Opublikowano 11 października 201014 l kasę, 3-0 przerywa mecz ale kasa wpada 70k za każdy mecz, takie coś trwa może z 2min przez godzine qualifierów ludki się chwalą że nabijają 2mln, czyli tyle ile jest za wygranie tura...tylko że mają pewniaka, 5turów dziennie i są bogaci, to jest najszybszy sposób na natrzepanie kasy licze na reset MLO, tak jak to zrobiło EA po flag glitchu Edytowane 11 października 201014 l przez black mamba
Opublikowano 12 października 201014 l a co mu to daje, ze sam sobie strzela bramki ? Zabrać piłkę i grać na czas,ja już 3 tak załatwiłem jak zaczęli strzelać samobóje.
Opublikowano 12 października 201014 l Wie ktos co musze zrobic zeby na win xp otworzyl mi sie xplorer zeby załadowac na pena option file ? nie chce mi sie otworzyc. Tu jest opis i link, pomocy http://www.se7ensins.com/forums/topic/190542-release-usb-hdd-xplorer/ Edytowane 12 października 201014 l przez raulos
Opublikowano 12 października 201014 l Świetna zabawa jest w MLO Kupiłem sobie Reida,Aghahowe i Arizmendiego i wreszcie drużyny gwiazd zaczynają się mmnie bać A raczej to ja zaczynam dużo strzelać.Kij,że sprzedałem pół składu by ich kupić,ale po co mi tyle tych podstawowych brudasów? Właśnie moja Valencia pojechała Juventus z kilkoma gwiazdami(Lassana Diarra,Oezil,Bendtner,Lennon i reszta składu wymieniona na lepszych) w składzie 2-0 i radocha była niesamowita Teraz zbieram dwie bańki na Błaszczykowskiego ,a później kupię Jelenia:)
Opublikowano 12 października 201014 l Autor Czy jak dajesz "release player" w MLO, to dostajesz kasę za swoich grajków?
Opublikowano 12 października 201014 l Czy jak dajesz "release player" w MLO, to dostajesz kasę za swoich grajków? Dokładnie tak Niektórzy po 500 tysięcy nawet dają do portfela. Edytowane 12 października 201014 l przez Ader
Opublikowano 12 października 201014 l Autor Na jakim ustawieniu prędkosci gracie? Defaultowa jest w sam raz
Opublikowano 12 października 201014 l Generalnie stwierdzam,że zawodnicy tacy jak Messi czy Walcott są zbyt tani.Powinni kosztować nie 8mln jak na początku tylko z 50-80,bo inaczej jest za łatwo .
Opublikowano 12 października 201014 l o co chodzi z tym 3:0? czemu za to jest kasa? moze to ktos wyjasnic?
Opublikowano 12 października 201014 l Info raczej dla tych co mają słaby net - 1MB, polecam ustawić sobie w opcjach online żeby losowanie przeciwników odbywało się z niemiec i da się pograć bez większego laga, a czasami w ogóle. Szkoda tylko, że można wybrać jeden kraj, ale nawet o 4 rano nie było problemu żeby zagrać meczyk.
Opublikowano 12 października 201014 l Gdy grasz zawody(competition) w MLO ludzie strzelają sobie 3 samobóje i wychodzą z meczu i mimo oszustwa,dostają za mecz 70 tysiaków. Czemu?Nie wiem. Quick Matche są bez takich wałków.
Opublikowano 12 października 201014 l Generalnie stwierdzam,że zawodnicy tacy jak Messi czy Walcott są zbyt tani.Powinni kosztować nie 8mln jak na początku tylko z 50-80,bo inaczej jest za łatwo . Fajna jest opcja z budowaniem własnej drużyny, ale dobrze też jak można pograć zawodnikami z prawdziwego zdarzenia, kiwki, precyzyjne przerzuty piłki z jednej strony na drugą - to cieszy jak piłka nie odskakuje. O rzutach wolnych z dystansu nie mówię.
Opublikowano 12 października 201014 l Mam 3 baniaki. Jeszcze tylko 7 i bedzie CR7. Moze do weekendu uzbieram ;d
Opublikowano 12 października 201014 l Generalnie stwierdzam,że zawodnicy tacy jak Messi czy Walcott są zbyt tani.Powinni kosztować nie 8mln jak na początku tylko z 50-80,bo inaczej jest za łatwo . Fajna jest opcja z budowaniem własnej drużyny, ale dobrze też jak można pograć zawodnikami z prawdziwego zdarzenia, kiwki, precyzyjne przerzuty piłki z jednej strony na drugą - to cieszy jak piłka nie odskakuje. O rzutach wolnych z dystansu nie mówię. D'Alessandro też świetnie bije wolne w grze,a nie kosztuje tyle co Messi,dryblera też by sie znalazło - wcale nie potrzeba grac gwiazdami od początku by to wszystko mieć.Mi koleś strzelił gola z wolnego Basturkiem. Edytowane 12 października 201014 l przez Ader
Opublikowano 12 października 201014 l ja 2 wolne strzelilem benitezem - jeden pod murem, jeden nad. No i ze 2-3 salihovicem. Chlop niezle potrafi zakrecic
Opublikowano 12 października 201014 l Chyba zacznę grać MLO bo tak wszyscy podniecacie się tym modem. Ja gram ranginkowe mecze i mam duży fun, ale widać czas spróbować coś innego :biggrin: Edytowane 12 października 201014 l przez lons
Opublikowano 12 października 201014 l Macie w tej chwili też problemy żeby wbić na serwer? Niby do 9:30 miał nie działać.
Opublikowano 12 października 201014 l Ja w tej chwili to w pracy siedze ;p A chetnie bym sobie pogral... Byl juz update dywizji?
Opublikowano 12 października 201014 l Ja wczoraj w nocy wygrałem z typem z D4 1:0. Miał w ataku C. Ronaldo, Forlana i Eto`o, ale zapomniał o zawodnikach defensywnych Około 140k wpadało. Sprzedałem rezerwowego bramkarza 700+k i zakupiłem Sertica. Pięknie rozgrywa akcje. Do tego w ataku McFadden (1.3mln euro) i jego magiczna lewa noga. Gra z miejsca stała się płynniejsza
Opublikowano 12 października 201014 l Dzisiaj miał być chyba patch od Konami, wiecie koło której godziny?
Opublikowano 12 października 201014 l Dzisiaj miał być chyba patch od Konami, wiecie koło której godziny? Jest już DLC w ekstra content.
Opublikowano 12 października 201014 l Z tego co słyszałem mieli dodać brakujące zespoły do champions league ale ja ich niestety nie widzę
Opublikowano 12 października 201014 l Dzisiaj awanse co wyższych dywizji w MLO , ja awansowalem do D4