raulos 19 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie Oglądając to co PES 2011 zaprezentował na targach śmiało można powiedzieć,że gra będzie rewelacyjna! Przypomina mi się rok 2007 kiedy to FIFA 08 wychodziła i cały wirtualny świat piłki lekko z niedowierzaniem patrzył na to co FIFA 08 prezentuje. Taka sama sytuacja ma teraz miejsce tylko z PES 2011. Zapowiada się naprawdę interesująco. szkoda ze zmieniles platforme raulos znow zaistnieje w swoim, swojskim pesowym wydaniu, kiedy DEemo Cześć Rauli no zmieniłem platformę Szkoda, bo z tak dobrym zawodnikiem Pesowym i nie tylko zresztą to zaszczyt było grać Pes 6 RuLeZ i gadki nasze przez headseta Dzieki za dobre slowa, fifa to nie moja filozofia gry nie moglem grac po swojemu, zreszta ty tez, milo powspominac te czasy, do xa sie przywyczailem, pad jest lipny od ps3, no i kasy nie mam zeby tak sobie zmienic Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Jakbys się dobrze zakręcił na allegro, to może byś wyszedl na 0 albo nawet na +, jesli bylbys sklonny kupić używkę. Widzialem od 6 stów plejki mozna dorwać, a takie na prawde fajne od 8. Cytuj
lons 38 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Matinx mam nadzieje,że spotkamy się w wirtualnym świecie na partyjce Pes 2011. W FIFA byłeś dobry w Pes'a zapewne będziesz jeszcze lepszy Z miłą chęcia sprawdzę się z tobą, ale wreszcie w grę w której napewno poświęcę bardzo dużo czasu jak w Pesowi 6 Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Nie wyobrażam sobie bo tym co zobaczyłem, żebym nie grał w tego PESa. Spary zawsze bardzo chętnie! Obyśmy tylko po meczu nie narzekali na gre, a zgodnie uznali, że skill wygrał PS. dzięki za miłe słowa Cytuj
raulos 19 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Nie wyobrażam sobie bo tym co zobaczyłem, żebym nie grał w tego PESa. Spary zawsze bardzo chętnie! Obyśmy tylko po meczu nie narzekali na gre, a zgodnie uznali, że skill wygrał PS. dzięki za miłe słowa OBY, oby - taka właśnie była 5 i 6 Cytuj
Cris 120 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Mam się w(pipi)ić ? temat do ustawek http://www.psxextrem...-graczy-w-pesa/ a od lizania d(pipi)y jest PW Cytuj
lons 38 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 (edytowane) Nie wyobrażam sobie bo tym co zobaczyłem, żebym nie grał w tego PESa. Spary zawsze bardzo chętnie! Obyśmy tylko po meczu nie narzekali na gre, a zgodnie uznali, że skill wygrał PS. dzięki za miłe słowa Możesz wygrać ze mną 100 meczy pod rząd, a gra będzie tak skilowa jak PES 6 to w życiu nie będą narzekał i grać będziemy dalej.Grając w PES 6 czułem respekt do rywali i porażki mnie bardziej mobilizowały niż zniechęcały. Pamiętam jak dziś czasy Pes 6 i grę z takim typkiem co wiecznie mnie lał lol Byłem w D1 a mimo tego nie mogłem z nim wygrać żadnego meczu, a remis był wielkim sukcesem. Gość wymiatał jak głupi. Zaczynałem powiedzmy 4 meczami na online na rozgrzewkę wszystkich pojechałem i a z nim 4 dostałem. Szlag mnie brał, ale wiedziałem jedno: Ten gość ma styl, skill i trenuje. To były czasy Edytowane 23 sierpnia 2010 przez lons Cytuj
Cris 120 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie Żegnamy Cytuj
zajman 18 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Widzę Cris że wziąłeś się do roboty, tak trzymać! Co do nowego pesa, filmy napawają optymizmem, noobki nawet podawać nie umieją Czuję, że różnica skilla w końcu będzie widoczna jak parę edycji temu, nie tak jak w 2010 gdzie dobrzy gracze mają problemy ze słabymi zawodnikami stosującymi popularne run-and-cross . Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Ktoś się orientuje ile po premierze wychodziły porządne OF fanowskiej roboty? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Zależy, gdzieś koło miesiąca, w porywach do dwóch. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Zależy, gdzieś koło miesiąca, w porywach do dwóch. W tym roku szybciej http://twitter.com/jonmurphy_pes Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Wiem że nie ten temat ale tu znajdę kogoś szybciej niż w odpowiednim temacie A więc : Uzyczy ktoś kodu na bete PESa? W zamian dam kodzik na bete Assassin's Creed: Brotherhood Cytuj
raulos 19 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Proevo o demie http://twitter.com/prorevo , cos jest nie tak, 30 premiera, finalny kod powinien juz byc gotowy, gra na miesiac przed premiera trafia do tloczni i ma status gold, czyzby premiera pozniej ? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Raczej nie,demo będzie z finalnego kodu gry,a dwa tygodnie to początek września,więc się wyrobią raczej. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Oby tylko nie puscili dema między 18 a 26.09 . Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 bardzo możliwe, że wtedy akurat je wypuszczą. tak sobie myślę, że wypuszczą demo kilka dni przed premierą, żeby ludzie nie zdążyli się grą znudzić i by nie zdążyli dostrzec niektórych wad. takim jak ja zawsze z początku wszystko wydaje się być za(pipi)iste i ewentualne minusy wychodzą na wierzch dopiero po jakimś czasie. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Mysle ze wyscig na dema tez jest wazny. Moze byc tak ze kto pierwszy wypusci dobre demo ten wygrywa, bo drugi ma trudniej, by przekabacic tych graczy, ktorym pierwsze demo sie spodobalo. Oczywiscie przede wszystkim liczy sie jakosc tego, co nam zaserwuja. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 25 sierpnia 2010 Opublikowano 25 sierpnia 2010 kiedy wreszcie te demo? :confused: Cytuj
ted360 17 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2010 obstawiam połowę września, 2 tygodnie przed premierą <_< Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 (edytowane) po 30 meczach i dorobieniu się ciut lepszego składu w becie mam mieszane uczucia. "engineered for freedom" jest kapitalne - manualność podań i strzałów przy zwolnionym tempie rozgrywki to strzał w dziesiątkę. Do tego wielka nowość w fifie11 czyli system polegający na tym,że piłka może odskoczyć, a na celne podanie wpływ ma wiele czynników w nowym PESie niejako też jest obecny. To zdecydowanie najlepszy PES tej generacji i na serio super gra ale jak mam być szczery fulla nie kupię, no chyba,że z zapasem tabletek uspokajających jeśli nie poprawią wielu irytujących błędów: - bramkarze to parodia- za często wybijają piłkę przed siebie,nie rzucają do czasem banalnych piłek, nie wiedzą co zrobić gdy przeciwnik jest blisko "piątki" - AI naszych zawodników - nie piszę o wychodzeniu na pozycje bo tutaj akurat po becie tego stwierdzić jednoznacznie nie można(gra się patałachami) ale niektóre błędy są mega irytujące - obrońca przy przełączaniu się na niego by nim sterować często zatrzymuje się na chwilę, przenikania, dziwne obieganie piłki (irytujące przy liniach bocznych bo zamiast normalnie przyjąć piłke ten ją obiega i już mu boiska nie starcza) - brak fizyki piłki gdy ta przekracza linię autową - gdy jakaś czynność ma miejsce już na aucie(np wybicie piłki która przekroczyła linię) to piłką na nią nie reaguje - dziwne strzały - raz lekkie muśniecie klawisza objawia się petardą w trybuny Edytowane 26 sierpnia 2010 przez Ficuś Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Kolejny, który ocenia to, co nie podlega ocenie... Jezu O_O Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 oceniam bete i mam do tego prawo - piszę co mi się w niej podoba a co nie i jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś zrozumiał,że ani słowem nie piszę o tym czy full PESa11 będzie dobry czy nie bo nie wiadomo co w nim jeszcze zmienią/poprawią Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 po 30 meczach i dorobieniu się ciut lepszego składu w becie mam mieszane uczucia. "engineered for freedom" jest kapitalne - manualność podań i strzałów przy zwolnionym tempie rozgrywki to strzał w dziesiątkę. Do tego wielka nowość w fifie11 czyli system polegający na tym,że piłka może odskoczyć, a na celne podanie wpływ ma wiele czynników w nowym PESie niejako też jest obecny. To zdecydowanie najlepszy PES tej generacji i na serio super gra ale jak mam być szczery fulla nie kupię, no chyba,że z zapasem tabletek uspokajających jeśli nie poprawią wielu irytujących błędów: oceniles finalny produkt, po becie naszpikowanej bledami, ktore w dodatku miales wymienione przez samo konami. A jak chcesz, zeby zawodnik przestal robic łuki, to poznaj mechanike pesa. Bodajze od 1 czesci wciskalo sie R1 + R2 i przejmowalo totalną kontrole nad zawodnikiem poprzez co można biec jak sie chce (czytaj - sciac ten łuk, który robi konsola) i w ktora strone sie chce. Nie raz w ten sposob szybciej dochodzilem do podan prostopadlych, bo gdybym polegal na "łukach" konsolowych, to bym sobie nie postrzelał. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 po 30 meczach i dorobieniu się ciut lepszego składu w becie mam mieszane uczucia. To zdecydowanie najlepszy PES tej generacji i na serio super gra ale jak mam być szczery fulla nie kupię, no chyba,że z zapasem tabletek uspokajających jeśli nie poprawią wielu irytujących błędów: Gram w bete,oceniam bete i piszę co mi się w becie nie podoba i jeśli tego w fullu nie zmienią/poprawią to go nie kupię. Ani słowem nie wyrażam się o wartości finalnego kodu bo go na oczy nie widziałem choć chyba Ty wiesz lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi