Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Lepiej by bylo jesli tylko jedna osoba by mogla miec danego pilkarza, i tylko ona mogla by go odsprzedac
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Lepiej by bylo jesli tylko jedna osoba by mogla miec danego pilkarza, i tylko ona mogla by go odsprzedac Nierealne. Zrozumiałe jest,że każdy chce mieć dobrego piłkarza. Poza tym wyobrażasz sobie ,żeby ktoś kto uzbierał w jednym teamie Messiego i Ronaldo, odsprzedał Ci ich za nic nie znaczące PESowe funty? Edytowane 20 sierpnia 201014 l przez Ader
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Widze zawsze tak bedzie Pes vs Fifa. A wiec jesli ktos nie wie czym jest wczesna beta(pes 2011 ML online tym wlasnie jest) to o czym z nim rozmawiac. Ja powiem tyle Pes zrobil wiekszy krok do przodu w tym roku niz Fifa to widac na kazdym kolejnym filmiku z GC. A na dowod tego kupcie nowy magazym PSX Extreme. Edytowane 20 sierpnia 201014 l przez masta_g
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Widze zawsze tak bedzie Pes vs Fifa. A wiec jesli ktos nie wie czym jest wczesna beta(pes 2011 ML online tym wlasnie jest) to o czym z nim rozmawiac. Ja powiem tyle Pes zrobil wiekszy krok do przodu w tym roku niz Fifa to widac na kazdym kolejnym filmiku z GC. A na dowod tego kupcie nowy magazym PSX Extreme. To każdy tutaj wie ale jest kilku asów,którzy widzą inaczej niż wszyscy na świecie.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l wie ktoś jak będzie z datą premiery? 30 wresien czy 8 październik (jedni mówią tak, drudzy inaczej)? Kurde ale jestem podjarany tymi filmikmi. Jest jedna rzecz, która niektórym może się nie podobać a ja ją uwielbiam - ten PES jest wolny! Fifa pędzi jak struś pedziwiatr, tu jest wolno- stosunkowo oczywiście, czyli jak w prawdziwym futbolu!
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l A będzie do tego jakaś zmiana prędkości gry ? Też lubię wolną rozgrywkę, lecz na niektórych filmikach zdaje się to zapiernicza szybciej.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l a z tym suwakiem zmiany prędkosci to zły pomysł (jesli bedzie). Powinien byc jeden standart bo potem nie sposób grac z innymi...
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l A będzie do tego jakaś zmiana prędkości gry ? Też lubię wolną rozgrywkę, lecz na niektórych filmikach zdaje się to zapiernicza szybciej. Nie wiem, czy wersja na jest takze zmieniona pod wzgledem szybkosci, ale jezeli nie, to filmy z bety byly nawet nieco szybsze niz sama rozgrywka, wiec akurat o tempo nie macie sie co martwic! Suwak - pewnie bedzie 1 standard, ale kazdy bedzie mogl dopasowac go do siebie. Rankingi i mecze online beda na normalu, a zmiany bedziesz mogl dokonywac jedynie w salonach, badz przy hostowaniu gry ze znajomym. Komu to przeszkadza? To każdy tutaj wie ale jest kilku asów,którzy widzą inaczej niż wszyscy na świecie. PRZE-Rodzyn ! My nie wiemy, caly swiat wie ! My..., nie... Edytowane 20 sierpnia 201014 l przez easye
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l A będzie do tego jakaś zmiana prędkości gry ? Też lubię wolną rozgrywkę, lecz na niektórych filmikach zdaje się to zapiernicza szybciej. Nie wiem, czy wersja na jest takze zmieniona pod wzgledem szybkosci, ale jezeli nie, to filmy z bety byly nawet nieco szybsze niz sama rozgrywka, wiec akurat o tempo nie macie sie co martwic! To każdy tutaj wie ale jest kilku asów,którzy widzą inaczej niż wszyscy na świecie. PRZE-Rodzyn ! My nie wiemy, caly swiat wie ! My..., nie... Nie my tylko ty!
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l a z tym suwakiem zmiany prędkosci to zły pomysł (jesli bedzie). Powinien byc jeden standart bo potem nie sposób grac z innymi... Jak będziesz wybierał mecz online z kimś to tempo chyba z góry będzie ustalone w ustawieniach meczowych,więc będziesz mógł wybrać czy chcesz z kimś grać czy nie.Poza tym standard jest na 0, +/- 2
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l wie ktoś jak będzie z datą premiery? 30 wresien czy 8 październik (jedni mówią tak, drudzy inaczej)? Kurde ale jestem podjarany tymi filmikmi. Jest jedna rzecz, która niektórym może się nie podobać a ja ją uwielbiam - ten PES jest wolny! Fifa pędzi jak struś pedziwiatr, tu jest wolno- stosunkowo oczywiście, czyli jak w prawdziwym futbolu! 30 września na Ps3, XO i kompy a 8 października na Ps2, Wii. To podobno dzień przed czy po Fifie 11 nie? ;] Oby Konami wypuściło NORMALNE demo. Edytowane 20 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l wie ktoś jak będzie z datą premiery? 30 wresien czy 8 październik (jedni mówią tak, drudzy inaczej)? Kurde ale jestem podjarany tymi filmikmi. Jest jedna rzecz, która niektórym może się nie podobać a ja ją uwielbiam - ten PES jest wolny! Fifa pędzi jak struś pedziwiatr, tu jest wolno- stosunkowo oczywiście, czyli jak w prawdziwym futbolu! 30 września na Ps3, XO i kompy a 8 października na Ps2, Wii. To podobno dzień przed czy po Fifie 11 nie? ;] Oby Konami wypuściło NORMALNE demo. KONAMI poinformowało, że demo to będzie finalna wersja gry. Wszystko jest jasne w tej sprawie.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l KONAMI poinformowało, że demo to będzie finalna wersja gry. Wszystko jest jasne w tej sprawie. Gdzie poinformowało?Link podaj.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l KONAMI poinformowało, że demo to będzie finalna wersja gry. Wszystko jest jasne w tej sprawie. Gdzie poinformowało?Link podaj. Był wywiad z Jonem M. na ten temat przez WENB na gamescom i tam to wyraźnie powiedział.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Dwa dni po FIFe 11. jak po, fifa ma premiere 1 pazdziernika...wiec jesli 30 to chyba dzień wczesniej...
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l demo ma byc finalna wersja gry ?! To chyba najlepsza wiadomosc dla fanow, jak i tych sceptycznie podchodzacych ! Chyba pierwszy raz z czyms takim mamy doczynienia - dla mnie ogromny PLUS, brawo ! Edytowane 20 sierpnia 201014 l przez easye
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Można mieć. O to w tym chodzi, im więcej graczy ma tego piłkarza tym cena wyższa, czy coś takiego - jeżeli dobrze zrozumiałem ten wywiada z Seabassem. dokładnie tak jak piszesz, im więcej graczy kupi danego piłkarza tym wyższa cena, teraz dla przykładu wygląda to tak : C.Ronaldo - 21mln, 3dni temu był za 10 Messi - 18mln, 3dni temu 10 najpopularniejsi są aktualnie Agbbonlahor, Lajonel, CR7, Pato, Aguero, Rooney, chociaż wcale tak wiele osób ich nie ma (~20 osób, na ok. 700 graczy w becie) bardzo opłacalne jest kupić kogoś kto będzie lotnym towarem i później go opchnąć za 200-300% ceny wyjściowej PS. Polska panuje w becie, razem z kumplem dobiliśmy do #1 rankingu, ludzie już kojarzą gdzie leży Polska tylko jest jeden minus, niektórzy jak spojrzą przed meczem na ranking to robią szybkie zmiany w formacji na full defens urocze ; plus, że gdy na turniejach trafiam na czołówke z rankingu, wielu graczy zna sie po nickach bo same znajome twarze bo ciągle się natykamy na siebie w 1/8 1/4 itd mecze sa ostre ...myślę, że w fullu też będzie fajne community PS2. Ciekawostka z gamescom Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez black mamba
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Dobra trudno, h w pupe Konami zaryzykuje jeszcze 1 raz. Zlozylem Pre-order za ... 150zl z przesylka (mysle, ze to byl glowny argument )
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Właśnie gdzie taka cena? podaj linka, kiedy demo wychodzi? pozniej napisze wrazenia jak bede mial troche czasu, bardzo pozytywne....
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l www.zavvi.com Kupujecie preorder Pesa + jeszcze jedna ger zeby wyszlo w sumie 50GBP. Np. UFC2010 + Psea. Wpisujecie kod na znizke zavvifive (kod dziala do 22.08.2010 do 24) I wychodzi z presylka za samego pesa niecale 30GBP Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez Welna
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Dobra trudno, h w pupe Konami zaryzykuje jeszcze 1 raz. Zlozylem Pre-order za ... 150zl z przesylka (mysle, ze to byl glowny argument ) Gdzie tak tanio?