Skocz do zawartości

Pro Evolution Soccer 2011

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 4.10.2010 o 17:41, Ader napisał(a):
  W dniu 4.10.2010 o 06:04, Toshirou napisał(a):
  W dniu 4.10.2010 o 05:31, Ader napisał(a):

Jak się nie ma do czego przyczepić to się szuka na siłę "błędów" gry.

Uważasz po demie PES2011, że ta gra jest idealna? :potter:

Nie, nie jestem zwolennikiem FIFY, aczkolwiek widzę, że każda z tych gier ma swoje wady i zalety.

Uważam,że niektórzy szukają minusów na siłę.

Ader wyobraź sobie,ze jestes recenzentem, powiedzmy piszesz do PE i twoim zadaniem jest napisać recenzje PESa.

W tabelce, w kategori minusów co bys wpisał?

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 146,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ta gra wygląda, boshe!! Patrzta jaka rozpikselowana gra, już widzę, że ma ten sam silnik co zawsze Noga się tak samo układa jak w PES-ie 6, te same animacje.   Bardzo słabo to wygląda, widać,

• Zwykło troll i wpis na zaczepkę,nawet szkoda tracić czasu na odpowiadanie takiemu.

• Zazdroszczę Tobie, że byłeś takim wielkim fanem PES i patrzysz tylko na licencje. Gratuluje. Widzę również, że jesteś w temacie odnośnie silnika gry. Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam.

Opublikowano
  W dniu 4.10.2010 o 17:46, Orson napisał(a):

Nie, nie jestem zwolennikiem FIFY, aczkolwiek widzę, że każda z tych gier ma swoje wady i zalety.

Ader wyobraź sobie,ze jestes recenzentem, powiedzmy piszesz do PE i twoim zadaniem jest napisać recenzje PESa.

Pewnie wystawiłby 10/10 i nie wypisał żadnych minusów :blush:

Opublikowano
  W dniu 4.10.2010 o 17:38, masta_g napisał(a):
  W dniu 4.10.2010 o 17:18, MYSZa7 napisał(a):

Co do spóźnień premiery PES-a w Polsca to ultima twierdzi,że u nich wszystko będzie na czas ;]

bedzie przed czasem :thumbsup:

http://allegro.pl/pro-evolution-soccer-2011-pes-11-ps3-mamy-4console-i1260463970.html - pes dostępny od ręki ;)

Opublikowano
  W dniu 4.10.2010 o 18:21, Lipa napisał(a):
  W dniu 4.10.2010 o 17:38, masta_g napisał(a):
  W dniu 4.10.2010 o 17:18, MYSZa7 napisał(a):

Co do spóźnień premiery PES-a w Polsca to ultima twierdzi,że u nich wszystko będzie na czas ;]

bedzie przed czasem :thumbsup:

http://allegro.pl/pro-evolution-soccer-2011-pes-11-ps3-mamy-4console-i1260463970.html - pes dostępny od ręki ;)

kupujcie maniacy i zdajcie tu obszerną relacje, zwłaszcza z online

Opublikowano

ja bym brał od razu, ale preordera złożyłem w Play & Go :/ niewiadomo kiedy do mnie gra przyjdzie, mam nadzieję, że w piątek będzie.

Opublikowano
  W dniu 4.10.2010 o 17:48, Toshirou napisał(a):
  W dniu 4.10.2010 o 17:46, Orson napisał(a):

Pewnie wystawiłby 10/10 i nie wypisał żadnych minusów :blush:

Cieszę się,że wiesz co myślę o PESie2011 Tosziro.

Jesteś nienormalny.Czy to,że nie czepiam się NORMALNEJ fizyki piłki,to znaczy ,że gra dla mnie jest bez wad?

Minusy?

- mechanizm przełączania między zawodnikami - chyba nigdy nie był tak z(pipi).any

- PES2011 zatracił indywidualność - taki Xavi przepycha Drogbę - LOL,przesadzili z tym wyplenianiem cyborgów

- kamera to porażka - z nią wiąże się kolejny minus

- przez tą dziwną kamerę gdy gram vs. CPU bramki tracę praktycznie tylko z rożnych(ciężko określić tor lotu piłki) - a komp ma prawie 100% skuteczności

- strzały - wydaje się ,że nie ma nad nimi żadnej kontroli,czasem lekko uderzając i chcąc uderzyć z bliska po ziemi,wychodzi jakiś super piękny lob i mimo,że gol wpada - ja chciałem inaczej akcję zakończyć - chyba więcej zautomatyzowania w tej kwestii,Ai samo wybiera jak najlepiej uderzyć,prawie jak w FIFĘ na full asyście.

Strzały z daleka są ok.

Na razie to tyle,po kilku dniach grania w fulla.

Ta gra ma dużo bugów i nie zasługuje na ocenę wyższą niż 8 - 8.5/10.

Jednak to krok w dobrą stronę i może być tylko lepiej.

Edytowane przez Ader

Opublikowano
  • Autor

Dlaczego nie chwalisz się, że masz fulla? <_< Jakie różnice w stosunku do dema? Jak sędziowie? Czy da się wyłączyć powtórki po każdym faulu nawet bez kartki? Naprawdę wystawiłbyś tylko 8/10? Nie patrząc na konkurencję, a jedynie porównując do poprzednich trzech edycji? Z indywidualnością chyba przegiąłeś - Gattuso nie poda przecież jak Pirlo i m.in. za to kocham PESa :thumbsup:

Opublikowano
  W dniu 4.10.2010 o 20:36, ted360 napisał(a):

Dlaczego nie chwalisz się, że masz fulla? <_< Jakie różnice w stosunku do dema? Jak sędziowie? Czy da się wyłączyć powtórki po każdym faulu nawet bez kartki? Naprawdę wystawiłbyś tylko 8/10? Nie patrząc na konkurencję, a jedynie porównując do poprzednich trzech edycji? Z indywidualnością chyba przegiąłeś - Gattuso nie poda przecież jak Pirlo i m.in. za to kocham PESa :thumbsup:

Nie ma powtórek po każdym faulu,sędzia nie gwiżdże każdego kontaktu jak w demie.

