Ader 383 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) Jeden z moich pierwszych goli w ML http://www.youtube.com/user/AdEr111?feature=mhum Edytowane 6 października 2010 przez Ader Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 ja juz swojego pesa na ps3 kupilem =]]]]] jak tylko wroce z roboty do domu to przyklejam się do konsoli, od razu w master ligę łupię. Daj ktos bezposredni link do jakiegos konkretnego OFa jak juz jest (hi lons). Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) ja juz swojego pesa na ps3 kupilem =]]]]] jak tylko wroce z roboty do domu to przyklejam się do konsoli, od razu w master ligę łupię. Daj ktos bezposredni link do jakiegos konkretnego OFa jak juz jest (hi lons). Tak ten of sie prezentuje http://www.youtube.com/watch?v=0nZMKxMvkEE&feature=player_embedded http://uploading.com/files/32378b12/PS3.zip/ http://uploading.com/files/ff587ccm/MUSIC.zip/ Edytowane 6 października 2010 przez masta_g Cytuj
raulos 19 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Ultima ma najszybciej w Polsce na XA ! Zamówione, jutro bedzie u mnie Cytuj
eXt 0 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Może ktoś napisać jak się spisuje online? Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Ultima ma najszybciej w Polsce na XA ! Zamówione, jutro bedzie u mnie Dzwoniles do nich i powiedzieli ,ze jutro wysylaja?? Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Czy patche do PES'a są legalne?? Cytuj
raulos 19 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Dzownilem 2 razy, WYSYLKA DZISIAJ ! Jutro dojdzie dopiero mam do wawy 200km Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) Z polskich klubów ktoś jest? E: ja juz swojego pesa na ps3 kupilem =]]]]] jak tylko wroce z roboty do domu to przyklejam się do konsoli, od razu w master ligę łupię. Daj ktos bezposredni link do jakiegos konkretnego OFa jak juz jest (hi lons). Gdzie dostałeś? Edytowane 6 października 2010 przez schab0795 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Czy patche do PES'a są legalne?? Ke? Jaśniej trochę. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Chyba chodzi o to czy jak używasz Option File'ów to czy mogą ci grę zbanować czy coś takiego. Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 No jeśli ściągasz z live'a patche na licencje klubów to czy to legalne?? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Nie ma na live żadnych patchy do PESa. Chyba,że o czymś nie wiem. Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) Ja już gram od tamtego piątku ale na PC(pirat ciiiiicho ) i gra się naprawdę fajnie,szczególnie jak opanujesz taką Krystynę to możesz walić niezłe akcyje O ile gra w obronie nadal potrafi wkurzyć o tyle odgwizdywanie fauli w tej grze to prawdziwa loteria(choć takie ewidentne kosy są zawsze odgwizdywane). W demku można było poczuć się jak kiedyś w PES 5 gdzie za byle popchnięcie był faul,teraz już tego praktycznie nie ma choć zdarzają się wyjątki. Strzały są jakoś dziwnie rozwiązane...żeby walnąć bombę z dystansu trzeba nacisnąć także R2...jakby to nie mogli przypisać tego przycisku pod techniczne uderzenie ;] No i to takie moje małe uwagi odnośnie gameplayu,bo wiadomo po co biorę PES-a...dla EDYCJI ;] Która jest świetna po prostu,no może trochę edytor stadionów mnie rozczarował,ale tylko trochę Nie będę się rozpisywał,powiem tylko,że dla fanów edycji jest to raj na ziemi :] Jutro powinienem dostać już egzemplarz na PS3. Edytowane 6 października 2010 przez MYSZa7 Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Czyli trzeba ściągać z neta i przez pena?? Cytuj
mikro 48 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 żeby walnąć bombę z dystansu trzeba nacisnąć także R2...jakby to nie mogli przypisać tego przycisku pod techniczne uderzenie Czegoś tu nie rozumiem.. bomba z dystansu pod R2? Przecież z R2 strzela się technicznie. A jak na to wpadłeś? Jest to w controlsach w grze czy jest jakiś tutorial? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Wszystkie te bzdury o wciskaniu jakieś przycisku by strzelić mocno z dystansu można włożyć między bajki. No chyba,że chodzi o wolne. A R2 to faktycznie jest,tylko,że to strzał lekki,techniczny,a nie mocny. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) no piszczie jak ten online, co z wami... po ile sklepy krzycza sobie za PES'a? (nie pytam o wysyłokowe bo to zawsze inna bajka) Edytowane 6 października 2010 przez Orson Cytuj
Cris 120 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Mógłbym się założyć , że R2 odpowiedzialny jest o mocnego strzału "na pałę". Wprowadzili to ... nie,nie pamiętam od jakiej części, ale od tej pory bardzo często strzelam z wduszonym R2 wbiegając w pole karne i ZAWSZE są to strzały bardzo mocne. Czy sobie coś wkręciłem. Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Wszystkie te bzdury o wciskaniu jakieś przycisku by strzelić mocno z dystansu można włożyć między bajki. No chyba,że chodzi o wolne. A R2 to faktycznie jest,tylko,że to strzał lekki,techniczny,a nie mocny. To nie wiem czemu mi wychodzi zawsze bomba ...mam kilka bramek zresztą zapisanych ,ale to później bym pokazał. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Mógłbym się założyć , że R2 odpowiedzialny jest o mocnego strzału "na pałę". Wprowadzili to ... nie,nie pamiętam od jakiej części, ale od tej pory bardzo często strzelam z wduszonym R2 wbiegając w pole karne i ZAWSZE są to strzały bardzo mocne. Czy sobie coś wkręciłem. Wkreciles sobie;) Cytuj
mikro 48 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Odpaliłem teraz demo pesa 2011 i w 'command list' jest: controlled shot: square--> with the gauge on screen R2 Czyli tak jak mówi Ader, to jest lekki kontrolowany strzał, a już o żadnym L2 nie ma nic w command list wspomniane. Na innym forum (http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=18052) mimo wszystko upierają się, że L2 (LT na xboxie) jest odpowiedzialny za mocny strzał... Cytuj
Cris 120 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 A może jest różnica gdy strzelasz z R2 w sprincie , a inaczej gdy koleś sobie truchta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi