Skocz do zawartości

Call of Duty Black Ops

Featured Replies

Opublikowano

Wiecie może czy da radę kupić gdzieś gierkę przed premierą?

MW2 kupiłem 4 dni przed premierą w sklepie Black Games we Wrocławiu, gość ze sklepu osobiście jechał do UK żeby mieć grę wcześniej.

Myślę że w przypadku BO będzie tak samo, zresztą wystarczy zadzwonić zapytać czy planuje podobną akcję.

Edytowane przez Czaja PL

• Odpowiedzi 601
  • Wyświetleń 72,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale głupoty gadacie panowie. W Black Opsie nie ma nic porównywalnego z nawiedzonymi ludźmi grającymi ze stopping power/marathon/akimbo. Nie ma też latającego co 5s ustrojstwa nad mapą, źle zbalansowan

• Takie Call of duty i tak w call of duty dużo osób gra niestety , osobiście nienawidzę takich osób nadmiernie używających Quick scope'ów i później chwalących się montażem zrobionym z kilkunastu meczy,

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano

Ja kupiłem mw2 około 2 tygodni przed premierą w ElectronicDreams ;) Muszę do nich zadzwonić i się spytać czy Black Ops też będą mieli w magazynach wcześniej.

Opublikowano

z tego co widzialem na mygamercard.net duzo osob juz ma calaka :P no nic pozostaje nam czekac do 9 ja juz preordera zlozylem na podstawowa wersje :)

Opublikowano

No co ty? Nikt nie umożliwi Ci grania w ten sposób po przeciwnych stronach drużyny. Zapomnij.

Opublikowano

Dlaczego? Jak będzie wolne miejsce tylko u drużyny przeciwnej to się da, tak jak w Halo.

Opublikowano

dodatki z pl wersją mw2 normalnie, bez problemu działały? Bo się zastanawiam czy w dzień premiery iść do saturna czy kombinować

Opublikowano

14 map multiplayer znajdziemy w CoD: Black Ops. Całkiem dobry wynik, porównując to poprzednimi wydaniami tej serii. Dodam, że mapy są zróżnicowane, więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie.

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano
  • Autor

To chyba jedyne co mi sie podoba w tej chwili w Black Ops. Quick scope'y, no scope'y, można coś podziałać ze snajpą w końcu bo w MW2 to parodia gry jak się chce postrzelać z tej broni.

W ogóle to czy wiadomo czy w tej części również muzę zrobi Hans Zimmer? Bo to co odwalił w MW2 to mistrzostwo.

Opublikowano

Nie, żeby lamerstwo z myszką i kropką na moniaku wróciło grać w CoD4.

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

No scopy wyje.bać w piź.dziec. To już nawet MP40 było mniej wku.rwiające.

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

Najlepiej jest się zakampić, podłożyć claymore wszędzie i czekać 10 minut aż się kogoś zabije tak?

Opublikowano

Przecież tak gra 95% graczy :D więc o co chodzi ... ?? :D . Tylko nie wysakuj ze skillem bo zabiję śmiechem :D

Opublikowano
Najlepiej jest się zakampić, podłożyć claymore wszędzie i czekać 10 minut aż się kogoś zabije tak?

Nie, lepiej psuć grę całemu serwerowi, mieć w du.pie uczciwe granie, balans broni i autentyzm i latać z je.banym Barretem waląc heady bez celowania <_<

Opublikowano

Normalne granie ze snajperką czyli leżysz po drugiej strony mapy i snajpisz różni się od latania jak gupi i oszukiwania przy pomocy myszki, kropy na moniaki i innych ułatwiaczy.

Edytowane przez ksztyrix