Indywidualność to nie tylko podania - dla mnie to chore,że Drogba przegrywa walkę bark w bark z jakimiś konusami.Kiedyś było inaczej.

W porównaniu do PESa 10 to ta gra ma 9+,ale naprawdę nie jest bez wad niestety i prędzej czy później te wady staną się uciążliwe.

Opublikowano

Na xa tez juz maja? Jutro wiekszosc sklepow powinna wysylac

Opublikowano

To nie ma zadnej kamery w stylu klasycznego wide?

Opublikowano

Wlasnie...były informacje,ze full doda kamere vide ale czyzby okazały sie tylko plotkami? <_<

to jakas maskra- seabass mysli,ze taka kamera jest fajna? ok, jego prawo. Ale po co wyrzuca opcje wide? No po co??????

Edytowane przez Orson

Opublikowano
  W dniu 5.10.2010 o 10:46, Orson napisał(a):

Wlasnie...były informacje,ze full doda kamere vide ale czyzby okazały sie tylko plotkami? dry.gif

to jakas maskra- seabass mysli,ze taka kamera jest fajna? ok, jego prawo. Ale po co wyrzuca opcje wide? No po co??????

ja byłem przekonany że w demie jest wide ,ta kamera mi pasuje oddalam tylko screnem maksymalnie daleko .

Opublikowano
  W dniu 5.10.2010 o 20:31, leszekch napisał(a):
  W dniu 5.10.2010 o 10:46, Orson napisał(a):

Wlasnie...były informacje,ze full doda kamere vide ale czyzby okazały sie tylko plotkami? dry.gif

ja byłem przekonany że w demie jest wide ,ta kamera mi pasuje oddalam tylko screnem maksymalnie daleko .

pograsz online, zobaczysz ile goli przez nia stracisz

Opublikowano

Na jakimś forum czytałem, że w tej wersji istnieje coś takiego jak 'mocne strzały' i podobno wykonuje się je kwadrat-->L2. Prawda to?

Opublikowano

nikt nie kupil jeszcze tej gry ? Co z was za fani !? niech ktos wrzuci jakies info jak online, czy rozni sie czyms od dema something !

Opublikowano

a po co Ci info, czy sie czyms rozni, jak Ty w demie nawet podawac nie umiales i uczyc Ci sie nie chcialo bo nie warto? :>

Edytowane przez Matinx

Opublikowano
  W dniu 5.10.2010 o 20:58, easye napisał(a):

nikt nie kupil jeszcze tej gry ? Co z was za fani !? niech ktos wrzuci jakies info jak online, czy rozni sie czyms od dema something !

na razie tylko torenty w obiegu :-)

mantix -mnie interesuje tylko info o online na ps3 bo na zmiane tej skur.ionej kamery nie licze

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Popieram kolegę i czekam na jakieś info - sam mogę coś naskrobać, ale dopiero w czwartek.. :(

Opublikowano
  W dniu 5.10.2010 o 21:32, Orson napisał(a):

mantix -mnie interesuje tylko info o online na ps3 bo na zmiane tej skur.ionej kamery nie licze

to napisz do lonsa na psn. Ma pesa i mial dzis testowac

Opublikowano
  W dniu 5.10.2010 o 21:37, Matinx napisał(a):
  W dniu 5.10.2010 o 21:32, Orson napisał(a):

to napisz do lonsa na psn. Ma pesa i mial dzis testowac

a myslisz , ze mamgo w znajomych jak my tu na noze cielismy sie :-)

pewnie jutro napisze jak sprawa wyglada

Opublikowano

Jak na torrentach - w Warszawie juz sa od reki, gdyby podobał mi sie tak samo jak FIFA juz bym mial w domu. Lons ma - super info Matinx, dlaczego sam go nie zapytasz, powinniscie sobie pione przybijac ! :rolleyes:

W dniu 5.10.2010 o 21:31, Matinx napisał(a):

a po co Ci info, czy sie czyms rozni, jak Ty w demie nawet podawac nie umiales i uczyc Ci sie nie chcialo bo nie warto? :>

Z czystej ciekawosci, chcialbym wiedziec, czy poprawili chocby z(pipi)any AA, czy online dziala poprawnie, czy czymkolwiek sie rozni. Racja - uczyc sie nie warto, bo wybralem inna gre, a na dwie pily nie mam czasu (ile trzeba bylo go miec by w obydwie dobrze grac) no i w przeciwienstwie do Ciebie na konsoli nie gram tylko w pile... :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano
  W dniu 5.10.2010 o 20:51, mikro napisał(a):

Na jakimś forum czytałem, że w tej wersji istnieje coś takiego jak 'mocne strzały' i podobno wykonuje się je kwadrat-->L2. Prawda to?

Nie ma czegoś takiego,a strzały w fullu wyglądają znacznie lepiej niż w demie.

O wszystkim oprócz online mogę opowiedzieć,tylko pytajcie o konkrety ;)

Opublikowano

Lonsik czekamy na obszerną relacje ! :)