raulos 19 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Lepiej by bylo jesli tylko jedna osoba by mogla miec danego pilkarza, i tylko ona mogla by go odsprzedac Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) Lepiej by bylo jesli tylko jedna osoba by mogla miec danego pilkarza, i tylko ona mogla by go odsprzedac Nierealne. Zrozumiałe jest,że każdy chce mieć dobrego piłkarza. Poza tym wyobrażasz sobie ,żeby ktoś kto uzbierał w jednym teamie Messiego i Ronaldo, odsprzedał Ci ich za nic nie znaczące PESowe funty? Edytowane 20 sierpnia 2010 przez Ader Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) Widze zawsze tak bedzie Pes vs Fifa. A wiec jesli ktos nie wie czym jest wczesna beta(pes 2011 ML online tym wlasnie jest) to o czym z nim rozmawiac. Ja powiem tyle Pes zrobil wiekszy krok do przodu w tym roku niz Fifa to widac na kazdym kolejnym filmiku z GC. A na dowod tego kupcie nowy magazym PSX Extreme. Edytowane 20 sierpnia 2010 przez masta_g Cytuj
klulu 2 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Widze zawsze tak bedzie Pes vs Fifa. A wiec jesli ktos nie wie czym jest wczesna beta(pes 2011 ML online tym wlasnie jest) to o czym z nim rozmawiac. Ja powiem tyle Pes zrobil wiekszy krok do przodu w tym roku niz Fifa to widac na kazdym kolejnym filmiku z GC. A na dowod tego kupcie nowy magazym PSX Extreme. To każdy tutaj wie ale jest kilku asów,którzy widzą inaczej niż wszyscy na świecie. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 wie ktoś jak będzie z datą premiery? 30 wresien czy 8 październik (jedni mówią tak, drudzy inaczej)? Kurde ale jestem podjarany tymi filmikmi. Jest jedna rzecz, która niektórym może się nie podobać a ja ją uwielbiam - ten PES jest wolny! Fifa pędzi jak struś pedziwiatr, tu jest wolno- stosunkowo oczywiście, czyli jak w prawdziwym futbolu! Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 A będzie do tego jakaś zmiana prędkości gry ? Też lubię wolną rozgrywkę, lecz na niektórych filmikach zdaje się to zapiernicza szybciej. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 a z tym suwakiem zmiany prędkosci to zły pomysł (jesli bedzie). Powinien byc jeden standart bo potem nie sposób grac z innymi... Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) A będzie do tego jakaś zmiana prędkości gry ? Też lubię wolną rozgrywkę, lecz na niektórych filmikach zdaje się to zapiernicza szybciej. Nie wiem, czy wersja na jest takze zmieniona pod wzgledem szybkosci, ale jezeli nie, to filmy z bety byly nawet nieco szybsze niz sama rozgrywka, wiec akurat o tempo nie macie sie co martwic! Suwak - pewnie bedzie 1 standard, ale kazdy bedzie mogl dopasowac go do siebie. Rankingi i mecze online beda na normalu, a zmiany bedziesz mogl dokonywac jedynie w salonach, badz przy hostowaniu gry ze znajomym. Komu to przeszkadza? To każdy tutaj wie ale jest kilku asów,którzy widzą inaczej niż wszyscy na świecie. PRZE-Rodzyn ! My nie wiemy, caly swiat wie ! My..., nie... Edytowane 20 sierpnia 2010 przez easye 1 Cytuj
klulu 2 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 A będzie do tego jakaś zmiana prędkości gry ? Też lubię wolną rozgrywkę, lecz na niektórych filmikach zdaje się to zapiernicza szybciej. Nie wiem, czy wersja na jest takze zmieniona pod wzgledem szybkosci, ale jezeli nie, to filmy z bety byly nawet nieco szybsze niz sama rozgrywka, wiec akurat o tempo nie macie sie co martwic! To każdy tutaj wie ale jest kilku asów,którzy widzą inaczej niż wszyscy na świecie. PRZE-Rodzyn ! My nie wiemy, caly swiat wie ! My..., nie... Nie my tylko ty! Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 a z tym suwakiem zmiany prędkosci to zły pomysł (jesli bedzie). Powinien byc jeden standart bo potem nie sposób grac z innymi... Jak będziesz wybierał mecz online z kimś to tempo chyba z góry będzie ustalone w ustawieniach meczowych,więc będziesz mógł wybrać czy chcesz z kimś grać czy nie.Poza tym standard jest na 0, +/- 2 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) wie ktoś jak będzie z datą premiery? 30 wresien czy 8 październik (jedni mówią tak, drudzy inaczej)? Kurde ale jestem podjarany tymi filmikmi. Jest jedna rzecz, która niektórym może się nie podobać a ja ją uwielbiam - ten PES jest wolny! Fifa pędzi jak struś pedziwiatr, tu jest wolno- stosunkowo oczywiście, czyli jak w prawdziwym futbolu! 30 września na Ps3, XO i kompy a 8 października na Ps2, Wii. To podobno dzień przed czy po Fifie 11 nie? ;] Oby Konami wypuściło NORMALNE demo. Edytowane 20 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
klulu 2 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 wie ktoś jak będzie z datą premiery? 30 wresien czy 8 październik (jedni mówią tak, drudzy inaczej)? Kurde ale jestem podjarany tymi filmikmi. Jest jedna rzecz, która niektórym może się nie podobać a ja ją uwielbiam - ten PES jest wolny! Fifa pędzi jak struś pedziwiatr, tu jest wolno- stosunkowo oczywiście, czyli jak w prawdziwym futbolu! 30 września na Ps3, XO i kompy a 8 października na Ps2, Wii. To podobno dzień przed czy po Fifie 11 nie? ;] Oby Konami wypuściło NORMALNE demo. KONAMI poinformowało, że demo to będzie finalna wersja gry. Wszystko jest jasne w tej sprawie. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 KONAMI poinformowało, że demo to będzie finalna wersja gry. Wszystko jest jasne w tej sprawie. Gdzie poinformowało?Link podaj. Cytuj
klulu 2 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 KONAMI poinformowało, że demo to będzie finalna wersja gry. Wszystko jest jasne w tej sprawie. Gdzie poinformowało?Link podaj. Był wywiad z Jonem M. na ten temat przez WENB na gamescom i tam to wyraźnie powiedział. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Dwa dni po FIFe 11. jak po, fifa ma premiere 1 pazdziernika...wiec jesli 30 to chyba dzień wczesniej... Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) demo ma byc finalna wersja gry ?! To chyba najlepsza wiadomosc dla fanow, jak i tych sceptycznie podchodzacych ! Chyba pierwszy raz z czyms takim mamy doczynienia - dla mnie ogromny PLUS, brawo ! Edytowane 20 sierpnia 2010 przez easye Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) Można mieć. O to w tym chodzi, im więcej graczy ma tego piłkarza tym cena wyższa, czy coś takiego - jeżeli dobrze zrozumiałem ten wywiada z Seabassem. dokładnie tak jak piszesz, im więcej graczy kupi danego piłkarza tym wyższa cena, teraz dla przykładu wygląda to tak : C.Ronaldo - 21mln, 3dni temu był za 10 Messi - 18mln, 3dni temu 10 najpopularniejsi są aktualnie Agbbonlahor, Lajonel, CR7, Pato, Aguero, Rooney, chociaż wcale tak wiele osób ich nie ma (~20 osób, na ok. 700 graczy w becie) bardzo opłacalne jest kupić kogoś kto będzie lotnym towarem i później go opchnąć za 200-300% ceny wyjściowej PS. Polska panuje w becie, razem z kumplem dobiliśmy do #1 rankingu, ludzie już kojarzą gdzie leży Polska tylko jest jeden minus, niektórzy jak spojrzą przed meczem na ranking to robią szybkie zmiany w formacji na full defens urocze ; plus, że gdy na turniejach trafiam na czołówke z rankingu, wielu graczy zna sie po nickach bo same znajome twarze bo ciągle się natykamy na siebie w 1/8 1/4 itd mecze sa ostre ...myślę, że w fullu też będzie fajne community PS2. Ciekawostka z gamescom Edytowane 21 sierpnia 2010 przez black mamba Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) Edytowane 21 sierpnia 2010 przez masta_g Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Dobra trudno, h w pupe Konami zaryzykuje jeszcze 1 raz. Zlozylem Pre-order za ... 150zl z przesylka (mysle, ze to byl glowny argument ) Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Wełna gdzie wyczaiłeś ten pre-order? Cytuj
raulos 19 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Właśnie gdzie taka cena? podaj linka, kiedy demo wychodzi? pozniej napisze wrazenia jak bede mial troche czasu, bardzo pozytywne.... Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) www.zavvi.com Kupujecie preorder Pesa + jeszcze jedna ger zeby wyszlo w sumie 50GBP. Np. UFC2010 + Psea. Wpisujecie kod na znizke zavvifive (kod dziala do 22.08.2010 do 24) I wychodzi z presylka za samego pesa niecale 30GBP Edytowane 21 sierpnia 2010 przez Welna Cytuj
klulu 2 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Dobra trudno, h w pupe Konami zaryzykuje jeszcze 1 raz. Zlozylem Pre-order za ... 150zl z przesylka (mysle, ze to byl glowny argument ) Gdzie tak tanio? Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Post wyżej masz odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi