lons 38 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 no a ja tak jak pisalem w temacie Fify.. zagralem ok. 100-200 spotkan online w pesa 10 na iksie i więcej gier mialem zlagowanych niz przyzwoitych A ja nie grałem quick meczy z osobami z afryki tylko wchodziłem do lobby Nimieckiego i śmigało mi bez lagów przy 80% meczy. Zobacz filmik powyżej matinx gra chodzi płynnie bez patcha,który wychodzi 8 października. Wiesz w FIFA jak gralem ze znajomymi też mi ładnie chodziło, ale podobnie jak w Pes jak grałem z osobami z różnych części globu też bywało beznadziejnie w szczególności z czasem reakcji zawodników na moją komendę. Niby płynnie idzie a był button lag. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 czemu to (pipi) ma jakąś dziwną zwiechę za każdym razem gdy pilka wpada do siatki? >< Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 róznie jest http://kitanamedia.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=3476 Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 róznie jest http://kitanamedia.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=3476 No jeden gość pisze, że ma lagi i to jeszcze z Włoch. Ci co grali w PES 6 wiedzą, że włosi zawsze lagowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 róznie jest http://kitanamedia.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=3476 Czytalem te komentarze i widze ,ze po pierwsze niby sa lagi na pc i iksie ,ale na Boga przeciez ta pisza sami Wlosi,jeden gosc co ma wersje na ps3 i mieszka w Maroku pisze ,ze czasami gra zwalnie ,ale nie laguje przeciez kazdy kto gra w sieci wie ,ze najlepsze serwery sa w Niemczech,Holandii czy Angli wiec tak jak co roku i nie tylko tu chodzi o Pesa serwery we Francji czy Wloszech ssaja kulki... Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 róznie jest http://kitanamedia.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=3476 Czytalem te komentarze i widze ,ze po pierwsze niby sa lagi na pc i iksie ,ale na Boga przeciez ta pisza sami Wlosi,jeden gosc co ma wersje na ps3 i mieszka w Maroku pisze ,ze czasami gra zwalnie ,ale nie laguje przeciez kazdy kto gra w sieci wie ,ze najlepsze serwery sa w Niemczech,Holandii czy Angli wiec tak jak co roku i nie tylko tu chodzi o Pesa serwery we Francji czy Wloszech ssaja kulki... Tak jak napisałem powyżej włosi zawsze lagowali i nikt z nimi od nas nie chciał grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) ale co to za usprawiedliwienie, ze wlosi zawsze lagowali? (pipi), to jest XXI wiek, czasy, w ktorych mozna sobie pograc w niemal kazda gre bez lagow, tylko jakos pes nie moze podolac... dla mnie to jest żenada. W byle HoNy, doty, sa swietne połączenia a w pesie to jedna wielka niewiadoma, co sie wydarzy. Załamka Edytowane 2 Października 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 poczekajcie z tymi osadami... rownie dobrze moge napisac ze jak odpale torrenty to w kcdej grze bede mial lagi..nie wiadomo co i jak Ci goscie uzywaja za tydzien na pewno ktos na forum podzieli sie opinia n temat fulla i wtedy podejmiemy decyzje czy kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) Akurat z makaronami to prawda, bo w jaką grę bym z nimi nie grał są problemy. Zamiast światłowodów mają kluski. W Forze3 kiedyś łupaliśmy to jeden Włoch miał Teleporty niczym Neo po całej trasie. A Forza kod sieciowy ma bardzo dobry. Także poczekajmy. Już w becie PES'a multi chodziło całkiem nieźle, czasem zwolniło, ale lagów jako takich nie było, więc wielki, wielki plus. Ja sądze, że będzie dobrze. Chociaż mi by pasował kod sieciowy PES'a 6 na X'a. Tam grało się jak do tej pory najlepiej po sieci imo. Edytowane 2 Października 2010 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 ale co to za usprawiedliwienie, ze wlosi zawsze lagowali? (pipi), to jest XXI wiek, czasy, w ktorych mozna sobie pograc w niemal kazda gre bez lagow, tylko jakos pes nie moze podolac... dla mnie to jest żenada. W byle HoNy, doty, sa swietne połączenia a w pesie to jedna wielka niewiadoma, co sie wydarzy. Załamka A co to za ocena gry przez raptem 3-4 osoby. To jest żenada. Na sieci gra tysiące osób a tutaj trzech gości piszą o lagach i nagle to jest ocena całości. Proszę ciebie. Kim oni są? Reprezentacją jakości online w Pes czy jak? Bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 róznie jest http://kitanamedia.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=3476 No jeden gość pisze, że ma lagi i to jeszcze z Włoch. Ci co grali w PES 6 wiedzą, że włosi zawsze lagowali. no , to prawda...i Polacy nikt nie chciał grac z polakami i włochami, zreszta o i le pamietam mielismy wspólny serwer he he he (mysle, ze to było przyczyna) ech piekne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Największymi lagami w historii pesa zawsze byli Włosi,Hiszpanie i Francuzi. W pesie 6 na pc polska miała własny serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Największymi lagami w historii pesa zawsze byli Włosi,Hiszpanie i Francuzi. W pesie 6 na pc polska miała własny serwer. co ty mówisz , był włosko- polski (pc) O o Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 No takie 2 małe polskie serwerki były gdzieś, sory może to było gdzie indziej (już nie pamiętam, tyle tych części było..) Cytuj Odnośnik do komentarza
filipppek 17 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ja pierdziele z dniem premiery wszystkich krajów mają wydać patch do online. Zaraz podam linki osób co twierdzą bardzo pozytywnie o online. Co to w ogóle za ocena czegoś przez raptem 3 osoby. Jakby online był skopany to by już huczało, a nic takiego nie ma miejsca, kilka osób coś tam pisze. Rozumiem założony temat i wpisów ponad 300, że jest lipa a nie przez 3 osoby recenzja eurogamer: 7/10, nie wiem czy sie smiac czy plakac, fifa jest fajna ale tylko na poczatku, pes znow ssie (demo mi nie podeszlo w ogole), kolejny rok bez pozadnej pilki, a jeszcze pare tygodni temu zapowiadalo sie starcie gigantow, jaki dół! Ten sam Eurogamer dał tyle samo FIFA Eurogamer dał 8/10 <_< http://www.eurogamer.net/articles/2010-09-27-fifa-11-review?page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza
rado 5 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) recenzja eurogamer: 7/10, nie wiem czy sie smiac czy plakac, fifa jest fajna ale tylko na poczatku, pes znow ssie (demo mi nie podeszlo w ogole), kolejny rok bez pozadnej pilki, a jeszcze pare tygodni temu zapowiadalo sie starcie gigantow, jaki dół! Ten sam Eurogamer dał tyle samo FIFA fifa od eg dostala 8, na wiecej nie zasluguje, dwie slabe/srednie pilki w tym roku, nie gram w takie Edytowane 2 Października 2010 przez rado_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) recenzja eurogamer: 7/10, nie wiem czy sie smiac czy plakac, fifa jest fajna ale tylko na poczatku, pes znow ssie (demo mi nie podeszlo w ogole), kolejny rok bez pozadnej pilki, a jeszcze pare tygodni temu zapowiadalo sie starcie gigantow, jaki dół! Ten sam Eurogamer dał tyle samo FIFA fifa od eg dostala 8, na wiecej nie zasluguje, dwie slabe/srednie pilki w tym roku, nie gram w takie Jak ty oceniasz dwie piłki na podstawie pseudo fachowców to twój wybór. Nigdy nie kieruje się opinią ludzi tylko swoją. Na rynku są dwie dobre piłki, a różnice są w stylach patrzenia na robienie symulacji. Na treningu: Edytowane 2 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Dobry smaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 kiedy pojawi sie aktualizacja skladow? Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 kiedy pojawi sie aktualizacja skladow? cos tam dżon pisal na tłiterze,ze okolo 2 tygodni po premierze sie pojawi DLC ja znajac konami to stawiam ze, pojawi sie w ostatnim tygodniu pazdziernika najszybciej ,a najpozniej w pierwszym tygodniu listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) To jest niemiecki artykuł o online w PES 2011. Konkluzja jest taka, że nie ma żadnych lagów nawet przy 4 v 4. Jak już to właśnie są bardziej wiarygodne informacje niż 3 gości w tym 2 włochów. http://www.videogameszone.de/Pro-Evolution-Soccer-2011-PS3-234159/News/PES-2011-Der-Online-Modus-im-Video-Test-Keine-Lags-oder-Ruckler-776355/ Edytowane 2 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Orson! Dzisiaj grałem defaultowym ustawieniem Barcy i Villa faktycznie wracał cały czas na swoja połowę. Czyli wiąże sie to chyba z formacją defaultową ? Jak wybieram nowy template formacji (obecnie zwykłe 4-4-2 które po drobnych modyfikacjach mi się znakomicie sprawdza) to David jest tam gdzie być powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Łojezuuuu właśnie zagrałem jeden mecz w PES2010 - JAKA TA GRA JEST ZJE.BANA!!!! 3 kosy od tyłu w polu karnym i zero karnych... Uff już tej gry nie tknę i wracam do PES2011. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Boje sie o tego pesa demo zachwycali, na fulla narzekaja, ze mniej fauli - 1,2 na mecz, online niesprawne. Bylem zachwycony a teraz nie wiem co myslec... znowu to co 2010 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Nie wiem skąd wy bierzecie te rewelacje xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi