Opublikowano 11 października 201014 l Greg - Licence issues Sprawdzalem wczoraj ten czas w MLO jest to czas rzeczywisty jednak - taki jak u nas. Dostalem sie do coach mode competition i przegralem 2 mecze jeden remis w 15 min wygralem 180tys. Niemozliwym jest sie dostanie do normalnego turnieju wydaje mi sie ze jak jest turniej np jutro o 21 30 to nawet dzisiaj rano trzeba juz czaczac grac eliminacje wczoraj tak robilem na wszystkie godziny i bylo pozajmowane Edytowane 11 października 201014 l przez raulos
Opublikowano 11 października 201014 l raulos o czym Ty mowisz? Godzina, jaka masz podana, odnosnie competition, to czas w ktorym STARTUJA eliminacje. Musisz wejsc minute wczesniej w competition i spamowac joina. Ja juz ze 4 razy gralem. Rozkminilem juz po co ludzie sobie samoboje strzelaja, byc moze niedlugo sam zaczne ;p
Opublikowano 11 października 201014 l Autor raulos o czym Ty mowisz? Godzina, jaka masz podana, odnosnie competition, to czas w ktorym STARTUJA eliminacje. Musisz wejsc minute wczesniej w competition i spamowac joina. Ja juz ze 4 razy gralem. Rozkminilem juz po co ludzie sobie samoboje strzelaja, byc moze niedlugo sam zaczne ;p Co to za idiotyczny motyw z tymi samobójami? Mam nadzieję, że Konami zareaguje...
Opublikowano 11 października 201014 l Wczoraj zagrałem 4 mecze online i miałem zero lagów :biggrin: Im dłużej gram w tego PES tym bardziej mam ochotę grać dalej. Piękna sprawa
Opublikowano 11 października 201014 l Nie wiem, co oni zrobili z wyborem zawodnika pod L1, ale przez to najnowszy PES jest, przynajmniej dla mnie, kompletnie nie grywalny...
Opublikowano 11 października 201014 l 40 minut temu przyszedł kurier z moim PES! Właśnie jestem po pierwszym wygranym meczu online! 2:1 z juve - trochę lagowało, ale grałem z Włochem.. Rewelacyjna sprawa! Owszem zmiana zawodników szwankuje, liczyłem na to, że będzie lepiej niż w demie. Trudno trzeba to ograć. Jakby ktoś chciał zagrać to zapraszam - elentario.
Opublikowano 11 października 201014 l Gralem z kolesiem wygrywalem 2:0 po czym strzelil 3 samobuje i rozlaczylo mecz z komunikatem ze mecz przyznany dla mnie przez niewlasciwe zachowanie gracza! Super ze konami wreszcie zareagowalo !! Pewnie dlatego strzelaja samobuje ze mecz trwa 2 min a kase i tak zgraniaja lecz traca pkt mam racje ? W quick match za takie zachowanie kasy nie przyzna. Edytowane 11 października 201014 l przez raulos
Opublikowano 11 października 201014 l masz racje w ten sposob da sie na jednym comp zrobic ~1 500 000 euro
Opublikowano 11 października 201014 l I spadniesz do nizszej ligi wcozraj udalo mi sie dostac do pucharu coach mode i stracilem 30 pare pkt za 3 mecze, dzisiaj jest update diwizji wskakujemy z 5 do 4 pewnie wieksza kasa za qucik match Edytowane 11 października 201014 l przez raulos
Opublikowano 11 października 201014 l no ciekawe, czy dostaniemy cos wiecej... A moze jakies bonusowe euro za sam awans beda? Zaczalem odkladac kase na rooneya, poki co 2 banki uzbieralem Edytowane 11 października 201014 l przez Matinx
Opublikowano 11 października 201014 l I spadniesz do nizszej ligi wcozraj udalo mi sie dostac do pucharu coach mode i stracilem 30 pare pkt za 3 mecze, dzisiaj jest update diwizji wskakujemy z 5 do 4 pewnie wieksza kasa za qucik match Widocznie się opłaca,skoro ludzie tak robią.
Opublikowano 11 października 201014 l latwiej zarobic 2 banki walac sobie samoboje, niz grac normanie, wygrac kazdy mecz i nie miec pewnosci, ze sie awansuje. Proste. Ja jednak napalilem sie, zeby jakis puchar zdobyc i poki co nie bede tego uskutecznial
Opublikowano 11 października 201014 l Ja rozegrałem w Pes2010 na PS3 po necie prawie 1000 meczy. Byłoby więcej, ale pękła płyta (Robson mnie olał ). Wiem jedno, najlepiej grać z Francuzami i Niemcami. Lagi są w meczach z Hiszpanami (około 70 % meczy), Włochami (koło 60%). W tej części pewnie niewiele się zmieniło. Ci, którzy piszą że mają lagi grają z ludźmi pochodzącymi z tych krajów. W quick match losowo dobiera rywala i często się zdarza, że trafimy na Hiszpana (na podstawowych ustawieniach, bo można ograniczyć się do danego kraju).
Opublikowano 11 października 201014 l latwiej zarobic 2 banki walac sobie samoboje, niz grac normanie, wygrac kazdy mecz i nie miec pewnosci, ze sie awansuje. Proste. Ja jednak napalilem sie, zeby jakis puchar zdobyc i poki co nie bede tego uskutecznial I to jest ten wielki tryb Master League Online? Czytając Twój tekst można wywnioskować, że przegrany dostaje większą kasę, niż wygrany? WTF ?
Opublikowano 11 października 201014 l nie wiem jak jest na pewno, ale wydaje mi sir dziwne stwierdzenie, ze we włoszech, kraju bhogatszym niz polska i to sporo jak na dzien dzisiejszy , ludzie maja gorsze połaczenia niz w Polsce. Ale moge sie mylic
Opublikowano 11 października 201014 l latwiej zarobic 2 banki walac sobie samoboje, niz grac normanie, wygrac kazdy mecz i nie miec pewnosci, ze sie awansuje. Proste. Ja jednak napalilem sie, zeby jakis puchar zdobyc i poki co nie bede tego uskutecznial I to jest ten wielki tryb Master League Online? Czytając Twój tekst można wywnioskować, że przegrany dostaje większą kasę, niż wygrany? WTF ? nie wiem ile jest za awans/wygranie competition. Poza tym, tak, to wlasnie wielki tryb MLO. Mi sie i tak podoba (aczkolwiek lepiej by bylo, gdyby nie bylo opcji takiego cheatowania -np, za 3 samoboje usuniecie z competition, jednak aby nie psuc sobie zabawy staram sie nie zwracac na to uwagi). Edytowane 11 października 201014 l przez Matinx
Opublikowano 11 października 201014 l Mi się wydaje, że to nie tylko kwestia łącz, ale także odległości. Niemcy są blisko, Francja trochę dalej ale nie aż tak daleko jak Hiszpania i Grecja. Włochy są mniej wiecej tak daleko od Polski jak Francja, ale we Francji są lepsze łącza.
Opublikowano 11 października 201014 l Mi się wydaje, że to nie tylko kwestia łącz, ale także odległości. Niemcy są blisko, Francja trochę dalej ale nie aż tak daleko jak Hiszpania i Grecja. Włochy są mniej wiecej tak daleko od Polski jak Francja, ale we Francji są lepsze łącza. otóz to, dlatego pewnie we włoszech czy hiszpani panuje powiedzenie by nie grac z Polakami XD
Opublikowano 11 października 201014 l latwiej zarobic 2 banki walac sobie samoboje, niz grac normanie, wygrac kazdy mecz i nie miec pewnosci, ze sie awansuje. Proste. Ja jednak napalilem sie, zeby jakis puchar zdobyc i poki co nie bede tego uskutecznial I to jest ten wielki tryb Master League Online? Czytając Twój tekst można wywnioskować, że przegrany dostaje większą kasę, niż wygrany? WTF ? Bug w grze,Konami już zostało o nim oficjalnie zawiadomione i będzie coś z tym robić. Z drugiej strony,wystarczy nie grać z ludźmi przy których widnieje ikona zblazowanej piłki - to quitterzy.
Opublikowano 11 października 201014 l jak mam nie grać, jezeli po wylosowaniu przeciwnika nie moge nic anulować?
Opublikowano 11 października 201014 l latwiej zarobic 2 banki walac sobie samoboje, niz grac normanie, wygrac kazdy mecz i nie miec pewnosci, ze sie awansuje. Proste. Ja jednak napalilem sie, zeby jakis puchar zdobyc i poki co nie bede tego uskutecznial I to jest ten wielki tryb Master League Online? Czytając Twój tekst można wywnioskować, że przegrany dostaje większą kasę, niż wygrany? WTF ? Bug w grze,Konami już zostało o nim oficjalnie zawiadomione i będzie coś z tym robić. Z drugiej strony,wystarczy nie grać z ludźmi przy których widnieje ikona zblazowanej piłki - to quitterzy. Masz zrodlo? jak ta ikona wyglada gdzie sie pokazuje ? jak nie grac jak cie polaczy z gosciem to musisz wyjsc z gry przeciez inaczej sie nie da
Opublikowano 11 października 201014 l Zaglądajcie czasem do instrukcji xD Strona 21 na samym dole. Jest też minimum online requirements - 198 kb/s uploadu - to tak w razie gdyby ktoś pytał,czemu na jego neo z 128 kb/s mu słabo chodzi net.
Opublikowano 11 października 201014 l 198 to malutko, niemal kazdy ma Ader, a mimo to zbyt duzo ludzi psioczy