Skocz do zawartości

Pro Evolution Soccer 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis demko gotowe do zassania a tu cisza jak makiem zasiał. Coś sie psn + nie cieszy uznaniem w nadwiślanskim kraju (nie dziwne, bo to nic ciekawego jak na razie)

Opublikowano (edytowane)

Rozegrałem 3 mecze. Będzie dobrze :) Grafika nie powala ale nowe sterowanie daje rade i ogólnie gra jest bardziej emocjonująca i nieprzewidywalna. Cieszą nowe animacje piłkarzy ale i tak daleko im do perfekcji. Co tam jeszcze? Ekran zmiany formacji może być na początku nieprzystępny(szczególnie dla wyjadaczy PES) ale ja się całkiem szybko w nim odnalazłem i jest ok.

Aaaa no i kamera jakaś taka dziwna - niby wide a nie wide ;) Ogólnie gra się inaczej ale czuć dalej starego PES(co jest dla mnie autem).

Pozdr

Aha ustawcie sobie Auto pobieranie na teraz i wyłączcie konsole wtedy ona się włączy i zacznie automatycznie pobierać demko PES (Dla tych którzy maja PSN+) trochę to dziwne ale działa ;)

Edytowane przez Skurch83
Opublikowano

tak trochę z tego co czytałem, to dominują raczej negatywne opinie na temat tego dema. A ponoć to Full wersja jest. ;)

Ale my czekamy. Czekamy i czekamy, aż klulu wkroczy i powie, że jeszcze wiele zmienią. :potter:

Opublikowano
  W dniu 8.09.2010 o 22:35, Pavlis napisał(a):

tak trochę z tego co czytałem, to dominują raczej negatywne opinie na temat tego dema. A ponoć to Full wersja jest. ;)

Ale my czekamy. Czekamy i czekamy, aż klulu wkroczy i powie, że jeszcze wiele zmienią. :potter:

Gdzie czytałeś? ja na forum PESFan i WENB i tam bardzo pozytywne opinie. Zdecydowana większość twierdzi, że PES is back. Wiadomo, są opinie negatywne, bo takich nie uniknie żadna gra, ale ogólnie przeważają głosy na plus.

Opublikowano
  W dniu 9.09.2010 o 06:45, Kymel napisał(a):

Dobrze, że podałeś najbardziej wiarygodne źródła :thumbsup: Polecam poczytać opinie na evo-webie aby dowiedzieć się jak to jest naprawdę z tym demem.

Tam piszą to samo "pes is back" :potter:

Opublikowano

Co zostało poprawione względem 2010? (Pytam serio) Dla mnie to zawodnicy nadal biegają jak kije od miotły. 6:18 - zachowanie bramkarza, który stoi na linii, mimo, że napastnik biegnie na niego od 2-3 metrów. :potter:

Opublikowano (edytowane)

uwaga mocno subiektywnie

demo ściągnęło*** się w nocy i zdążyłem raptem 1 [jeden] mecz zagrać ale już teraz widać że jest to najlepszy pes na tej generacji [o co nie było akurat trudno ale to inna bajka]. co prawda wrażenie to jest pewnie potęgowane moim "głodem" pes'a [dawno nie grałem] ale jest zayebiście: reakcja zawodników, podania, animacje ... jak po XXXset meczach nie wyjdą jakieś poważne babole to może to być najlepszy pes ever :)

nawet będę w stanie przymknąć oko [przyzwyczaić się] na takie popierdółki jak nazwiska nad zawodnikami [na szybko nie znalazłem czy da się wyłączyć/przełączyć obok radaru] i pasek strzału/podania przy zawodniku [to samo: da się tylko wyłączyć, ale przy rzutach wolnych też znika :/ ]

*** jak ktoś ma osobę z PSPlus, która zdecyduje się mu udostępnić konto, to demo działa: nawet jak to konto ma już wykorzystane 5 slotów i nawet jak po pobraniu to konto się skasuje; można bez problemów grać na swoim bez PSPlus

kuwa do 16.00 w robocie :/

Edytowane przez TakeshiX
Opublikowano
  W dniu 9.09.2010 o 07:20, Toshirou napisał(a):

Co zostało poprawione względem 2010? (Pytam serio) Dla mnie to zawodnicy nadal biegają jak kije od miotły. 6:18 - zachowanie bramkarza, który stoi na linii, mimo, że napastnik biegnie na niego od 2-3 metrów. :potter:

:rolleyes: przecież to z trailera, na ktorym pokazywali gre ofensywna i na pierwszy rzut oka widac, że to jeden z niższych poziomów trudności... a animacja sprintu jest IMO bardziej realistyczna niż w FIFIE, tam dopiero piłkarze wyglądają zabawnie... ogólnie po tym co czytam i widzę jestem na tak, ale 60 zeta nie zapłacę, czekam do przyszłej środy :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 8.09.2010 o 22:35, Pavlis napisał(a):

To chyba coś źle czytasz albo masz problemy z czytaniem. Jest akurat adwrotnie.

http://www.youtube.c...h?v=HF-3TWYB5-s

Edytowane przez klulu
Opublikowano

ech szkoda dysputowac, nawet o takie rzeczy potraficie się pokłócic <_<

a ja mam pytanie , bo raz po raz odnajduje sprzeczne opinie: kiedy premiera w Polsce wersji na PS3 i 360? Bo ktoś napisał, ze 8, tak jak w wbr :blink: