Skocz do zawartości

Pro Evolution Soccer 2011

Rekomendowane odpowiedzi

no a ja tak jak pisalem w temacie Fify.. zagralem ok. 100-200 spotkan online w pesa 10 na iksie i więcej gier mialem zlagowanych niz przyzwoitych

A ja nie grałem quick meczy z osobami z afryki tylko wchodziłem do lobby Nimieckiego i śmigało mi bez lagów przy 80% meczy. Zobacz filmik powyżej matinx gra chodzi płynnie bez patcha,który wychodzi 8 października. Wiesz w FIFA jak gralem ze znajomymi też mi ładnie chodziło, ale podobnie jak w Pes jak grałem z osobami z różnych części globu też bywało beznadziejnie w szczególności z czasem reakcji zawodników na moją komendę. Niby płynnie idzie a był button lag.

Czytalem te komentarze i widze ,ze po pierwsze niby sa lagi na pc i iksie ,ale na Boga przeciez ta pisza sami Wlosi,jeden gosc co ma wersje na ps3 i mieszka w Maroku pisze ,ze czasami gra zwalnie ,ale nie laguje przeciez kazdy kto gra w sieci wie ,ze najlepsze serwery sa w Niemczech,Holandii czy Angli wiec tak jak co roku i nie tylko tu chodzi o Pesa serwery we Francji czy Wloszech ssaja kulki...

Czytalem te komentarze i widze ,ze po pierwsze niby sa lagi na pc i iksie ,ale na Boga przeciez ta pisza sami Wlosi,jeden gosc co ma wersje na ps3 i mieszka w Maroku pisze ,ze czasami gra zwalnie ,ale nie laguje przeciez kazdy kto gra w sieci wie ,ze najlepsze serwery sa w Niemczech,Holandii czy Angli wiec tak jak co roku i nie tylko tu chodzi o Pesa serwery we Francji czy Wloszech ssaja kulki...

Tak jak napisałem powyżej włosi zawsze lagowali i nikt z nimi od nas nie chciał grać.

ale co to za usprawiedliwienie, ze wlosi zawsze lagowali? (pipi), to jest XXI wiek, czasy, w ktorych mozna sobie pograc w niemal kazda gre bez lagow, tylko jakos pes nie moze podolac... dla mnie to jest żenada. W byle HoNy, doty, sa swietne połączenia a w pesie to jedna wielka niewiadoma, co sie wydarzy. Załamka

Edytowane przez Matinx

Akurat z makaronami to prawda, bo w jaką grę bym z nimi nie grał są problemy. Zamiast światłowodów mają kluski. W Forze3 kiedyś łupaliśmy to jeden Włoch miał Teleporty niczym Neo po całej trasie. A Forza kod sieciowy ma bardzo dobry. Także poczekajmy. Już w becie PES'a multi chodziło całkiem nieźle, czasem zwolniło, ale lagów jako takich nie było, więc wielki, wielki plus. Ja sądze, że będzie dobrze. Chociaż mi by pasował kod sieciowy PES'a 6 na X'a. Tam grało się jak do tej pory najlepiej po sieci imo.

Edytowane przez orion50

ale co to za usprawiedliwienie, ze wlosi zawsze lagowali? (pipi), to jest XXI wiek, czasy, w ktorych mozna sobie pograc w niemal kazda gre bez lagow, tylko jakos pes nie moze podolac... dla mnie to jest żenada. W byle HoNy, doty, sa swietne połączenia a w pesie to jedna wielka niewiadoma, co sie wydarzy. Załamka

A co to za ocena gry przez raptem 3-4 osoby. To jest żenada. Na sieci gra tysiące osób a tutaj trzech gości piszą o lagach i nagle to jest ocena całości. Proszę ciebie. Kim oni są? Reprezentacją jakości online w Pes czy jak? Bez przesady.

No jeden gość pisze, że ma lagi i to jeszcze z Włoch. Ci co grali w PES 6 wiedzą, że włosi zawsze lagowali.

no , to prawda...i Polacy :D nikt nie chciał grac z polakami i włochami, zreszta o i le pamietam mielismy wspólny serwer he he he

(mysle, ze to było przyczyna)

ech piekne czasy :yes:

Ja pierdziele z dniem premiery wszystkich krajów mają wydać patch do online. Zaraz podam linki osób co twierdzą bardzo pozytywnie o online. Co to w ogóle za ocena czegoś przez raptem 3 osoby. Jakby online był skopany to by już huczało, a nic takiego nie ma miejsca, kilka osób coś tam pisze. Rozumiem założony temat i wpisów ponad 300, że jest lipa a nie przez 3 osoby :teehee:

recenzja eurogamer: 7/10, nie wiem czy sie smiac czy plakac, fifa jest fajna ale tylko na poczatku, pes znow ssie (demo mi nie podeszlo w ogole), kolejny rok bez pozadnej pilki, a jeszcze pare tygodni temu zapowiadalo sie starcie gigantow, jaki dół!

Ten sam Eurogamer dał tyle samo FIFA :teehee:

Eurogamer dał 8/10 <_<

http://www.eurogamer.net/articles/2010-09-27-fifa-11-review?page=2

recenzja eurogamer: 7/10, nie wiem czy sie smiac czy plakac, fifa jest fajna ale tylko na poczatku, pes znow ssie (demo mi nie podeszlo w ogole), kolejny rok bez pozadnej pilki, a jeszcze pare tygodni temu zapowiadalo sie starcie gigantow, jaki dół!

fifa od eg dostala 8, na wiecej nie zasluguje, dwie slabe/srednie pilki w tym roku, nie gram w takie

Edytowane przez rado_PL

fifa od eg dostala 8, na wiecej nie zasluguje, dwie slabe/srednie pilki w tym roku, nie gram w takie

Jak ty oceniasz dwie piłki na podstawie pseudo fachowców to twój wybór. Nigdy nie kieruje się opinią ludzi tylko swoją. Na rynku są dwie dobre piłki, a różnice są w stylach patrzenia na robienie symulacji.

Na treningu:

:teehee:

Edytowane przez lons

To jest niemiecki artykuł o online w PES 2011. Konkluzja jest taka, że nie ma żadnych lagów nawet przy 4 v 4. Jak już to właśnie są bardziej wiarygodne informacje niż 3 gości w tym 2 włochów.

http://www.videogameszone.de/Pro-Evolution-Soccer-2011-PS3-234159/News/PES-2011-Der-Online-Modus-im-Video-Test-Keine-Lags-oder-Ruckler-776355/

Edytowane przez lons