Gość Orson Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Na plus zaliczaja poprawio0ne animacje, które oceniają b.dobrze. Za to baty zbiera system podan. Koleś pisze, że łatwiej jest strzlić gola z 30 metrów niz posłać celne podanie na taka odległość (sic!) . No i donosi też że przez ok 1,5 h gry strzelił cztery kuriozalne bramki. Text kruciótki, raczej notka tylko, pewien niepokój zasiewa ale trzeba patrzec z dystansem- to relacja z targów, cięzko przetestowac ggre, stojąc posród tłumu Cytuj
klulu 2 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 W CDA jest krótka notka o PES 2011, relacja z targów. Koleś wypowiada się bardzo źle o nadchodzącym PES, koncząc optymistycznym "to może być gwóźdź do trumny serii" Najgorsza opinia jaka słyszałem póki co WOW....... Gość krytykuje to co akurat jest najlepsze według wszystkich czyli podania. Porażka. Szkoda słów by komentować. Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) Ktoś tu ostatnio pytał się o pre ordery w Ultimie można już zamawiać. http://www.ultima.pl/Pro_Evolution_Soccer_2011/i9357/ 189 zł. Edytowane 1 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
klulu 2 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Demo w połowie września. Czyli idą łeb w łeb z FIFA. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Na plus zaliczaja poprawio0ne animacje, które oceniają b.dobrze. Za to baty zbiera system podan. Koleś pisze, że łatwiej jest strzlić gola z 30 metrów niz posłać celne podanie na taka odległość (sic!) . No i donosi też że przez ok 1,5 h gry strzelił cztery kuriozalne bramki. Text kruciótki, raczej notka tylko, pewien niepokój zasiewa ale trzeba patrzec z dystansem- to relacja z targów, cięzko przetestowac ggre, stojąc posród tłumu na podstawie bety stwierdzam,że system podań jest super i nawet podstawowym składem dało się podawać na 30metrów. Ale co do strzałów ma rację i to nie jednokrotnie podkreślałem - strzały są dziwne, bramkarze niedorobieni i za często w becie wpadały "kuriozalne" bramki. Jeśli koleś opiera swój playtest na jakimś innym buildzie niż beta to nic tylko modlić się by w fullu było lepiej Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) Akurat w PE zupelnie inna relacja - jest bardzo dobrze, podania spisuja sie swietnie, troche gorzej ze strzalami i bramkarzami, ale i tak lepiej niz przez ostatnie kilka lat. No i roger bardzo chwali pieciostopniowa regulacje predkosci gry. Edytowane 1 września 2010 przez Bartg Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Żeby było śmiesznie relacje PES-a napisali goście, którzy są utożsamiani w redakcji z PES-em, natomiast FIFY, skrobnęli goście kojarzeni z marką Elektroników. Wnioski ? Czekamy na dema. Natomiast poziom prezentowany przez użytkownika klulu- dno większe niż pzpn Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) Żeby było śmiesznie relacje PES-a napisali goście, którzy są utożsamiani w redakcji z PES-em, natomiast FIFY, skrobnęli goście kojarzeni z marką Elektroników. Wnioski ? Czekamy na dema. Natomiast poziom prezentowany przez użytkownika klulu- dno większe niż pzpn no własnie, dokładnie te same refleksje przemkneły mi przez czerep. Np czytam text Rogera, który rok temu chwalił PES 2010 za drybling 360 a teraz pisze, że w 2011 drybling 360 jest ok bo rok temu był do du.py Byłoby w sumie ciekawiej gdyby to Roger napisał coś o Fifie a Koso o PES'ie. Albo chociaż by kazdy z nich odniósł się w formie krótkiej notki , wypowiadając swe zdanie. Edytowane 1 września 2010 przez Orson Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Nie mam nic do Kosa i Kaliego, ani reszty ekipy odpowiedzialnej za piłki, ale no, oni grają casualowo chyba. Raz na kilka dni zagrają ( chociaż Koso kiedyś na turniejach PES-a się podobno pojawiał i grał .), na dodatek Roger chwalił PES-a nawet za spartaczone elementy w 2010, jak słusznie zauważyłeś. No nic, demko już tuż tuż Cytuj
zajman 18 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Kali był na dwóch ostatnich turniejach które organizowałem oraz na jednym turnieju organizowanym przez gekon. Także nie do końca tak casualowo. Sympatyczny koleżka, pozdrawiam z tego miejsca ;] Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Jakbyście dobrze sięgnęli pamięcią (Błażej musiałby zapytać mamy) to byście wiedzieli, że Koso nie jest wcale żadnym 'fifiarzem', jego oceny są chyba najbardziej obiektywne i zawsze były. Pamiętam, że Shiva to był wielki fanboj PESa i nigdy nie zauważał potencjału w fifie, a Koso coś tam zawsze chwalił i mówił, że coś się szykuję. Dlatego nie rozumiem czego on dalej nie ma wyłączności na obie te serie - dobrze, że już tej gazetki nie czytuje bo nawet nie wiem kim jest Roger (domyślam się, że to redaktor) Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 http://www.gametrailers.com/video/foundations-interview-pro-evolution/703931 Foundations Interview Cytuj
raulos 19 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Powiedza nam dzis lub jutro http://twitter.com/JonMurphy_PES Cytuj
Buła1988 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Po obejrzeniu tego filmiku przypomniał mi się jeden klasyk... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Po obejrzeniu tego filmiku przypomniał mi się jeden klasyk... ehe, ale masz skojarzenia wójcik w formie he he co do dema: obstawiam, ze bedzie tydzien wczesniej niz demo Fify. Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 jeżeli bramkarze nie będą każdego strzału z zerowego kąta zbijali pod nogi napastników, to będzie dobrze. Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 A ja wam powiem, że jeśli na prawdę możnaby było walić takie bomby z krótkiej nogi jak w tym pesie to byłaby miazga. Cytuj
Buła1988 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Kozak! No niestety nie zbyt... Cytuj
klulu 2 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Kozak! No niestety nie zbyt... Bo? Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Faktycznie nic nadzwyczajnego. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Info o demie jednak jutro rano (żródło: twitter paa Murphy'ego) a ja wam powiadam juz teraz : 8 wresien :potter: Edytowane 2 września 2010 przez Orson Cytuj
klulu 2 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Info o demi jednak jutro rano (żródło: twitter paa Murphy'ego) a ja wam powiadam juz teraz : 8 wresien :potter: Ja obstawiam 10 lub 15. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi