raulos 19 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Tak, kolo 10 - 11, napiszcze jak bedzie Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Na PSN powinno być już demo na amerykańskim store bo na europejskich to dopiero 17-18 się pojawi. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 na US jest tylko demo Fify 11, podobnie jak w przypadku dema dla plusowców konami wrzuci go tylko do europejskich store Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 czyli o ktorej mozna sie spodziewac demka pesa odpowiednio na europejskim i amerykanskim pss? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Na psn jest ale u japończyków. Gra straszy aliasingiem po oczach podczas meczu:/ Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 No to według tego co Ficuś napisał to nie będzie US store bo tam już była aktualizacja. Czyli 17-18 na naszym polskim/europejskich store będzie. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Na Xboxa do godziny czasu :D:D:D:D:D :D:D : DD:D: Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Godzina minęła dema dalej nie ma - raulos za karę idzie na karny jeżyk ;p http://twitter.com/jonmurphy_pes "PC version will be on our pes site around 1am CET. 360 should be mid morning" czyli okolice 12:00? Cytuj
raulos 19 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 W UK 12 byla godzine temu dlatego myslalem ze bedzie o 11 (( Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Patent z link feints jest troche przegiety, zwlaszcza, ze zwody Ronaldo mozna przypisac bramkarzowi, smiesznie wyglada bramkarz probujacy Rabony czy rulety <_< Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 W UK 12 byla godzine temu dlatego myslalem ze bedzie o 11 (( Niestety odwrotnie - w UK jest teraz 10:40 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Ale te zwody nie każdemu wychodzą chyba? Nie próbowałem bramkarzem jak to wygląda - wychodzą mu wszystkie? Jak tak to passe! Zresztą zaraz sam sprawdzę, PC jest piękne już nie mam na końcu filmiku - wyje.bałem go z folderu img ;] Czekam na przedłużarkę czasu jak co roku do dema i będzie się grało, hyhy. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) W ostatnio dodanych nie ma sprawdzcie podobno jest w ten sposob ! Game Marketplace -> All Games Browse -> PES 2011 -> All downloads -> PES 2011 Demo - ktos potwierdzi ? Edytowane 15 września 2010 przez raulos Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Przedłużarka już jest, można też kamerę edytować: http://downloads.moddingway.com/file/5475.html Nie no bramkarzowi nie wychodzą, przynajmniej mi jeszcze nie wyszło, ale sam fakt, że przy jakiejś zadymie przypadkiem bedziemy chcieli zrobic rulete bramkarzem i stracimy pilke nie napawa optymizmem. W ogole sam pomysl, zeby kazdy pilkarz byl w stanie rozpoczac kazdy zwod jest srednia, bo prowadzi to do masy przypadkowych strat. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 W ostatnio dodanych nie ma sprawdzcie podobno jest w ten sposob ! Game Marketplace -> All Games Browse -> PES 2011 -> All downloads -> PES 2011 Demo - ktos potwierdzi ? W ten sposób jest PES 2011 ale trailer Cytuj
raulos 19 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) Na pewno jest, ludzie potwierdzaja http://www.pesfan.com/ officialnie Edytowane 15 września 2010 przez raulos Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) Na pewno jest, ludzie potwierdzaja http://www.pesfan.com/ officialnie JEST DEMO !!!!!!!!!!!!!! Trzeba jeszcze jak się jest w zakładce PES 2011 wejść na "najnowsze" bo w głównej zakładce widać tylko trailer! Ściagam 1.81 GB Edytowane 15 września 2010 przez JoZi Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) Nie no bramkarzowi nie wychodzą, przynajmniej mi jeszcze nie wyszło, ale sam fakt, że przy jakiejś zadymie przypadkiem bedziemy chcieli zrobic rulete bramkarzem i stracimy pilke nie napawa optymizmem. W ogole sam pomysl, zeby kazdy pilkarz byl w stanie rozpoczac kazdy zwod jest srednia, bo prowadzi to do masy przypadkowych strat. lol niby jak sobie wyobrażasz np przypadkową ruletkę, tym bardziej bramkarzem ; gdzie wszystkie zwody są przypisane pod kombinację przycisków L1/L2 + prawa gałka ? [zwłaszcza że niektóre kombinację bardziej pasują do strit fajtera niż pes'a] chyba, że Ty grasz naciskając co popadnie, jednocześnie kręcąc gałkami przypadkowe ruletki to były [chyba, nie pamietam dokładnie] w pes2008, gdzie zwody [min. ruletkę] robiło się na samym krzyżaku/lewej gałce. Edytowane 15 września 2010 przez TakeshiX Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 1.81 GB o holibka coś trzeba usunąc, bo jeszcze fife trzeba będzie ściągnąc. mam nadzieję, że demko dobre będzie, bo już preorder zamówiony. w USstore jeszcze nie ma? gdzie można założyc konto żeby już można było ściągnąc? Cytuj
Gość Oran Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Przedłużarka już jest, można też kamerę edytować: http://downloads.mod.../file/5475.html Nie no bramkarzowi nie wychodzą, przynajmniej mi jeszcze nie wyszło, ale sam fakt, że przy jakiejś zadymie przypadkiem bedziemy chcieli zrobic rulete bramkarzem i stracimy pilke nie napawa optymizmem. W ogole sam pomysl, zeby kazdy pilkarz byl w stanie rozpoczac kazdy zwod jest srednia, bo prowadzi to do masy przypadkowych strat. + za linka :] lol niby jak sobie wyobrażasz np przypadkową ruletkę, tym bardziej bramkarzem ; gdzie wszystkie zwody są przypisane pod kombinację przycisków L1/L2 + prawa gałka ? [zwłaszcza że niektóre kombinację bardziej pasują do strit fajtera niż pes'a] chyba, że Ty grasz naciskając co popadnie, jednocześnie kręcąc gałkami przypadkowe ruletki to były [chyba, nie pamietam dokładnie] w pes2008, gdzie zwody [min. ruletkę] robiło się na samym krzyżaku/lewej gałce. No właśnie jak przypadkowo trik zrobic? Wsio pod prawą gałką, a sekwencję pod l1 + gałka - nie ma opcji. Rozwiązanie eleganckie, skoro triki nadal zależą od skilla samego zawodnika. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 1.81 GB o holibka coś trzeba usunąc, bo jeszcze fife trzeba będzie ściągnąc. mam nadzieję, że demko dobre będzie, bo już preorder zamówiony. w USstore jeszcze nie ma? gdzie można założyc konto żeby już można było ściągnąc? Zainstalowane demo zajmuje prawie 4,5 gb. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 15 września 2010 Autor Opublikowano 15 września 2010 Przedłużarka już jest, można też kamerę edytować: http://downloads.mod.../file/5475.html Nie no bramkarzowi nie wychodzą, przynajmniej mi jeszcze nie wyszło, ale sam fakt, że przy jakiejś zadymie przypadkiem bedziemy chcieli zrobic rulete bramkarzem i stracimy pilke nie napawa optymizmem. W ogole sam pomysl, zeby kazdy pilkarz byl w stanie rozpoczac kazdy zwod jest srednia, bo prowadzi to do masy przypadkowych strat. + za linka :] lol niby jak sobie wyobrażasz np przypadkową ruletkę, tym bardziej bramkarzem ; gdzie wszystkie zwody są przypisane pod kombinację przycisków L1/L2 + prawa gałka ? [zwłaszcza że niektóre kombinację bardziej pasują do strit fajtera niż pes'a] chyba, że Ty grasz naciskając co popadnie, jednocześnie kręcąc gałkami przypadkowe ruletki to były [chyba, nie pamietam dokładnie] w pes2008, gdzie zwody [min. ruletkę] robiło się na samym krzyżaku/lewej gałce. No właśnie jak przypadkowo trik zrobic? Wsio pod prawą gałką, a sekwencję pod l1 + gałka - nie ma opcji. Rozwiązanie eleganckie, skoro triki nadal zależą od skilla samego zawodnika. Niestety wszyscy je wykonują, łącznie z bramkarzem. Wystarczy trzymając L2 nacisnąć 2x R3 i już przerzucamy sobie piłkę nad głową Mam nadzieję, że to doprapracują, zwłaszcza że w kartach zawodników jest taki skill i mają go tylko najlepsi, ale wykonują wszyscy.... Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Przedłużarka już jest, można też kamerę edytować: http://downloads.mod.../file/5475.html Nie no bramkarzowi nie wychodzą, przynajmniej mi jeszcze nie wyszło, ale sam fakt, że przy jakiejś zadymie przypadkiem bedziemy chcieli zrobic rulete bramkarzem i stracimy pilke nie napawa optymizmem. W ogole sam pomysl, zeby kazdy pilkarz byl w stanie rozpoczac kazdy zwod jest srednia, bo prowadzi to do masy przypadkowych strat. + za linka :] lol niby jak sobie wyobrażasz np przypadkową ruletkę, tym bardziej bramkarzem ; gdzie wszystkie zwody są przypisane pod kombinację przycisków L1/L2 + prawa gałka ? [zwłaszcza że niektóre kombinację bardziej pasują do strit fajtera niż pes'a] chyba, że Ty grasz naciskając co popadnie, jednocześnie kręcąc gałkami przypadkowe ruletki to były [chyba, nie pamietam dokładnie] w pes2008, gdzie zwody [min. ruletkę] robiło się na samym krzyżaku/lewej gałce. No właśnie jak przypadkowo trik zrobic? Wsio pod prawą gałką, a sekwencję pod l1 + gałka - nie ma opcji. Rozwiązanie eleganckie, skoro triki nadal zależą od skilla samego zawodnika. Niestety wszyscy je wykonują, łącznie z bramkarzem. Wystarczy trzymając L2 nacisnąć 2x R3 i już przerzucamy sobie piłkę nad głową Mam nadzieję, że to doprapracują, zwłaszcza że w kartach zawodników jest taki skill i mają go tylko najlepsi, ale wykonują wszyscy.... Zapewne dlatego ze flip-flop ronaldinho kazdy moze sprobowac zrobic, a jak to zrobi to juz zalezy od jego umiejetnosci. Mozesz probowac robic salto z 3 obrotami i 8 srubami. Nikt Ci nie zabroni probowac. Jak skrecisz kark to juz jest twoj problem Cytuj
Gość Oran Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Niestety wszyscy je wykonują, łącznie z bramkarzem. Wystarczy trzymając L2 nacisnąć 2x R3 i już przerzucamy sobie piłkę nad głową Mam nadzieję, że to doprapracują, zwłaszcza że w kartach zawodników jest taki skill i mają go tylko najlepsi, ale wykonują wszyscy.... Wszyscy wykonują, nie każdemu wychodzi - czyli wszystko po staremu. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 1.81 GB o holibka coś trzeba usunąc, bo jeszcze fife trzeba będzie ściągnąc. mam nadzieję, że demko dobre będzie, bo już preorder zamówiony. w USstore jeszcze nie ma? gdzie można założyc konto żeby już można było ściągnąc? podobno na japonskim pss już siedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi