Opublikowano 22 października 201014 l W dniu 22.10.2010 o 15:43, hellofriend napisał(a): W dniu 22.10.2010 o 15:37, lons napisał(a): Taj jak wcześniej pisałem nie ma problemu z tak zwanymi klasycznymi lagami jak np w Pes 6 ( zdecydowanie wole tamte lagi) tylko z dziwnymi zmianami tempa w rozgrywce. Raz gra jest bardzo szybka, za drugim razem za wolna a za trzecim taka jaka powinna być, czyli jak w offline. Tak samo w tych trzech sytuacjach jakie wymieniłem zmienia się fizyka piłki od bardzo szybkiej po za wolną i normalną jak w offline. To mnie najbardziej irytuje jak na razie. Wczoraj było dobrze i jestem ciekaw jak będzie dziś. Polecam Ci lons zapuścić meczyk po 2 w nocy, zapieprzaj +5. Grałem dzisiaj z Anglikiem i przypomniały mi się czasy PES6.. Zdecydowanie za szybko, ale to były dobre czasy. Zależy co masz na myśli pisząc za szybko. Jakieś 3 dni temu tempo gry na online było tak szybkie, że nie przypominało mi w życiu Pes 6 a raczej Pes 2008 :teehee: W offline tempo Pes 2011 jest idealne i wczoraj takie samo było na online, ale są czasami takie dziwne akcje z serwerami, że gra na sieci to jakaś inna wersja Pes 2011.
Opublikowano 22 października 201014 l Non stop tluke online i nie mam pojecia o czym wy mowicie. Ja zadnych zmian tempa nie mam o_O
Opublikowano 22 października 201014 l W dniu 22.10.2010 o 16:00, Matinx napisał(a): Non stop tluke online i nie mam pojecia o czym wy mowicie. Ja zadnych zmian tempa nie mam o_O Bo grasz tylko MLO. A jak zauważyłem to inne tempo jest w MLO, a inne w rankingowych meczach. Chociaż przyznam, że jak wczoraj grałem to wszystko już było ok, ale sprawdzę jeszcze dziś. Edytowane 22 października 201014 l przez lons
Opublikowano 22 października 201014 l no tempo raczej zalezy od druzyny jaka grasz.... jak pykasz kolkami z MLO to normalne, ze gra sie wolniejsza bedzie wydawala.
Opublikowano 22 października 201014 l (pipi) 24 miejsce w eliminacjach coach mode :confused: . 7 punktów, bramki 4:0. trudno, spróbuję szczęścia później. dużo kasy się dostaje za awans dalej?
Opublikowano 22 października 201014 l Nie czaje, dlaczego w MLO jest tylko semi assisted i assisted, a w offline mozna grac na manualu...
Opublikowano 22 października 201014 l Mam dość tej gry. Jest jeszcze bardziej gówniana w online niż PES 6. Formacje 5-1-4 z maksymalnie na skrzydłach ustawionymi zawodnikami to standard. Na kilkadziesiąt meczów ani jednego nie zagrałem z gościem z 2 kreskami. Największy żal jednak wywołują ludzie grający wymienioną przeze mnie formacją, strzelający 1 gola a następnie podający piłkę na własnej połowie przez 90% czasu meczu. Oczywiście PES 2011 serwuje nam takie debilizmy, że piłki już nie da się odebrać dopóki taki gość nie wybije jej na aut.
Opublikowano 22 października 201014 l W dniu 22.10.2010 o 19:48, Kymel napisał(a): Mam dość tej gry. Jest jeszcze bardziej gówniana w online niż PES 6. Formacje 5-1-4 z maksymalnie na skrzydłach ustawionymi zawodnikami to standard. Na kilkadziesiąt meczów ani jednego nie zagrałem z gościem z 2 kreskami. Największy żal jednak wywołują ludzie grający wymienioną przeze mnie formacją, strzelający 1 gola a następnie podający piłkę na własnej połowie przez 90% czasu meczu. Oczywiście PES 2011 serwuje nam takie debilizmy, że piłki już nie da się odebrać dopóki taki gość nie wybije jej na aut. Rozegrałem blisko 100 meczy online i z tym co piszesz może spotkałem się 5 razy - z tak niekorzystną taktyką. To nie siada, środek pola masz wolny, wówczas grasz 4 - 4 - 2, daj sobie żeby obrona nie wychodziła za 35 metr i ruszaj nimi od czasu do czasu. Podstawą w tej części jest gra obroną - jak pewnie zauważyłeś mają przewagę nad atakiem. Ok. 80% graczy z którymi grałem, puszcza obronę na żywioł - to debilizm.
Opublikowano 22 października 201014 l anty futbolowe formacje spotkałem w KAŻDEJ piłce jaką ograłem, a ograłem wszystko od 1997 r...uproszczenia niosa takie konsekwencje
Opublikowano 22 października 201014 l W dniu 22.10.2010 o 20:09, hellofriend napisał(a): W dniu 22.10.2010 o 19:48, Kymel napisał(a): Mam dość tej gry. Jest jeszcze bardziej gówniana w online niż PES 6. Formacje 5-1-4 z maksymalnie na skrzydłach ustawionymi zawodnikami to standard. Na kilkadziesiąt meczów ani jednego nie zagrałem z gościem z 2 kreskami. Największy żal jednak wywołują ludzie grający wymienioną przeze mnie formacją, strzelający 1 gola a następnie podający piłkę na własnej połowie przez 90% czasu meczu. Oczywiście PES 2011 serwuje nam takie debilizmy, że piłki już nie da się odebrać dopóki taki gość nie wybije jej na aut.Rozegrałem blisko 100 meczy online i z tym co piszesz może spotkałem się 5 razy - z tak niekorzystną taktyką. To nie siada, środek pola masz wolny, wówczas grasz 4 - 4 - 2, daj sobie żeby obrona nie wychodziła za 35 metr i ruszaj nimi od czasu do czasu. Podstawą w tej części jest gra obroną - jak pewnie zauważyłeś mają przewagę nad atakiem. Ok. 80% graczy z którymi grałem, puszcza obronę na żywioł - to debilizm. Dzięki, ale w miarę wiem jak ustawiać obronę. Problem w tej grze jest to, że taka taktyka będzie działać zawsze, bo debilne przełączanie zawodników zawsze "pomoże" w grze. Jeżeli masz 4 albo 5 ultra-ofensywnie ustawionych zawodników drużyny przeciwnej to nieważne co zrobisz, ale Twoja obrona i tak rozsypie się. Najgorzej jak zaczną jeszcze grać 1-2 passy. Nagle okaże się, że w naszym polu karnym jest 6 przeciwników i 3-4 obrońców <_< Edytowane 22 października 201014 l przez Kymel
Opublikowano 23 października 201014 l W dniu 22.10.2010 o 23:05, Kymel napisał(a): W dniu 22.10.2010 o 20:09, hellofriend napisał(a): W dniu 22.10.2010 o 19:48, Kymel napisał(a): Mam dość tej gry. Jest jeszcze bardziej gówniana w online niż PES 6. Formacje 5-1-4 z maksymalnie na skrzydłach ustawionymi zawodnikami to standard. Na kilkadziesiąt meczów ani jednego nie zagrałem z gościem z 2 kreskami. Największy żal jednak wywołują ludzie grający wymienioną przeze mnie formacją, strzelający 1 gola a następnie podający piłkę na własnej połowie przez 90% czasu meczu. Oczywiście PES 2011 serwuje nam takie debilizmy, że piłki już nie da się odebrać dopóki taki gość nie wybije jej na aut.Rozegrałem blisko 100 meczy online i z tym co piszesz może spotkałem się 5 razy - z tak niekorzystną taktyką. To nie siada, środek pola masz wolny, wówczas grasz 4 - 4 - 2, daj sobie żeby obrona nie wychodziła za 35 metr i ruszaj nimi od czasu do czasu. Podstawą w tej części jest gra obroną - jak pewnie zauważyłeś mają przewagę nad atakiem. Ok. 80% graczy z którymi grałem, puszcza obronę na żywioł - to debilizm. Dzięki, ale w miarę wiem jak ustawiać obronę. Problem w tej grze jest to, że taka taktyka będzie działać zawsze, bo debilne przełączanie zawodników zawsze "pomoże" w grze. Jeżeli masz 4 albo 5 ultra-ofensywnie ustawionych zawodników drużyny przeciwnej to nieważne co zrobisz, ale Twoja obrona i tak rozsypie się. Najgorzej jak zaczną jeszcze grać 1-2 passy. Nagle okaże się, że w naszym polu karnym jest 6 przeciwników i 3-4 obrońców <_< Grałem wczoraj vs Barcelona 1:0 i koleś grał podobnie do tego co piszesz 4 w napadzie w tym messi i iniesta na skrzydłach i dwóch środkowych dochodziło do napastników na 25 metrze + od czasu do czasu Puole. Grałem 3 obrońcami, środek zagęściłem 5 pomocnikami i dwóch w napadzie. Złapałem przeciwnika na 17 spalonych, a w środku klepałem piłke - ok. 68% posiadania, ponad 14 strzałów, za dwa słupki i karny niewykorzystany. Gdybym miał lepszą skuteczność to wygrałbym dużo większym wynikiem. Nie wiem co Ci jeszcze napisać, że zmiany są s(pipi)e - każdy ma tak samo w tej kwestii. Trzeba z tym grać. Masz kolejny bonusowy, darmowy sposób na grę głupich lamerów z kontry. Obrona do połowy i środek zagęszczony - powodzenia.
Opublikowano 23 października 201014 l W dniu 22.10.2010 o 19:48, Kymel napisał(a): Mam dość tej gry. Jest jeszcze bardziej gówniana w online niż PES 6. Formacje 5-1-4 z maksymalnie na skrzydłach ustawionymi zawodnikami to standard. Na kilkadziesiąt meczów ani jednego nie zagrałem z gościem z 2 kreskami. Największy żal jednak wywołują ludzie grający wymienioną przeze mnie formacją, strzelający 1 gola a następnie podający piłkę na własnej połowie przez 90% czasu meczu. Oczywiście PES 2011 serwuje nam takie debilizmy, że piłki już nie da się odebrać dopóki taki gość nie wybije jej na aut. Jeżeli tak piszesz o PES 6 znaczy to, że nie masz pojęcia o tej grze. W dniu 22.10.2010 o 19:55, Orson napisał(a): pes 6 to naj piłka ever bluznierco Uwierz mi Pes 2011 jest lepszy od Pes 6.
Opublikowano 23 października 201014 l W dniu 23.10.2010 o 09:08, lons napisał(a): W dniu 22.10.2010 o 19:48, Kymel napisał(a): Mam dość tej gry. Jest jeszcze bardziej gówniana w online niż PES 6. Formacje 5-1-4 z maksymalnie na skrzydłach ustawionymi zawodnikami to standard. Na kilkadziesiąt meczów ani jednego nie zagrałem z gościem z 2 kreskami. Największy żal jednak wywołują ludzie grający wymienioną przeze mnie formacją, strzelający 1 gola a następnie podający piłkę na własnej połowie przez 90% czasu meczu. Oczywiście PES 2011 serwuje nam takie debilizmy, że piłki już nie da się odebrać dopóki taki gość nie wybije jej na aut. Jeżeli tak piszesz o PES 6 znaczy to, że nie masz pojęcia o tej grze. W dniu 22.10.2010 o 19:55, Orson napisał(a): pes 6 to naj piłka ever bluznierco Uwierz mi Pes 2011 jest lepszy od Pes 6. PES6 był dla mnie przełomem, ale w 2011 gra się naprawdę świetnie, poza zmianami zawodników, nie wiem jak u Was się spisuje online, ale u mnie już bez problemów. Dla mnie nie istnieją problemy pokroju ,,nie wiem jak grać na ustawienie 5 - 4 - 1'' W trakcie meczu zmieniam ustawienie co najmniej 3 razy. To tak jakbyś napisał, że nie robisz zmian zawodników i przez to przegrywasz. Ta gra jednak wymaga minimalnego wkładu intelektualnego.. I mnie to cieszy.
Opublikowano 23 października 201014 l kupilem sobie cristiano w ML... co to jest za zabijaka, to nie mam pytan
Opublikowano 23 października 201014 l jak ktos chce pograc to jestem w community psx extreme ;p ktos tu wczesniej podawal haslo, ale przypomne "Psx Extreme" - haslo "extreme" ;p dzisiaj gralem moze z 10 spotkan z czego 8 przeciwko realowi madryt xD
Opublikowano 23 października 201014 l w menu online wybierasz community i tam masz create/join community potem join another user's community wybierasz 'search string' wpisujesz (wazna wielkosc liter) Psx Extreme, znajdujesz podajesz haslo "extreme" i bedziesz w srodku potem juz w opcji community bedziesz je mial do wyboru.
Opublikowano 23 października 201014 l W singla wolę fifę,natomiast po ograniu multi z kumplami zdecydowanie pes króluje!!!!!
Opublikowano 24 października 201014 l W dniu 22.10.2010 o 20:09, hellofriend napisał(a): W dniu 22.10.2010 o 19:48, Kymel napisał(a): Mam dość tej gry. Jest jeszcze bardziej gówniana w online niż PES 6. Formacje 5-1-4 z maksymalnie na skrzydłach ustawionymi zawodnikami to standard. Na kilkadziesiąt meczów ani jednego nie zagrałem z gościem z 2 kreskami. Największy żal jednak wywołują ludzie grający wymienioną przeze mnie formacją, strzelający 1 gola a następnie podający piłkę na własnej połowie przez 90% czasu meczu. Oczywiście PES 2011 serwuje nam takie debilizmy, że piłki już nie da się odebrać dopóki taki gość nie wybije jej na aut. Rozegrałem blisko 100 meczy online i z tym co piszesz może spotkałem się 5 razy - z tak niekorzystną taktyką. To nie siada, środek pola masz wolny, wówczas grasz 4 - 4 - 2, daj sobie żeby obrona nie wychodziła za 35 metr i ruszaj nimi od czasu do czasu. Podstawą w tej części jest gra obroną - jak pewnie zauważyłeś mają przewagę nad atakiem. Ok. 80% graczy z którymi grałem, puszcza obronę na żywioł - to debilizm. Można to jakoś ustawic w formacji,bo za bardzo się tam nie bawiłem?
Opublikowano 24 października 201014 l 11 spotkan bez porazki - 3 remisy, 605 punktow i miejsce 2200 okolo ale robi sie coraz trudniej i wygrywam glownie 1:0 albo 2:1 ;p