Matinx 19 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 no ja sie bede upieral ze fajna sprawa. Bo jak podłączy się w kilku akcjach na mecz, to nie robilbym z tego paniki i wydaje mi sie to normalne, nawet jak mu kazał stac na tej pozycji. Przykladow jest duzo ale nawet mi sie nie chce wymieniac, niech znamienny bedzie ten z rooneyem. Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Kurdę Europa już się bawi :potter: , a my mimo to, że leżymy również w Europie mamy premierę jak w UK. Niestety Europejska premiera, a Europejska wersja gry to dwie różne sprawy. Jescze 6 dni i jazda. Nauka od podstaw jak za starych czasów Edytowane 30 Września 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 jak poszperacie fora to dajcie LINKI (hi losn ;-) czy dziła online, czy nie ma lagów itp bo jak kupie to dla online (mam w pamieci edycje 09 i 08 które kupiłem własnie pod siec i...czułem sie oszukany- mówiąc dyplomatycznym jezykiem) Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 jak poszperacie fora to dajcie LINKI (hi losn ;-) czy dziła online, czy nie ma lagów itp bo jak kupie to dla online (mam w pamieci edycje 09 i 08 które kupiłem własnie pod siec i...czułem sie oszukany- mówiąc dyplomatycznym jezykiem) Ta sama sytuacja u mnie i prosba z mojej str. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Just played my first game online... ABSOLUTELY AMAZING. You either control the game or they can counter you, so many scenarios. Of course as a PES veteran i won my first game 2-1. No lag whatsoever. What I'd like to see is the ability to use some aspects of the option file online... but Konami keep the online player database so that cannot be used... But I doubt Konami would put so much work into that. Jak zobacze wiecej takich komentarzy to bede sie cieszyl jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Za(pipi)ista wiadomość: Można wgrywać chantsy bez ograniczeń!!! Mam ich ponad 2000 Dla porównania powiem, że w PES 2010 można było wgrać tylko 64 Edytowane 30 Września 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Za(pipi)ista wiadomość: Można wgrywać chantsy bez ograniczeń!!! MamLon ich ponad 2000 Dla porównania powiem, że w PES 2010 można było wgrać tylko 64 Lonsik jak je wgrac? jest opcja na x 360 zeby miec zmodyfikowany option file ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Just played my first game online... ABSOLUTELY AMAZING. You either control the game or they can counter you, so many scenarios. Of course as a PES veteran i won my first game 2-1. No lag whatsoever. What I'd like to see is the ability to use some aspects of the option file online... but Konami keep the online player database so that cannot be used... But I doubt Konami would put so much work into that. Jak zobacze wiecej takich komentarzy to bede sie cieszyl jak dziecko LINKI , dawajcie linki a nie jakies zdania z powietrza:ninja: Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Za(pipi)ista wiadomość: Można wgrywać chantsy bez ograniczeń!!! MamLon ich ponad 2000 Dla porównania powiem, że w PES 2010 można było wgrać tylko 64 Lonsik jak je wgrac? jest opcja na x 360 zeby miec zmodyfikowany option file ? Niestety na X'a nie ma takiej opcji by wgrać chantsy tylko na PS3 <_< Za to dużym plusem jaki dostali ludzie co posiadają X'a jest wreszcie możliwość wgrania Option File przez USB! Mało tego będzie prawdopodobnie opcja na online by wgrane kitsy działały :potter: Edytowane 30 Września 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 jesli taki option jak robi wenb bedzie gotowy, narazie robia na ps3 tylko to jak go potem wgrac? wrzucasz na pena podlaczasz do xa i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Lons, jak dla Was to co przedstawiała beta jest fajne i OK to ja nie mam pytań co do Twojej hipokryzji. Skończyłem. Nie chcę wojenki, spoko. Po prostu w(pipi)ia mnie, że jak ktoś nie napisze, że PES ZA(pipi)ISTY to zaraz jest baranem i fanbojem fify ;/ trochę kapa. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Just played my first game online... ABSOLUTELY AMAZING. You either control the game or they can counter you, so many scenarios. Of course as a PES veteran i won my first game 2-1. No lag whatsoever. What I'd like to see is the ability to use some aspects of the option file online... but Konami keep the online player database so that cannot be used... But I doubt Konami would put so much work into that. Jak zobacze wiecej takich komentarzy to bede sie cieszyl jak dziecko LINKI , dawajcie linki a nie jakies zdania z powietrza:ninja: http://kitanamedia.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=3462&start=160 Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 jesli taki option jak robi wenb bedzie gotowy, narazie robia na ps3 tylko to jak go potem wgrac? wrzucasz na pena podlaczasz do xa i co ? Najlepszy Option File do Xboxa robi Daybos. Łap tutaj linka do dyskusji + instrukcja jak go wgrać. Option File by Dyamos: http://www.pesgaming.com/forumdisplay.php?f=316 Instrukcja wgrania: http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=77468 Daymos robi najlepszego Of'a na platformę Xbox 360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja do master ligi sobie pozbieram najlepsze chanty jakie znam juz widze klimat gry przy tym: no i jakies wrzuty na znienawidzone kluby i będzie elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Online bez lagów http://videos.videogameszone.de/v/e9hq9Q9SX3n/Pro-Evolution-Soccer-2011/PES-2011-Test-Video-zum-Online-Modus/ Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Są dziwne lekkie skoki czy mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Patche działają online na PS3. Witaj EPL, Bundesliga etc :potter: To mi się podoba. Edytowane 30 Września 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Hmmm świetne wiadomości. W tym roku w domu będę miał obie piłeczki. Pes'a kupię jak tylko uzbieram kaskę. Możliwość wgrania OF'a przesądza sprawę. Fajnie, że będzie można pograć oficjalnymi zespołami. Tegoroczna edycja ma bezlagowe multi, więc warto zainwestować. Poza tym na PS2 mam wszystkie części, ta gra ma niesamowity feeling. Po mimo, że Fifa mi bardziej leży, to do potyczek 1vs1 na jednej konsoli tylko PES. Mam pytanie do tych co grali w demo. Jak ma się tempo meczu do PES 2010 ? Jak grafika względem pes'a 2010 ? tam była perfekcja Edytowane 30 Września 2010 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Online bez lagów http://videos.videogameszone.de/v/e9hq9Q9SX3n/Pro-Evolution-Soccer-2011/PES-2011-Test-Video-zum-Online-Modus/ Są dziwne lekkie skoki czy mi sie wydaje albo cos z tym filmikiem nie tak...albo są lagi, lekkie ale są Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 chcialbym miec taki talent i potrafić oceniać lagi na podstawie filmów z internetu... ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Online bez lagów http://videos.videogameszone.de/v/e9hq9Q9SX3n/Pro-Evolution-Soccer-2011/PES-2011-Test-Video-zum-Online-Modus/ Są dziwne lekkie skoki czy mi sie wydaje albo cos z tym filmikiem nie tak...albo są lagi, lekkie ale są Niemcy grają i mówią, że zero lagów. Nie wymyślaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) no ale co- widać, ze lekko szarpie. Jakos te filmiki z singla , które wrzucali ludzie nie szarpały ale jasne, trzeba poczekac- moze ktos grał na bardzo zlym łaczu or sth. Nie dziwcie mi sie jednak,ze nieufnosc zachowuje lons- nie wymyslam, oceniam filmik który TY SAM WSTAWIŁEŚ Edytowane 30 Września 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Reasumując. Można edytować loga, stroje, stadiony,bandy reklamowe + wgrywać chantsy. Stadionów można stworzyć 20. Istniejących jest 25 to daje równą liczbę 45 stadionów. Bez lagowy online z możliwością gry z edytowanymi strojami i logami. Ludzie piszą, że stadion Editor miażdzy jaja! Tutaj taki mały przykład stadioników z ligi Hiszpańskiej: Pozamiatane! Edytowane 30 Września 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Grubaldo dalej ma porządne statsy, kondycja tylko licha ale chyba wiem kogo kupić na dzień dobry do MLO http://www.youtube.com/watch?v=ZfPsf0wAhJE Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wszelkie znaki na niebie i ziemi (czyt. wypowiedzi na forach) świadczą o tym, że Jon Murphy nie wiedział co mówi. Ja sam, widząc mnóstwo niedoróbek, również nie wierzyłem w to, że Demo=Final - chociażby patrząc na cieszynki zawodników (biegli, jakby non stop kogoś chcieli wyminąć), przenikanie przez siatkę itp. Mam nadzieję, że choć w pewnym stopniu zniknie też aliasing, bo na PS3 jest nie do zniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi