R4V37PL 0 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Gra Bedzie do kupienia pod koniec października (29 prawdopodobnie) cena detaliczna 249zl Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 @matinx moze sprobuj kwadrat --> x (tego fake'a) albo lekki lob, zaraz przed bramkarzem kwadrat--> R1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 @matinx moze sprobuj kwadrat --> x (tego fake'a) albo lekki lob, zaraz przed bramkarzem kwadrat--> R1 Kwadrat + L1. Cytuj Odnośnik do komentarza
m1k1 0 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Raczej tak.. Tydzień temu byłem w podobnym położeniu i dobrze, że się nie wstrzymywałem dłużej z zakupem. Zamów sobie najlepiej na allegro. Jak chcesz to na privie rzucę Ci linkiem - 2 dni czekałem, zamówiłem w piątek, a w poniedziałek z rana miałem PES. Jak już się zdecyduję zamówić to wezmę z komputronika, mają trochę drożej, ale mam zaufanie do nich. Mimo wszystko dzięki. Wkurza mnie, że w moim jakby nie patrzeć dużym mieście nie ma porządnego sklepu typowo konsolowego.:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 @matinx moze sprobuj kwadrat --> x (tego fake'a) albo lekki lob, zaraz przed bramkarzem kwadrat--> R1 Kwadrat + L1. Kwadrat + L1 to co innego. Dziala jak bramkarz wyjdzie z bramki. Ale w akcjach 1vs1 dobrze dziala kwadrat--> R1 . To taki lekki lob, sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 @matinx moze sprobuj kwadrat --> x (tego fake'a) albo lekki lob, zaraz przed bramkarzem kwadrat--> R1 Kwadrat + L1. Kwadrat + L1 to co innego. Dziala jak bramkarz wyjdzie z bramki. Ale w akcjach 1vs1 dobrze dziala kwadrat--> R1 . To taki lekki lob, sprawdz Tak, zgadza się. Myślałem, że mówisz o lekkim lobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Tez czasem demo staje wam na chwile (jakis ulamek sekundy)? Gram na Xie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gun 0 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) Po rozegraniu ponad 50 meczy online mogę stwierdzić, że: - na łączu 6 mb neo nie mam praktycznie żadnych problemów z lagami, są raz na jakiś czas małe zwolnienia, ale w ogóle nie przeszkadza w rozgrywce. Nie ważne czy gram z Turkiem, Włochem czy Niemcem wszystko jest ok. - tylko dwa razy spotkałem się z specjalnymi samobójami, ale za bardzo nie narzekałem bo za walkower dostałem też sporo kasy - gra dzięki możliwości edycji można mieć własną muzykę w menu, można grać Master Lague Online zespołem jaki sobie wymyślicie od Za(pipi)e pierdziszew po Arsenal London z oryginalnymi koszulkami - ceny zawodników rosną wraz z naszymi osiągnięciami, więc można zarobić na niektórych. Kupiłem Quagialerę za 2.2 mln euro, teraz jest wart 3 mln. - można nagrywać bramki z gry online, wcześniej tego chyba nie było - fajne statystyki w MLO, pokazane jest kto jest najczęściej kupowany przez graczy, prowadzona jest cała nasza historia transferów, można sprawdzić kto ile bramek zdobył. Są to niby pierdołki, ale w grze po necie tego nigdy nie było. - wbrew temu co piszą niektórzy cały MLO jest bardzo grywalny, do competetion też można się wbić. Może denerwujace jest, ze się nie zbiera normalnie punktów 3 za zwycięstwo i 1 za remis. W competetion liczą się serie 3 meczów. Najlepiej wygrać wszystkie wysoko pod rząd. Mi się jeszcze nie udało. - w srodę jak kupiłem grę były jakieś problemy, często był error occured. Od piątku wszystko śmiga bez problemu. - wbrew temu co piszą niektórzy, bardzo szybko można średniej jakości zespół bez Espinasów, Minand i innych. Mój skład jest w miarę wyrównay, a zajęło mi to 4 dni. Dwójka napastników już ma na koncie łączeni ponad 50 bramek. Gorzej jest z rezerwami .A oto mój skład: Mój skład Edytowane 17 Października 2010 przez Gun Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Po rozegraniu ponad 50 meczy online mogę stwierdzić, że: - na łączu 6 mb neo nie mam praktycznie żadnych problemów z lagami, są raz na jakiś czas małe zwolnienia, ale w ogóle nie przeszkadza w rozgrywce. Nie ważne czy gram z Turkiem, Włochem czy Niemcem wszystko jest ok. - tylko dwa razy spotkałem się z specjalnymi samobójami, ale za bardzo nie narzekałem bo za walkower dostałem też sporo kasy - gra dzięki możliwości edycji można mieć własną muzykę w menu, można grać Master Lague Online zespołem jaki sobie wymyślicie od Za(pipi)e pierdziszew po Arsenal London z oryginalnymi koszulkami - ceny zawodników rosną wraz z naszymi osiągnięciami, więc można zarobić na niektórych. Kupiłem Quagialerę za 2.2 mln euro, teraz jest wart 3 mln. - można nagrywać bramki z gry online, wcześniej tego chyba nie było - fajne statystyki w MLO, pokazane jest kto jest najczęściej kupowany przez graczy, prowadzona jest cała nasza historia transferów, można sprawdzić kto ile bramek zdobył. Są to niby pierdołki, ale w grze po necie tego nigdy nie było. - wbrew temu co piszą niektórzy cały MLO jest bardzo grywalny, do competetion też można się wbić. Może denerwujace jest, ze się nie zbiera normalnie punktów 3 za zwycięstwo i 1 za remis. W competetion liczą się serie 3 meczów. Najlepiej wygrać wszystkie wysoko pod rząd. Mi się jeszcze nie udało. - w srodę jak kupiłem grę były jakieś problemy, często był error occured. Od piątku wszystko śmiga bez problemu. - wbrew temu co piszą niektórzy, bardzo szybko można średniej jakości zespół bez Espinasów, Minand i innych. Mój skład jest w miarę wyrównay, a zajęło mi to 4 dni. Dwójka napastników już ma na koncie łączeni ponad 50 bramek. Gorzej jest z rezerwami .A oto mój skład: Mój skład Cieszy mnie to co piszesz, bo akurat gram na 6MB neo z tym, że pingi skaczą. W TP tłumaczą to problemami ze skrzynią i mają to usunąć niebawem.. Napisz mi proszę co masz na myśli pisząc, że nie ma praktycznie żadnych problemów? Rozegrałem ok. 50 meczy i może w ok. 10/15 grałem na szybkości porównywalnej do offline. Mierze ping na: http://pingtest.bigpoint.net/ i http://www.speedtest.pl/ co do tego drugiego nie jestem pewny. Poniżej moje zestawienie z przed 2 minut - szkoda gadać.. pinging pingash max:860 min:254 avg:419 dev:91 ms pinging pingsjc max:4761 min:479 avg:2620 dev:2141 ms pinging pingnue max:465 min:115 avg:242 dev:81 ms pinging pingsin max:1377 min:536 avg:715 dev:200 ms pinging pingaka max:1278 min:507 avg:661 dev:166 ms pinging pingla max:629 min:225 avg:364 dev:68 ms pinging ping_rhtec_fra max:361 min:150 avg:236 dev:44 ms pinging ping_ntt_gru max:967 min:741 avg:825 dev:58 ms pinging ping_atel_mos max:753 min:119 avg:317 dev:119 ms download speed: dlash... speed:218 kb/sec download speed: dlsjc... speed:129 kb/sec download speed: dlnue... speed:250 kb/sec download speed: dlsin... speed:153 kb/sec download speed: dlaka... speed:491 kb/sec download speed: dl_rhtec_fra... speed:171 kb/sec download speed: dl_la... speed:51 kb/sec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gun 0 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 pinging pingash max:721 min:193 avg:300 dev:90 ms pinging pingsjc max:926 min:275 avg:374 dev:79 ms pinging pingnue max:527 min:72 avg:117 dev:41 ms pinging pingsin max:1321 min:411 avg:543 dev:156 ms pinging pingaka max:855 min:321 avg:402 dev:103 ms pinging pingla max:708 min:245 avg:282 dev:50 ms pinging ping_rhtec_fra max:569 min:65 avg:98 dev:27 ms pinging ping_ntt_gru max:1128 min:554 avg:663 dev:125 ms pinging ping_atel_mos max:374 min:137 avg:175 dev:18 ms download speed: dlash... speed:1022 kb/sec download speed: dlsjc... speed:345 kb/sec download speed: dlnue... speed:NaN kb/sec download speed: dlsin... speed:231 kb/sec download speed: dlaka... speed:696 kb/sec download speed: dl_rhtec_fra... speed:7161 kb/sec download speed: dl_la... speed:55 kb/sec Ten sam test u mnie. Jam mam tą skrzynkę od TP kilka metrów do domu, ponoć pingi i prędkości neo często zależą od odległości od tych skrzynek ( chyba to są centrale). Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 pinging pingash max:721 min:193 avg:300 dev:90 ms pinging pingsjc max:926 min:275 avg:374 dev:79 ms pinging pingnue max:527 min:72 avg:117 dev:41 ms pinging pingsin max:1321 min:411 avg:543 dev:156 ms pinging pingaka max:855 min:321 avg:402 dev:103 ms pinging pingla max:708 min:245 avg:282 dev:50 ms pinging ping_rhtec_fra max:569 min:65 avg:98 dev:27 ms pinging ping_ntt_gru max:1128 min:554 avg:663 dev:125 ms pinging ping_atel_mos max:374 min:137 avg:175 dev:18 ms download speed: dlash... speed:1022 kb/sec download speed: dlsjc... speed:345 kb/sec download speed: dlnue... speed:NaN kb/sec download speed: dlsin... speed:231 kb/sec download speed: dlaka... speed:696 kb/sec download speed: dl_rhtec_fra... speed:7161 kb/sec download speed: dl_la... speed:55 kb/sec Ten sam test u mnie. Jam mam tą skrzynkę od TP kilka metrów do domu, ponoć pingi i prędkości neo często zależą od odległości od tych skrzynek ( chyba to są centrale). Niby nie mam daleko do centrali od domu, ale "szpece z tp" podpinali mnie pod 6MB ponad tydzień i do tego mam jakies 4MB w chwili obecnej, więc wiesz.. Widzę, że też ping skacze od - do, więc małe lagi pewnie odczujesz, ale to co mi skacze na ponad 2000 to już przesada. W nocy jest ok. 40ms/100ms u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dziś pierwszy raz naprawdę sporo pograłem w MLO i efekt jest taki,że niebawem będę na 1 miejscu w swojej dywizji i mam serię 10 wygranych z rzędu,którą zamierzam kontynuować Nie mam w składzie,żadnego znanego grajka w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Nie wiem co zrobiło KONAMI, ale od dwóch dni online jest rewelacyjny. Zero lagów. Gram ze znajomymi i czuję jakbym grał offline. Bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza
mikam69 0 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Mam pytanie, czy jest możliwość gry online ale w jednej drużynie z kumplem który siedzi obok mnie i gra ze mna w drużynie? takie np 2vs2 ale przy jednym telewizorze a gramy przeciwko jakiejs parze z neta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Zarzuć ktoś linkiem do tego patcha ze strojami itp. tylko jakiś konkret Dołączam się do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Zarzuć ktoś linkiem do tego patcha ze strojami itp. tylko jakiś konkret Dołączam się do prośby. http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-ps3 Wybierzcie sobie jakiś np. http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-ps3-des-optionfile-pes-2011-by-abstruso.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 (edytowane) Zarzuć ktoś linkiem do tego patcha ze strojami itp. tylko jakiś konkret Dołączam się do prośby. http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-ps3 Wybierzcie sobie jakiś np. http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-ps3-des-optionfile-pes-2011-by-abstruso.html Do jakiej wersji sa te patche? Bo nigdzie nie widze. EDIT: Bless 01022 ;( do 01020 nie ma jeszce?? Edytowane 18 Października 2010 przez Faranell Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 wciskam r2 + lekkie pacnięcie strzału, tak ze ledwo widac napompowany pasek (bo chce delikatnie w róg uderzyc). I taki Zidan napierdala bombe 2 metry obok bramki. Gdzie tu sens? Naucz mnie ktos strzelac, bo sie zrzygam A czy Zidane jest sam na sam z GK czy ma na karku dwóch obrońców i szarpie się z nimi? Mi w klarownych sytuacjach zawsze wychodzą lekkie techniczne uderzenia. Gorzej jak jest walka w bark w bark i strzał wtedy nawet przy lekkim naciśnięciu leci mocno w górę. Wejdź w opcję treningu i tam poćwicz i sprawdzisz czy to rzeczywiście jest wina gry . Techniczny stzał wychodzi tylko wtedy, gdy tuż po naciśnięciu kwadratu wciśniemy R2 (a nie jednocześnie). W przypadku lekkich strzałów czasu jest naprawdę niewiele, ale działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Zarzuć ktoś linkiem do tego patcha ze strojami itp. tylko jakiś konkret Dołączam się do prośby. http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-ps3 Wybierzcie sobie jakiś np. http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-ps3-des-optionfile-pes-2011-by-abstruso.html Do jakiej wersji sa te patche? Bo nigdzie nie widze. EDIT: Bless 01022 ;( do 01020 nie ma jeszce?? http://www.pes-patch.com/2010/10/w-e-n-b-pes-2011-ps3-option-file-uk-bles-01020.html ten jest do 1020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 pinging pingash max:721 min:193 avg:300 dev:90 ms pinging pingsjc max:926 min:275 avg:374 dev:79 ms pinging pingnue max:527 min:72 avg:117 dev:41 ms pinging pingsin max:1321 min:411 avg:543 dev:156 ms pinging pingaka max:855 min:321 avg:402 dev:103 ms pinging pingla max:708 min:245 avg:282 dev:50 ms pinging ping_rhtec_fra max:569 min:65 avg:98 dev:27 ms pinging ping_ntt_gru max:1128 min:554 avg:663 dev:125 ms pinging ping_atel_mos max:374 min:137 avg:175 dev:18 ms download speed: dlash... speed:1022 kb/sec download speed: dlsjc... speed:345 kb/sec download speed: dlnue... speed:NaN kb/sec download speed: dlsin... speed:231 kb/sec download speed: dlaka... speed:696 kb/sec download speed: dl_rhtec_fra... speed:7161 kb/sec download speed: dl_la... speed:55 kb/sec Ten sam test u mnie. Jam mam tą skrzynkę od TP kilka metrów do domu, ponoć pingi i prędkości neo często zależą od odległości od tych skrzynek ( chyba to są centrale). Niby nie mam daleko do centrali od domu, ale "szpece z tp" podpinali mnie pod 6MB ponad tydzień i do tego mam jakies 4MB w chwili obecnej, więc wiesz.. Widzę, że też ping skacze od - do, więc małe lagi pewnie odczujesz, ale to co mi skacze na ponad 2000 to już przesada. W nocy jest ok. 40ms/100ms u mnie. pro tip: jest tu taki user jak Stona. Koles pracuje w TP i czesto pomagał userom służac radą lub czasem podkrecił parametry. Skontaktuj sie z nim , powie ci przynajmniej co i jak, polecam taka opcje bo nie wiem czy wiesz jak to wyglada w tp ale.... ...to mega wałkarze i oszusci :potter: (nie mówie ze tylko oni, Netia równiez). Kłamia swoich klientów perfidnie, niektórzy z niewiedzy , inni celowo..najlepsze są momenty gdy próbują zrobic z człowieka kompletnego debila :potter: aha, no i ofkorz polskie piekiełko- płacisz im z 6mbs a masz 4, i nic im nie zrobisz- bo w umowie masz napisane "DO 6 mbs". A pingi...to jest Polska, tu czyms takim to oni sie nie przejmuja Cytuj Odnośnik do komentarza
lipek4 0 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Wie, ktoś może jak zmienić w PESie poziom gry online? Mogę grać mecze rankingowe, tylko na regular (nie mogę tego poziomu zmienić w opcjach), ale zdarzyło mi się, że grałem z jakimiś graczami na top playerze. Chodzi mi o to,że na top playerze bramkarze lepiej bronią i nie wypluwają tak często piłki przed siebie. Jak gra się tylko przeciwko realowi czy barcelonie to obojętnie skąd strzał (nawet 35m ) to bramkarz wybija piłkę, lub ją puszcza., no i generalnie bramkarze lepiej się sprawują na topie. mój psn id to: lipek_lukas jeśli ktoś chce zagrać meczyk gram od czasów iss'a 96 Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 pinging pingash max:721 min:193 avg:300 dev:90 ms pinging pingsjc max:926 min:275 avg:374 dev:79 ms pinging pingnue max:527 min:72 avg:117 dev:41 ms pinging pingsin max:1321 min:411 avg:543 dev:156 ms pinging pingaka max:855 min:321 avg:402 dev:103 ms pinging pingla max:708 min:245 avg:282 dev:50 ms pinging ping_rhtec_fra max:569 min:65 avg:98 dev:27 ms pinging ping_ntt_gru max:1128 min:554 avg:663 dev:125 ms pinging ping_atel_mos max:374 min:137 avg:175 dev:18 ms download speed: dlash... speed:1022 kb/sec download speed: dlsjc... speed:345 kb/sec download speed: dlnue... speed:NaN kb/sec download speed: dlsin... speed:231 kb/sec download speed: dlaka... speed:696 kb/sec download speed: dl_rhtec_fra... speed:7161 kb/sec download speed: dl_la... speed:55 kb/sec Ten sam test u mnie. Jam mam tą skrzynkę od TP kilka metrów do domu, ponoć pingi i prędkości neo często zależą od odległości od tych skrzynek ( chyba to są centrale). Niby nie mam daleko do centrali od domu, ale "szpece z tp" podpinali mnie pod 6MB ponad tydzień i do tego mam jakies 4MB w chwili obecnej, więc wiesz.. Widzę, że też ping skacze od - do, więc małe lagi pewnie odczujesz, ale to co mi skacze na ponad 2000 to już przesada. W nocy jest ok. 40ms/100ms u mnie. pro tip: jest tu taki user jak Stona. Koles pracuje w TP i czesto pomagał userom służac radą lub czasem podkrecił parametry. Skontaktuj sie z nim , powie ci przynajmniej co i jak, polecam taka opcje bo nie wiem czy wiesz jak to wyglada w tp ale.... ...to mega wałkarze i oszusci :potter: (nie mówie ze tylko oni, Netia równiez). Kłamia swoich klientów perfidnie, niektórzy z niewiedzy , inni celowo..najlepsze są momenty gdy próbują zrobic z człowieka kompletnego debila :potter: aha, no i ofkorz polskie piekiełko- płacisz im z 6mbs a masz 4, i nic im nie zrobisz- bo w umowie masz napisane "DO 6 mbs". A pingi...to jest Polska, tu czyms takim to oni sie nie przejmuja Dzięki Stary za rady i na pewno skorzystam. Co do tego, że robią wały przekonałem się osobiście przy ok. 30 telefonach (bez ściemy), które wykonałem do tp w przeciągu 6 dni. Pracuję zdalnie, więc internet jest niezbędny w moim przypadku. Zmusiło mnie to do zakupy neta z orange, (pipi) takie, że szkoda gadać. Jak ktoś mieszka w domu prywatnym z dala od cywilizacji, to może pomarzyć o tym, że coś na nim zdziała. Raz jeszcze dzięki! Idę walczyć o swoje.. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A są jakieś patche na Xbox 360?? Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nawiązując do tego co napisał Koso o grze obronnej w nowym PES: Rozegrałem bardzo ciekawy mecz vs Hiszpania z FOURTOUNAS. Grał bardzo ofensywnie: 6 napastnikami, jednym środkowym i 3 obrońcami. Praktycznie akcja za akcją, jedna kontra, chyba w 10 minucie i wychodzę na prowadzenie 1:0. Grałem 5 obrońcami, dwoma środkowymi i 3 napastnikami, mocno wysuniętymi. Do 40 minuty nie oddał strzału na moją bramkę, więc sorry, ale da się grać obroną - śmiem twierdzić, że to właśnie gra obroną ustawia mecz. Nie okłamujmy się na moim obecnym łączu i lagach często mocno irytujących nie mogę sobie pozwolić na zbytnio koronkowe akcje. Jest ok, ale do offline daaleko. Wracając do tematu - bez dobrze opanowanej gry obroną, praktycznie zawsze biorącej udział w wyprowadzaniu ataku nie ma szans na powodzenie w meczu. Jak ktoś z Was opanuje grę obroną praktycznie nie będzie przegrywał - remis w najgorszym wypadku, jeżeli łącze pozwoli. Ofensywa jest w tej części mniej znacząca. Zremisowałem z goście z D1 70/12/21 - prowadziłem nawet w tym meczu 2:0 - koleś wbił mi 2 bramki z rzutów rożnych.. Schemat - wrzutka na Krystynę, ale gdyby nie to, to mógłbym być cholernie zadowolony z tego meczu. Zmiany zawodników, nieudolni bramkarze (mniej niż w poprzedniej odsłonie) w(pipi)iają momentami, ale to właściwie tyle z minusów tej edycji jak dla mnie mocne "9,, Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Mocno irytuje zachowanie gracza, gdy przegrywa np. 4:1 - woli wyjść z gry. Pytanie - dlaczego? Wiecie może jak jest wówczas z rozłożeniem punktów? Chyba bardzo podobnie, bo nie odczułem jakiegoś większego przypływu. Powinni tacy delikwenci stracić ok. 30 pkt. lekko. Wiem, że ciężko będzie to ustalić - każdy może wyjąć wtyczkę, ale przy stałym, dobrym połączeniu jest to do ustalenia - kwestia programistyczna. BTW: Zapraszam na sparing - elentario. Chętnych proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi