Opublikowano 17 października 201014 l Wiecie może czy da radę kupić gdzieś gierkę przed premierą? MW2 kupiłem 4 dni przed premierą w sklepie Black Games we Wrocławiu, gość ze sklepu osobiście jechał do UK żeby mieć grę wcześniej. Myślę że w przypadku BO będzie tak samo, zresztą wystarczy zadzwonić zapytać czy planuje podobną akcję. Edytowane 17 października 201014 l przez Czaja PL
Opublikowano 17 października 201014 l Ja kupiłem mw2 około 2 tygodni przed premierą w ElectronicDreams Muszę do nich zadzwonić i się spytać czy Black Ops też będą mieli w magazynach wcześniej.
Opublikowano 18 października 201014 l Black Ops Zombie Mode Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=3XtTmaS1Urc Jak myślicie to fake?
Opublikowano 18 października 201014 l z tego co widzialem na mygamercard.net duzo osob juz ma calaka no nic pozostaje nam czekac do 9 ja juz preordera zlozylem na podstawowa wersje
Opublikowano 19 października 201014 l Możliwość gry w trybie splitscreen w multiplayer: http://www.metacafe.com/watch/5363520/splitscreen_multiplayer_in_ranked/ Wkońcu!
Opublikowano 19 października 201014 l No co ty? Nikt nie umożliwi Ci grania w ten sposób po przeciwnych stronach drużyny. Zapomnij.
Opublikowano 19 października 201014 l Dlaczego? Jak będzie wolne miejsce tylko u drużyny przeciwnej to się da, tak jak w Halo.
Opublikowano 20 października 201014 l Autor żeby siedzieć gdzieś ukradkiem i nabijać kille na atomówkę niepotrzebny był split-screen ;]
Opublikowano 20 października 201014 l dodatki z pl wersją mw2 normalnie, bez problemu działały? Bo się zastanawiam czy w dzień premiery iść do saturna czy kombinować
Opublikowano 21 października 201014 l 14 map multiplayer znajdziemy w CoD: Black Ops. Całkiem dobry wynik, porównując to poprzednimi wydaniami tej serii. Dodam, że mapy są zróżnicowane, więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie.
Opublikowano 24 października 201014 l Autor To chyba jedyne co mi sie podoba w tej chwili w Black Ops. Quick scope'y, no scope'y, można coś podziałać ze snajpą w końcu bo w MW2 to parodia gry jak się chce postrzelać z tej broni. W ogóle to czy wiadomo czy w tej części również muzę zrobi Hans Zimmer? Bo to co odwalił w MW2 to mistrzostwo.
Opublikowano 24 października 201014 l Nie, żeby lamerstwo z myszką i kropką na moniaku wróciło grać w CoD4. Edytowane 24 października 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 24 października 201014 l No scopy wyje.bać w piź.dziec. To już nawet MP40 było mniej wku.rwiające. Edytowane 24 października 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 24 października 201014 l Najlepiej jest się zakampić, podłożyć claymore wszędzie i czekać 10 minut aż się kogoś zabije tak?
Opublikowano 24 października 201014 l Przecież tak gra 95% graczy więc o co chodzi ... ?? . Tylko nie wysakuj ze skillem bo zabiję śmiechem
Opublikowano 24 października 201014 l Najlepiej jest się zakampić, podłożyć claymore wszędzie i czekać 10 minut aż się kogoś zabije tak? Nie, lepiej psuć grę całemu serwerowi, mieć w du.pie uczciwe granie, balans broni i autentyzm i latać z je.banym Barretem waląc heady bez celowania <_<
Opublikowano 24 października 201014 l Normalne granie ze snajperką czyli leżysz po drugiej strony mapy i snajpisz różni się od latania jak gupi i oszukiwania przy pomocy myszki, kropy na moniaki i innych ułatwiaczy. Edytowane 24 października 201014 l przez ksztyrix