznie zarejestrowałem moje konto na Polskę Ktoś grał już na nowej mapce do zombies? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
PESinter 1 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) Co za bzdura. Z tego co napisane po angielsku wynika że jezeli np masz angielską wersje gry ale twoje konto jest na polske to nie ściągniesz dodatku w wersji angielskiej mimo że wyświetla się on również do pobrania z marketplace..... Jedyne wyjście to kupienie polskiej wersji gry bo takie masz konto xbox live. B E T O N kur.... Po cholere mi było przenosić to konto na polske. dzieki Microsoft Polska, jestescie super...... ehhhh Piepszę to, nie wierze, zaraz próbuje pobrać. KOREKTA: jekieś strachy na lachy. Pobieram właśnie angielską wersję dodatku i normalnie pobiera. DZIAŁA. ) Edytowane 1 Lutego 2011 przez PESinter Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ciekawe czy na odwrót działa , tzn. gra PL , konto ENG ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 OK, przeszedłem całą kampanię. Końcówka całkiem fajna. Ogólnie scenariusz w drugiej połowie gry daje radę, wszystko jest to naciągane ale na pewno mniej niż w MW2. Jedna tylko sprawa Jak Mason dusi Dragowicza ten pierwszy mówi "próbowaliście mnie skłonić do zabicia prezydenta". Ten drugi z lekkim uśmiechem "próbowaliśmy?" Potem na samym końcu widać filmik z Kennedym, a Mason gdzieś tam majaczy w tle... czy to znaczy że Mason mógł mimo przeprogramowania przez Reznowa, próbować zabić Kennedyego? Niektóre misje są całkiem dobre, szczególnie te gdzie się prowadzi jakiś pojazd. Niektóre za to - tragiczne, kretyńsko skonstruowane, chaotyczne i zwyczajne durne (Workuta, SOG, Nova 6 albo Liczby). Ręce mi opadały podczas przechodzenia tych misji. Technicznie ta gra to kupsztal niemiłosierny ale to każdy wie. Ogólnie po przejściu BO zacząłem bardziej doceniać Modern Warfare 2... ktoś dobrze powiedział że widać w Modern Warfare tą rękę Infinity Ward. Mimo kretyńskiego tam scenariusza gra wydawała się bardziej dopracowana (na dodatek lepsza graficznie, sic!) i przede wszystkim miała klimat i byłe stricte grą wojenną. Treyarch natomiast zrobił z CoDa grę akcji bez ładu i składu i to dość przeciętną, na dodatek żadna misja mi nie zapadła w pamięci jak chociażby Cliffhanger z MW2. Treyarch to pokraki które ciągną tą serie na dno. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 O, pod tym to podpisuje się wszytkim co mam. Już jakiś czas temu wróciłem na multi do Mw2 , a black kóps przejde jeszcze tylko na najtrudniejszym i opylam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Oceniajac singla Black Opsa to tak jakbyscie oceniali Ferrari po kolorze.Bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Aha jasne, no to oceniajac tylko multi by było jeszcze gorzej bo to jest to co roku temu + tomahowki, noże, siekierki i inne pieprzoty. Mapy ogółem są lepsze niż w MW2, killstreaki nieprzesadzone dzieki czemu mało frustracji, za to system spawnów jest denny no i maczmejking który nie działa dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Ja pisałem o multi. O singlu mam takie zdanie , że jest nawet zjadliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 dla mnie multi jest lepsze w black ops, nie ma tylu palantow biegajcych z granatikami mniej osob kampi ;d praktyczny brak qs. no i mapy duzo lepsze co do tomahawk to i tak praktycznie nikt tego nie uzywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ja rowniez uwazam, ze multi jest o niebo lepszy od tego z MW2.Za duzo by pisac dlaczego. A singiel coz...Czysta strata czasu.Gre mam od dnia premiery, a jak dotad przeszedlem tylko pierwsza misyjke i to tylko dlatego, ze kumpel mnie prosil zebym mu pokazal... Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Cóż, nie wiesz zatem co tracisz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi