Skocz do zawartości

Pro Evolution Soccer 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

heh, chyba nie o to im chodziło :D

ej pany, tak generalnie to przyznacie , ze przydałaby sie konkurencja- FIfia i pES to za mało -jak widać- bysmy dostali ideał. Ideałów wprawdzie nie ma ale...

zyczyłbym sobie sytuacji na poletku gier piłkarskich jak w fps'ach- gigantyczna konkurencja, sporo propozycji, odmiennych, a tu zastuj...

Edytowane przez Orson
Opublikowano (edytowane)

Ja tam do tempa gry nic nie mam 8)

Edytowane przez Kuno
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj rozegrałem kilka meczy online na rankingu i wszystko wróciło do normy :smile: Tempo jak w offline :thumbsup: KONAMI coś musiało grzebać przy serwerach.

Edytowane przez lons
Opublikowano

Co do szybkości gry - w nocy gra się rewelacyjnie, serwery konami są puste. Grając z Anglikiem zapieprza wszystko jakby 2x szybciej. Dziwne jest to, że w ustawieniach zarówno jeden jak i drugi gracz może sobie wybrać szybkość rozgrywki. Możliwe, że wówczas wypadkową ustawień zawodników jest dana szybkość rozgrywki. MOŻLIWE. Passa 9 nieprzegranych meczy trwa! :) W tym 5 zwycięstw z rzędu. 48W/25D/24L. Atakuję top 100 - życzcie dobrych pingów.. ;)

Opublikowano

witam.. ma pytanie.. zakladam pokoj mecz rankingowy. dolacza sie jakis inny gracz.. jak mozna sprawdzic jakie ma lacze? oczywiscie przed rozpoczeciem meczu.. nie zdazylo mi sie jeszcze grac z kims kto mialby wiecej niz jedna czerwona kreske.. i juz zaczyna mnie to bardzo irytowac...

halo? mozna to jakos obczaic? w poprzednim pesie z kolei na samym poczatku nie mozna bylo zrobic save'a i pozniej stocka co bylo naprawde irytujace.. pozniej naprawila to latka.. teraz nie mozna zobaczyc lacza przeciwnika.. czy moze o czyms nie wiem?

Opublikowano

gram se z typem prowadze 2:0 nagle wywala mnie do menu glownego "lost connection to the server" oczywiscie zapisalo 3:0 dla niego. po prostu ku.rwa ta gra potrafic byc tak wku.rwiajaca ze szok.

Strasznie się spieprzył serwer dzisiaj. Szybkość gry -5.. Jak są serwery zawalone ludźmi to nie da się grać.

PS. Orson jak jest z fifą w trybie online, duże różnice między offem? Szczerzę myślę nad przesiadką - nie da się walczyć z przeciwnikiem i serwerem konami. Z lamami wchodzą wyniki 1:1 bo nic się nie da zrobić.. :/

Opublikowano

gra sie komfortowo w 99 procent meczy...

chociaz czasem sie zdarzaja kwiatki, typu padających serwerów ale kazda gra online od czasu do czasu sie sypnie. Single- multi oddany jest 1-1 , serio.

Opublikowano

gra sie komfortowo w 99 procent meczy...

chociaz czasem sie zdarzaja kwiatki, typu padających serwerów ale kazda gra online od czasu do czasu sie sypnie. Single- multi oddany jest 1-1 , serio.

Jeżeli chodzi o padające serwery i rozłączanie w trakcie meczu, to pewnie i tak nie przebije PES - 8DC :/ z tego ten jeden, który tak bardzo boli - 36 pkt..

Takie akcje w fife są na porządku dziennym -http://www.youtube.com/watch?v=woLMdW46onE ? Z jednej strony fajnie to wygląda, ale..

Opublikowano

nie sa na porządku dziennym, zobacz do działu fifa replay i zobacz jak mało goli tam ludzie wrzucili...

a te zwody ronaldinho...da sie ale trzeba byc baaaaaardzo dobrym, np ja wogóle nie umie, tak jak 90 proc graczy xd ale to nie ten temat, jak cos to pytaj w topiku o fifie

ps ja gram w fife własciwie od 10, wczesniej tylko pes ale zrezygnowany przesiadłem sie na fife a powodem tego był pasciarski online w pes , gameplay był wciąż ok (pytałes kiedy przechodze na ciemna strone mocy...dla mnie fifa jest ciemna strona, złem koniecznym xd )

Opublikowano

nie sa na porządku dziennym, zobacz do działu fifa replay i zobacz jak mało goli tam ludzie wrzucili...

a te zwody ronaldinho...da sie ale trzeba byc baaaaaardzo dobrym, np ja wogóle nie umie, tak jak 90 proc graczy xd ale to nie ten temat, jak cos to pytaj w topiku o fifie

ps ja gram w fife własciwie od 10, wczesniej tylko pes ale zrezygnowany przesiadłem sie na fife a powodem tego był pasciarski online w pes , gameplay był wciąż ok (pytałes kiedy przechodze na ciemna strone mocy...dla mnie fifa jest ciemna strona, złem koniecznym xd )

No tak, sorry ludzie za rozmowy "nie na temat". Dzięki za info, przejrzałem sporo filmików i irytuje mnie trochę gra po sznurku i krótkie trzymanie piłki przy nodze - to wymaga nieprzeciętnych umiejętności, wiem bo am grałem w piłkę przez 11 lat. Pomęczę online PES'a przez tydzień i wyciągnę wnioski.

Co myślicie o rozdawaniu punktów w QM? Za zwycięstwo dostaje ok. 8 punktów x 5/6 meczy +/- 44 punkty i jak to się ma do porażki, lub głupiego DC ok. - 20/30 punktów. Waszym zdaniem, bo swoje znam..

Opublikowano

gram se z typem prowadze 2:0 nagle wywala mnie do menu glownego "lost connection to the server" oczywiscie zapisalo 3:0 dla niego. po prostu ku.rwa ta gra potrafic byc tak wku.rwiajaca ze szok.

Strasznie się spieprzył serwer dzisiaj. Szybkość gry -5.. Jak są serwery zawalone ludźmi to nie da się grać.

PS. Orson jak jest z fifą w trybie online, duże różnice między offem? Szczerzę myślę nad przesiadką - nie da się walczyć z przeciwnikiem i serwerem konami. Z lamami wchodzą wyniki 1:1 bo nic się nie da zrobić.. :/

Mi wczoraj grało się rewelacyjnie online. Zobaczymy dzisiaj jak serwery działają.

Opublikowano

imo online powinno dzilac tak jak singiel jesli chodzi o gameplay a tak nie jest...multi jest dla mnie niegrywalne ze wzgledu na opoznienie

s

I działa, ale miewa gorszą formę. Od godziny 23 grałem do 4/5 rano i powiem Ci, że grało się idealnie - bez lagów. 10 meczy bez porażki. 11 Przegrałem przed 5, ale to już wynik zmęczenia i przeciwnika z gatunku "co miał strzelić - strzelił".

Polecam grać po nocach, serwery puste, wszystko śmiga i nie ma rozłączania.

Opublikowano

Ja jak do tej pory lagi mialem raptem 2 razy na okolo 100 meczy. Wczoraj mi wylosowalo typa z kuweitu i z nim grac nie szlo...

Dokladnie,online chodzi wypas. Zdarzaja sie przyciecia,ale o button lagu nie ma mowy. Dzisiaj gralem z kolesiem z Jordanii, to fakt troche cielo, ale wczoraj gralem z Kuwejtem i Arabia Saudyjska i bylo OK;)

Opublikowano

imo online powinno dzilac tak jak singiel jesli chodzi o gameplay a tak nie jest...multi jest dla mnie niegrywalne ze wzgledu na opoznienie

s

I działa, ale miewa gorszą formę. Od godziny 23 grałem do 4/5 rano i powiem Ci, że grało się idealnie - bez lagów. 10 meczy bez porażki. 11 Przegrałem przed 5, ale to już wynik zmęczenia i przeciwnika z gatunku "co miał strzelić - strzelił".

Polecam grać po nocach, serwery puste, wszystko śmiga i nie ma rozłączania.

W nocy to się śpi albo robi się jeszcze inne rzeczy ekhm....:rolleyes: tak poza tym to ja cały czas jeszcze musze ćwiczyć podania w tej serii bo naprawda raz za mocno raz za lekko i tak w kółko aż człowieka szlag trafia, a ten pasek mocy to sobie KONAMI można wsadzić...

Opublikowano (edytowane)

Taj jak wcześniej pisałem nie ma problemu z tak zwanymi klasycznymi lagami jak np w Pes 6 ( zdecydowanie wole tamte lagi) tylko z dziwnymi zmianami tempa w rozgrywce. Raz gra jest bardzo szybka, za drugim razem za wolna a za trzecim taka jaka powinna być, czyli jak w offline. Tak samo w tych trzech sytuacjach jakie wymieniłem zmienia się fizyka piłki od bardzo szybkiej po za wolną i normalną jak w offline. To mnie najbardziej irytuje jak na razie. Wczoraj było dobrze i jestem ciekaw jak będzie dziś.

Edytowane przez lons
Opublikowano (edytowane)

Taj jak wcześniej pisałem nie ma problemu z tak zwanymi klasycznymi lagami jak np w Pes 6 ( zdecydowanie wole tamte lagi) tylko z dziwnymi zmianami tempa w rozgrywce. Raz gra jest bardzo szybka, za drugim razem za wolna a za trzecim taka jaka powinna być, czyli jak w offline. Tak samo w tych trzech sytuacjach jakie wymieniłem zmienia się fizyka piłki od bardzo szybkiej po za wolną i normalną jak w offline. To mnie najbardziej irytuje jak na razie. Wczoraj było dobrze i jestem ciekaw jak będzie dziś.

Polecam Ci lons zapuścić meczyk po 2 w nocy, zapieprzaj +5. Grałem dzisiaj z Anglikiem i przypomniały mi się czasy PES6.. ;) Zdecydowanie za szybko, ale to były dobre czasy. :rolleyes:

Edytowane przez hellofriend