Opublikowano 1 października 201014 l Nom tylko że jak sobie wrzucisz patcha to przez neta on nie będzie działał i będą deflautowe drużyny. Chyba że wyjdą jakieś online patche. Ale one tylko na PC wychodzą z tego co wiem. Właśnie, że będzie działał i to jest świetna wiadomość. Potwierdź Friend of WENB Caniggia from AllsvenskanPES has recently posted this on our boards : "I can confirm that editing kits and names of teams in your optionfile shows in online matches. It is official." Wystarczy? Edytowane 1 października 201014 l przez Ader
Opublikowano 1 października 201014 l Nom tylko że jak sobie wrzucisz patcha to przez neta on nie będzie działał i będą deflautowe drużyny. Chyba że wyjdą jakieś online patche. Ale one tylko na PC wychodzą z tego co wiem. Właśnie, że będzie działał i to jest świetna wiadomość. Potwierdź Gość na szybko wyedytował ligę angielską oraz część hiszpańskiej. Wstawił loga etc Za 2 tygodnie będą już wielkie patche ze wszystkim od lig po stadiony i chantsy. Edytowane 1 października 201014 l przez lons
Opublikowano 1 października 201014 l no wlasnie jak z tymi paczami? one dzialaja tylko offline tak? bo jak np. mam patch z liga niemiecka, a w grze nie ma borussi dortmund to nie pogram po sieci nimi prawda? wiec ch.uj z takimi paczami Patche będą działać online. Masz np ligę pod nazwą D2 z fake'owimi teamami. Wgrywasz patcha i masz już całą ligę z niemiecki drużynami. Herby, logo ligi etc. Mało tego wgrywasz chantsy np borussi plus masz opcje wgrania patcha by komentator wymieniał nazwiska wszystkich twoich wyedytowanych zawodników, drużyn oraz stadionów. i to jest info wrescie bede mogl normalnym Arsenalem pograc jest gdzieś pokazana normalna kamera vide?
Opublikowano 1 października 201014 l Dzisiaj pobiorę sobie demko PESa, a jutro kupię FIFE i porównam. Jeśli gameplay mnie przekona to pewnie kupię drugą piłkę. A co do tych patchy online to i tak mi ten filmik nie wystarcza. Dopóki nie dowiem się od kogoś zaufanego, że można grać "zrobionymi" drużynami to nie uwierze.
Opublikowano 1 października 201014 l Z tymi Zrobionymi ligami i drużynami to lons przesadza,można jedynie edytować nazwy,herby i stroje drużyn,a nie dodawać nowe w online. Edytowane 1 października 201014 l przez Ader
Opublikowano 1 października 201014 l a jak poprzestawiam statsy zawodnikow + wgram stroje i herby, to co się stanie? W meczu online w ogole mi nie zaakceptuje takiego patcha, czy zostawi same stroje a automatycznie statsy beda defaultowe, czy jak to ma wygladac?
Opublikowano 1 października 201014 l a jak poprzestawiam statsy zawodnikow + wgram stroje i herby, to co się stanie? W meczu online w ogole mi nie zaakceptuje takiego patcha, czy zostawi same stroje a automatycznie statsy beda defaultowe, czy jak to ma wygladac? statsy default Edytowane 1 października 201014 l przez lons
Opublikowano 1 października 201014 l Grałem w piłeczke Konami od czasów pierwszego ISSa... Potem zmiana na Fifa 09 i 10. Obie były świetne, ale czekałem z niecierpliwością na demko Pesa 2011. Bardzo chciałem go kupić w tym roku(trochę dla odmiany, troche dla tej niezapomnianej radości jaką zawsze dawała mi ta seria). Zachęciły mnie też bardzo pozytywne opinie. Niestety jestem rozczarowany... Dzisiaj ograłem demko i wydaję się jakby ta gra wyszła ze 3 lata za późno. -Straszny chaos na boisku, zawodnicy biegają bez ładu i składu, muszą wracać, dobiegać, gonić proste piłki/podania. Ale to jeszcze pewnie to wytrenowania. -Najgorsze są jednak strzały... Zero dynamiki, siły i kontroli, piłka leci jak worek kartofli. O dziwo bo strzały w każdym pesie były genialne. Tu w ogóle nie czuć piłki. -No i kamera, psuje sporo, bo trudno się połapać czy np podaje na spolonego czy nie, po za tym ta perspektywa cholernie utrudnia drybling przy polu karnym... -Jeśli chodzi to zachowanie zawodników(w ofensywie) to jest bardzoooo statycznie, stoją i czekają aż podasz na dobieg... Zero wychodzenia na pozycje, dołączania się zawodników do akcji... -animacje(bieg, upadki) także nieco zawodzą, liczyłem jednak na większy przeskok od pesa2010 -aha i wkurzający brak możliwośći manualnej zmiany zawodników(tylko semi-assisted), przeciez to było zawsze w najlepszych częściach pesa, przez to piłkarze zmieniaja się często nie tak jabym chciał(lecę gościem 20 m za akcją i nie mogę przełączyć na obrońcę który mógłby zabrac piłę przeciwnikowi) +na plus spoko grafa(naturalna), świetne podania(ale już przyjmowanie tych podań nie...), Zaraz ogram nową Fifkę. Alę wciąż mam nadzieję, że jednak w tym roku padnie na Pesa... Aha a wiecie może jak w pełnej wygląda oprawa meczu?? Bo w demku bardzo pusto, nie ma życia na stadionie... Gdzie flagi, banery, race;p? Jakiś lepszy doping, fale czy chociaż jakieś podskakiwanie, ruszanie się kibiców?? Edytowane 1 października 201014 l przez kijek
Opublikowano 1 października 201014 l opraw kibiców raczej nie będzie tak mi się wydaje, bo po prostu w PESie raczej niegdy opraw nie widziałem, ani zbliżeń na kibiców. co do dopingu to miały zostac polepszone, dodane nowe chantsy itp. ile można nowych lig wgrac? dwie?
Opublikowano 1 października 201014 l opraw kibiców raczej nie będzie tak mi się wydaje, bo po prostu w PESie raczej niegdy opraw nie widziałem, ani zbliżeń na kibiców. co do dopingu to miały zostac polepszone, dodane nowe chantsy itp. ile można nowych lig wgrac? dwie? 2 pełne po 18 zespołów.
Opublikowano 1 października 201014 l po co sa takie ograniczenia? Przecież to powinno byc ograniczone wielkoscią dysku...kupisz sobie jakis kosmos liczony w tetrabajtach to czemu ma cie cos ograniczac?
Opublikowano 1 października 201014 l Slyszalem ze online laguje ((( gdziee? ludzie dawajcie jakies linki bo tak to .....
Opublikowano 1 października 201014 l po co sa takie ograniczenia? Przecież to powinno byc ograniczone wielkoscią dysku...kupisz sobie jakis kosmos liczony w tetrabajtach to czemu ma cie cos ograniczac? To prawda ograniczenia są bezsensu.
Opublikowano 1 października 201014 l niech ktos da jakis sensowny link odnosnie online.. bo jak ma lagi to ide jutro kupić fife i nie będę się łudził jak ten osioł kolejny tydzień
Opublikowano 1 października 201014 l Slyszalem ze online laguje ((( Nie przesadzaj Raulos jeden gość czy dwóch napisało, że mieli lagi. Trzeba poczekać na opinię większego grona ludzi.
Opublikowano 1 października 201014 l recenzja eurogamer: 7/10, nie wiem czy sie smiac czy plakac, fifa jest fajna ale tylko na poczatku, pes znow ssie (demo mi nie podeszlo w ogole), kolejny rok bez pozadnej pilki, a jeszcze pare tygodni temu zapowiadalo sie starcie gigantow, jaki dół! Edytowane 1 października 201014 l przez rado_PL
Opublikowano 2 października 201014 l Założyłem temat, lagi lagi lagi maly procent osob, malo opini, moze online sie poprawi, ulepsza go wraz ze startem http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=60348 Edytowane 2 października 201014 l przez raulos
Opublikowano 2 października 201014 l Re: PES 2011 ONLINE Quote: Originally Posted by raul_ole Can't belive guys. Only one opinion ?! Heard its laggy yes, on 360 many gamers are reporting lag is worse than pes 2010 ide chyba po fife zaraz..
Opublikowano 2 października 201014 l opraw kibiców raczej nie będzie tak mi się wydaje, bo po prostu w PESie raczej niegdy opraw nie widziałem, ani zbliżeń na kibiców. co do dopingu to miały zostac polepszone, dodane nowe chantsy itp. ile można nowych lig wgrac? dwie? w poczciwym PES5 na ps2 miałeś zarówno oprawy kibiców jak i zbliżenia na kibiców
Opublikowano 2 października 201014 l Ja pierdziele z dniem premiery wszystkich krajów mają wydać patch do online. Zaraz podam linki osób co twierdzą bardzo pozytywnie o online. Co to w ogóle za ocena czegoś przez raptem 3 osoby. Jakby online był skopany to by już huczało, a nic takiego nie ma miejsca, kilka osób coś tam pisze. Rozumiem założony temat i wpisów ponad 300, że jest lipa a nie przez 3 osoby recenzja eurogamer: 7/10, nie wiem czy sie smiac czy plakac, fifa jest fajna ale tylko na poczatku, pes znow ssie (demo mi nie podeszlo w ogole), kolejny rok bez pozadnej pilki, a jeszcze pare tygodni temu zapowiadalo sie starcie gigantow, jaki dół! Ten sam Eurogamer dał tyle samo FIFA Edytowane 2 października 201014 l przez lons
Opublikowano 2 października 201014 l dawaj Lons szybko te linki bo juz jestem sklonny kupić dziś Fife :<
Opublikowano 2 października 201014 l Meczyk z ps3 online http://www.youtube.com/watch?v=Xon6nizifSQ&feature=player_embedded
Opublikowano 2 października 201014 l dawaj Lons szybko te linki bo juz jestem sklonny kupić dziś Fife :< Zaraz tobie podam. Nie wpadaj w panikę po kilku komentarzach. Pamiętam jak jeden gość mówił,że mu laguje, ale dodał, że mieszka w RPA i grał z gościem z Chile z Ameryki Południowej Nie ma jeszcze tak naprawdę otwartych w pełni serwerów bo w pełni otworzą je 8. W tym sam dniu będzie patch. Raulos grałem na Xboxie w Pes 2010 kilka meczy online i było zero, zero laga! Tak samo na PSN. Spokojnie ludzie w tym aspekcie KONAMI na pewno nie zawiedzie. Zresztą ten jeden gość co tam narzeka na lagi twierdzi, że w ogóle nie gra na online bo nie lubi to nie dziwne,że narzeka. Edytowane 2 października 201014 l przez lons
Opublikowano 2 października 201014 l no a ja tak jak pisalem w temacie Fify.. zagralem ok. 100-200 spotkan online w pesa 10 na iksie i więcej gier mialem zlagowanych niz przyzwoitych