Yakubu 3 047 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 (edytowane) http://www.pes-rev.com/newsroom/wiadomosc/PES-2011-_-data-premiery-i-wzor-okladki.html no niestety ósmego Edytowane 9 września 2010 przez Yakubu Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 (edytowane) Orientuje się ktoś, jakie drużyny klubowe z Ameryki Południowej mają się znaleźć w grze? Edytowane 9 września 2010 przez ciwa22 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 chyba nie ma tego nigdzie podane, tylko jakieś domysły. na wikipedii coś jest, ale tam nawet polskiej repry nie ma ;P chociaż w sumie nie musi byc, pewnie za naszych kazachstan albo azerbejdżan wskoczy. konami zapowiadało niespodzianki i przed premierą nie wiadomo czy coś podadzą. Cytuj
klulu 2 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Orientuje się ktoś, jakie drużyny klubowe z Ameryki Południowej mają się znaleźć w grze? 40 licencjonowane drużyny z Copa Libertadores: México: Chivas De Guadalajara Monarcas Morelia Monterrey Club San Luis Estudiantes Tecos Argentina: C.A. Banfield C.A. Colón Estudiantes De La Plata C.A. Lanús Newell?s Old Boys Vélez Sarsfield Bolivia: C. Blooming Bolívar Real Potosí Brazil: S.C. Corinthians Cruzeiro Flamengo C.R. Internacional S?o Paulo F.C. Chile: Universidad Católica Universidad De Chile Colo-Colo Columbia: Once Caldas Atlético Junior Independiente Medellín Ecuador: Deportivo Cuenca C.S. Emelec Deportivo Quito Paraguay: Cerro Porte?o Club Libertad Nacional Perú: Alianza Lima Juan Aurich Universitario Uruguay: Club Nacional C.A. Cerro Racing Montevideo Venezuela: Caracas F.C. Deportivo Italia Deportivo Táchira Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 dzieki uprzejmosci znajomoge sciagam o dziwo konsola nawet nie aktywuje profilu...myslalem ze w przypadku plusa i dem jest inaczej Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Dzięki za info, choć w sumie mnie trochę zasmuciło. Wzieli drużyny tylko z ostatniego sezonu Copy, nie ma kilku utytułowanych teamów . Brakuje mi Cienciano Cusco, Defensora, Olimpii Asuncion, Boca, River, Cruz Azul, meksykańskiej Americi, LDU Quito. Kurde mogli trochę bardziej zasłużone teamy wrzucić. Cytuj
klulu 2 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Dzięki za info, choć w sumie mnie trochę zasmuciło. Wzieli drużyny tylko z ostatniego sezonu Copy, nie ma kilku utytułowanych teamów . Brakuje mi Cienciano Cusco, Defensora, Olimpii Asuncion, Boca, River, Cruz Azul, meksykańskiej Americi, LDU Quito. Kurde mogli trochę bardziej zasłużone teamy wrzucić. Boca i River są ale w lidze A. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 wiadomo, kiedy bedzie te demo na Xie ? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 klulu gdzie znalazłeś listę tych drużyn? Cytuj
diggler 0 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 (edytowane) Według nieoficjalnych informacji demo na X360 ma być także 15 września. http://www.youtube.com/watch?v=-ZWxbLdNtjQ&feature=player_embedded lol Edytowane 9 września 2010 przez diggler Cytuj
paxx 32 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 jeżeli ktoś grał to może napisać jak ze zwodami czy jest sidestep z r2 . Oraz czy jest markowanie kwadrat +x tak jak to działało w 2008 czy 2009 ? Cytuj
klulu 2 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 klulu gdzie znalazłeś listę tych drużyn? http://footballfashion.org/wordpress/2010/09/08/pro-evolution-soccer-2011-copa-libertadores-club-list/ Cytuj
zajman 18 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Paxx, ja dzisiaj będę miał demo, dokładnie wszystko opiszę jutro z rana. Wiesz że drybling to u mnie podstawa więc możesz liczyć na dokładny opis tego aspektu gry. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 zagralem 2 mecze narazie mam problem ze sterowaniem gralem Barca i od 70 min cala 6 z przodu miala juz sil co do zwodu z r2 to fachowo wyglada... gra jest WOLNA (pes 5) i bardzo taktyczna...narazie mecze sie z konsola.,. imo podania zayebista...nic nie stoi na przeszkodzie aby dogrywac pilki ala Xavi przez cala linie obrony.. pod ktora galka sa zwody? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 (edytowane) imo podania zayebista...nic nie stoi na przeszkodzie aby dogrywac pilki ala Xavi przez cala linie obrony.. Zdarzylo Ci sie, ze nie mogles przeciac pilki prostopdalej. Chodzi mi dokladnie o takie kuriozalne sytuacje, gdzie pilka leci wprost na nogi Twoich obroncow, a oni tak jakby jej nie widzieli. Poprawili to ? Według nieoficjalnych informacji demo na X360 ma być także 15 września. http://www.youtube.com/watch?v=-ZWxbLdNtjQ&feature=player_embedded lol Ciekawy jestem jak czesto beda takie kwiatki w tej grze. kulu wstawil za(pipi)ista brame, ale ta reakcja bramkarza to jakis zal, na poprzedniej stronie bramka Villi z 26 metrow nozycami + animacja bramkarza, ktory mysli ze ma pilke w reku, wyglada to dosc slabo... Edytowane 9 września 2010 przez easye Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 wyglada to dosc slabo... Tak wszyscy wiemy to nie fifa :potter: Cytuj
klulu 2 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x5aH5u5ZwuU&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=CFPJlfdeZG4 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Pytanie nooba. Jak sie przeklada kierunek lewej galki na wysokosc strzalu, I jak (pipi) strzelac karne z tej (pipi)anej kamery Cytuj
gilek 3 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 podeli sie ktos demem PES`a? Z gory dzieki. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 jeżeli ktoś grał to może napisać jak ze zwodami czy jest sidestep z r2 . Oraz czy jest markowanie kwadrat +x tak jak to działało w 2008 czy 2009 ? sidestep z R2 ofkoz jest 2 typy markowania - takie jak w 2010 (w miejscu), albo ala stare pesy (jeśli dodasz jeszcze kierunek) Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Było pewnie sto razy ale jestem zacofany w tym temacie. Jako że Lech awansował do Ligi Europejskiej no to w PESie go zobaczymy chyba, tak? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 he he, w tej edycji polskich drużyn oprócz kadry raczej na pewno nie będzie będzie trzeba na patche poczekac Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Trochę dziwne bo miały być wszystkie drużyny które awansowały do grup LM i LE. No cóż.. poczekamy zobaczymy Cytuj
Gość Oran Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 No może Lecha nie być, ale pewnie w patchu jakimś ze składami dodadzą go. Albo nie. Cytuj
Skurch83 0 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Mnie trochę martwi AI konsoli. Na poziomie Top Player po 10 meczach konsola strzeliła mi 1 gola.. mam nadzieję że w pełnej wersji będzie trudniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi