Gość Orson Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) askrobne cos o grze z cpu...otóz nie wiem- albo jestm cienki strasznie albo jak sie cpu UPRZE, ze masz przegrac to przegrasz...no albo zremisujesz bo gola im nie strzelisz. Gram Barca lige, odpadłem z getafe z Pucharu Hiszpani. Mialem z 20 okazji na gola. Albo słupki/ poprzecki albo bramkarz bronił albo...EWIDENTNIE piłka leciała w innym kierunku niz chciałem/ nacisnełem. Jak odbieracie gre z cpu? btw braku swobody. W Fifie jest 5 opcji, które mozna ustawic trójstopniowo- od manuala po semi asyste do asysty totalnej. Ja grałem tak: - 3 opcje na full manual -2 na semi asyste. czyli nie miałem pełnej swobody a po ograniu pesa czuje ewidentnie , ze mnie ogranicza, ze chciałbym bardziej "manualnie"/ ale...znów mamy druga strone medalu! Moze w PESie nie ma manuala ale...nie ma full asysty, dlatego nooby az tak sie nie wożą Edytowane 29 Grudnia 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 askrobne cos o grze z cpu...otóz nie wiem- albo jestm cienki strasznie albo jak sie cpu UPRZE, ze masz przegrac to przegrasz...no albo zremisujesz bo gola im nie strzelisz. Gram Barca lige, odpadłem z getafe z Pucharu Hiszpani. Mialem z 20 okazji na gola. Albo słupki/ poprzecki albo bramkarz bronił albo...EWIDENTNIE piłka leciała w innym kierunku niz chciałem/ nacisnełem. Jak odbieracie gre z cpu? Jest dokładnie tak jak piszesz. Robiąc platynę w PES'a rozegrałem cholernie dużo meczy i często włączała się tzw. akcja cpu w której jak nie skosiłeś w odpowiednim momencie zawodnika wpadała bramka. Przeważnie taka akcja wynikała z dużej przewagi gracza nad cpu, który ma zaprogramowaną akcje - 100% bramki. Zwłaszcza jak prowadzisz ok. 3:0, od 86 min do 90 trwa oblężenie Twojej bramki, koś ile się da, pierwszy lepszy zawodnik jest wtedy nie do zatrzymania i ładuje bramkę z każdej czystej pozycji. W sumie te akcje to nic nowego już od czasów ISS'a cpu bywa przegięty od określonej minuty meczu w zależności od wyniku. W tej części jednak jest to przegięte i bije mocno po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tu z naduszonym L2 uzyskujemy pełną kontrole ale przeciez nie sposób trzymac go cały czas właczonego. Dokładnie,ten pomysł z L2 jest jakiś chory - albo niech zrobią opcje jak w fifie z asystą(czyli tak jak bez L2 teraz) lub bez i będzie spokój. O co chodzi z tym L2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 po naduszeniu przycisku otrzymujesz pełną kontrole nad tym gdzie poleci piłka, "na mm", w zaleznosci od wychylenia analoga. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Znaczy że to z podaniami działa jak manual pass mam rozumieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) Co do przecinania pilek - jak pisalem o tym przy becie, demie, a pozniej fullu, to wszyscy jechaliscie po mnie, ze nie potrafie grac. Po pewnym czasie nagle piszecie to samo. Mnie to najbardziej wqrwialo - prostopadla pilka kumpla, ktora przechodzi cm od buta moim 3 obroncom. Podobnie bylo z wychodzeniem na pozycje i bramkarzmi. FIFA nie jest idealna, ale moze teraz niektorzy zdejma klapki z oczu i dadza jej szanse, bo mimo swoich bledow dla mnie jest wciaz gra lepsza, zarowno pod wzgledem technicznym jak i odzwierciedlenia pilki noznej. Oczywiście, że PES 2011 ma błędy i jak widać w tej grze je dostrzegasz. Szkoda, że perfidnych bugów w FIFA nie widzisz. Gra, która polega na wiecznym klepaniu z jednej połowy na drugą. Klepa, klepa i jeszcze raz klepa. Ostatnio grałem z szwagrem w FIFA 11 na asyście i dałem sobie spokój po 3 meczach. Gra na asyście zalatuje typową arcadową rozgrywką a w szczególności podaniach. Klepanie z nóżki na nóżkę i strzały najlepiej wchodzące z 5 metrów przez wykończenie. Tak praktycznie non stop: klepa, klepa i wykończenie. Mówię o asyście bo 90% osób na sieci tak gra..... Trzeba bylo zagrac Legia Warszawa. Taki fan pilki noznej i nigdy sie nie nauczy, ze na tym wlasnie pilka polega. http://www.metacafe.com/watch/5578206/fc_barcelona_tiki_taka_vs_real_madrid/ Taka Barca to dopiero arcadowka, pewnie jak ogladasz taki mecz to przelaczasz, bo wieje nuuuuuddda - klepa, klepa, klepa +momentum, bo niby graja z Realem, a wyglada to tak, jakby za przeciwników mieli Dynamo Tibilisi. I jak to jest mozliwe, ze maja ponad 450 celnych podan w meczu ? ARKEJD! W prawdziwym meczu przeciez jest inaczej ! Zreszta - FIFA daje ogromna swobode w grze, co z tego, ze grasz klepe i utrzymywac sie przy pilce, jak mozesz przegrac mecz z zawodnikiem, ktory bedzie kopal pile do przodu na walke. Ma swoje bledy, ale nawet z nimi wciaz o wiele blizej jej do symylacji pilki noznej niz konkurencji, a to, ze Ciebie nudzi nie ma nic wspolnego z gra zrecznosciowa... Edytowane 31 Grudnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Co do przecinania pilek - jak pisalem o tym przy becie, demie, a pozniej fullu, to wszyscy jechaliscie po mnie, ze nie potrafie grac. Po pewnym czasie nagle piszecie to samo. Mnie to najbardziej wqrwialo - prostopadla pilka kumpla, ktora przechodzi cm od buta moim 3 obroncom. Podobnie bylo z wychodzeniem na pozycje i bramkarzmi. FIFA nie jest idealna, ale moze teraz niektorzy zdejma klapki z oczu i dadza jej szanse, bo mimo swoich bledow dla mnie jest wciaz gra lepsza, zarowno pod wzgledem technicznym jak i odzwierciedlenia pilki noznej. Oczywiście, że PES 2011 ma błędy i jak widać w tej grze je dostrzegasz. Szkoda, że perfidnych bugów w FIFA nie widzisz. Gra, która polega na wiecznym klepaniu z jednej połowy na drugą. Klepa, klepa i jeszcze raz klepa. Ostatnio grałem z szwagrem w FIFA 11 na asyście i dałem sobie spokój po 3 meczach. Gra na asyście zalatuje typową arcadową rozgrywką a w szczególności podaniach. Klepanie z nóżki na nóżkę i strzały najlepiej wchodzące z 5 metrów przez wykończenie. Tak praktycznie non stop: klepa, klepa i wykończenie. Mówię o asyście bo 90% osób na sieci tak gra..... Trzeba bylo zagrac Legia Warszawa. Taki fan pilki noznej i nigdy sie nie nauczy, ze na tym wlasnie pilka polega. http://www.metacafe....vs_real_madrid/ Taka Barca to dopiero arcadowka, pewnie jak ogladasz taki mecz to przelaczasz, bo wieje nuuuuuddda - klepa, klepa, klepa +momentum, bo niby graja z Realem, a wyglada to tak, jakby za przeciwników mieli Dynamo Tibilisi. I jak to jest mozliwe, ze maja ponad 450 celnych podan w meczu ? ARKEJD! W prawdziwym meczu przeciez jest inaczej ! Zreszta - FIFA daje ogromna swobode w grze, co z tego, ze grasz klepe i utrzymywac sie przy pilce, jak mozesz przegrac mecz z zawodnikiem, ktory bedzie kopal pile do przodu na walke. Ma swoje bledy, ale nawet z nimi wciaz o wiele blizej jej do symylacji pilki noznej niz konkurencji, a to, ze Ciebie nudzi nie ma nic wspolnego z gra zrecznosciowa... Grałem i gram w piłkę od kiedy tylko nauczyłem się chodzić, a wirtualnie od kiedy dostałem amigę mając 9 lat. Zawsze od gier piłkarskich wymagałem realnego podejścia do tematu i chociaż uwielbiałem sensible, fifę 98 (słynne rozgrywki na hali! to i tak nie spełniały one w najmniejszym stopniu moich oczekiwań. Dopiero seria Iss zmierzała w dobrym kierunku. Owszem szkoda, że nie ma licencji, że był moment w których stanęli w miejscu, a nawet zaczęli się cofać (szczerze nawet wtedy grało mi się przednio..). Do fify robiłem tyle podejść, że nawet szkoda o tym pisać i nie rozumiem zachwytu, swoboda? Cholera czy tylko ja nie potrafię docenić pozycji od EA? Dla mnie to shit i każde podejście kończy się wiązanką - !@#!$$$ $%%^% &*&*%$^ !$#$$$ %%^%& KOCHAM PES'a! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 1 zajman- tak, odczuwasz zauwazalnie wieksza kontrole nad zagraniami, podania tez to obejmuje XD 2 esay- problemem nie jest klepa klepa klepa (bo ja w PES ie tez potrafie grac bezbłednie podajac...nawet jest mi latwiej niz w fifie bo tu kontrola jest mniejsza niz na ustawieniach z fifiy , które uzywałem <3 manual , 2 semi> ) tylko totalna assysta w fifie. Mysle, ze o tym wiesz , powiem dla innych: nie jest jednak tak, ze jak ktos gra na asyscie to musi sie z nim grac źle. Moze to byc fajny koles, ktróy bedxie sie bawił przy grze....ale jest masa osób w sieci, które graja na asuscie i graja bardzo chaotycznie, olbrzymim pessingiem , do tego o wiele szybciej - a to dlatego, ze assysta nie zmusza ich do rozglądania sie zbytniego, do planowania, wiele zagran idzie na pale i dochodza PEs 2011 ma mase błedów, to prawda. Ale mimo to wróciła radocha z gry, po jałowym PES 08 , 09 i 10 wreszcie daje mi to radosc , dlatego gram sobie sezon Barca , wymiennie z Chelsea :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) @Orson Nie tłumacz Easyemu swojej racji, gdyż musisz wiedzieć, że on ocenia symulacje gry w 90% po animacjach. Naturalne animacje = symulacja. Nie wie takich podstawowych rzeczy jak: 1. Bramkarz nie ma żadnych szans wyjąć piłki z okienka ( W FIFA to norma). To są ludzie, a nie Super Human 2. Piłka to coś więcej jak gra z klepy a np indywidualności (Personality + to pomyłka), gra kombinacyjna, nie wieczny pressing. 3. Gała nie jest balonem 4. System kolizji przypominający bardziej ten z rugby niż piłkarski. Easye nie widział błędów w FIFA 09 gdzie bugów było tyle, że szkoda czasu by je wypisywać. Od balonu jako piłki poprzez przepakowanych keeperów, momentum, a kończąc na lobach, który wpadały na 10 bramek przynajmniej 5 -6 razy. Dla mnie PES w wielu aspektach przypomina dużo bardziej prawdziwy mecz niż FIFA. FIFA technicznie jest lepsza, ale ogólnym gameplayem i radochy z gry to PES bije FIFA na łeb i szyję. @ Easye W FIFA na tak zwanych ustawieniach wyjściowych ( asysta) nie ma żadnej swobody w grze. Podania są schematyczne i piłka kula się z nóżki do nóżki. Nie ma mowy o żadnej swobodzie. To, że te arcadowe podania zlewają się z ładną animacją nie robią z tej gry żadnej symulacji. Edytowane 31 Grudnia 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) Lons, nie bede wchodzil z Toba w polemike bo to nie do tego temat. Dla Ciebie w Fifa pilka jest balonem, dla mnie ma znakomita fizyke i bardzo dobrze odwzorowywuje ta z rzeczywistosci. To juz strzaly z PESa mozna nazwac arkadowymi. O reszcie nie bede juz pisal, zyj w swoim swiecie gdzie tylko Ty masz racje i tylko Twoje zdanie jest obiektywne. Na koniez zycze Ci, bys w przyszlym roku przestal przekrecac moje slowa, badz wracal do tylko wycietych z kontekstu wypowiedzi, bez cytatow. Fifa 2009 zachwycalem sie w 2009 roku, bo w porownaniu do PESa 08 i 09 byla rewelacja. Najlepszego! Edytowane 31 Grudnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
ciupak32 0 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 jesli gracie w Master League online zmieniajcie kluby na polskie - łatwiej zobaczyć kto swój i jakoś w grupie razniej ,jak się gra community i są polskie drużyny ,bo po samych nickach ciężko stwierdzić czy to Polak Edytujecie nazwę i skrót jakiegoś zespołu z D1 lub D2 ,robicie load w zakladce My team i gracie polskim klubem w barwach strojów jakie sobie ustawicie. Co ważne zawodnicy zostają Ci co już kupiliście ,zmienia sie tylko nazwa i stroje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Panowie pytanie do was - czy jako Gracz, ktory maniakalnie od 99 do PES6 grał w ISS/PES, a od edycji 09 do 11 bawi sie FIFA i jest nia nieco juz znudzony, ma czego szukac w PES 2011? Czy gra jest naprawde warta sprobowania? prosze o rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Poza tym, ze PES11 to festiwal bugow, i dziwnych zachowan pilkarzy gra sie lepiej niz w FIFE. Dlugo sie konstruuje akcje, i naprawde trzeba byc mysla juz o dwa podania do przodu, aby zakasic gola. Podobaja mi sie cross'owe podania ala Beckham oraz te z trojkatem (bajeczne czasami). A co mi sie niepodoba? To ze messi wygrywa pojedynki glowkowe, ze karly z tejze druzyny przepychaja sie jak kolosy Chelsea. Mecze sa do jedenj bramki z regolu, niewazne czy miazdzysz przeciwnika czy jestes miazdzony. No i powolni pilkarze (nie chodz tu o tempo gry), ruszaja sie jak muchy w smole. Na twoje polecenia reaguja z opoznieniem, albo robia cos kompletnie innego (na chooj pasek ze zwyklym podaniem !?). I jeszcze jedno. Sprzedawaj kosy w polu karnym ile mozna. Nikt w nowym PEs nie potrafi strzelac jedenastek!gralem ze 100 meczy, i tylko raz wpadla jedenastka- niestety rzucilem sie w bok, a trza stac nieruchomo (koles mial ponad 600pkt, wiec myslalem ze potrafi) he he he he Edytowane 11 Stycznia 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 co do karnych, to ja umiem, ale tylko na jedną bramkę Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Poza tym, ze PES11 to festiwal bugow, i dziwnych zachowan pilkarzy gra sie lepiej niz w FIFE. Dlugo sie konstruuje akcje, i naprawde trzeba byc mysla juz o dwa podania do przodu, aby zakasic gola. Podobaja mi sie cross'owe podania ala Beckham oraz te z trojkatem (bajeczne czasami). A co mi sie niepodoba? To ze messi wygrywa pojedynki glowkowe, ze karly z tejze druzyny przepychaja sie jak kolosy Chelsea. Mecze sa do jedenj bramki z regolu, niewazne czy miazdzysz przeciwnika czy jestes miazdzony. No i powolni pilkarze (nie chodz tu o tempo gry), ruszaja sie jak muchy w smole. Na twoje polecenia reaguja z opoznieniem, albo robia cos kompletnie innego (na chooj pasek ze zwyklym podaniem !?). I jeszcze jedno. Sprzedawaj kosy w polu karnym ile mozna. Nikt w nowym PEs nie potrafi strzelac jedenastek!gralem ze 100 meczy, i tylko raz wpadla jedenastka- niestety rzucilem sie w bok, a trza stac nieruchomo (koles mial ponad 600pkt, wiec myslalem ze potrafi) he he he he Ty, ale Messi akurat gra bdb głową - nie sugeruj się wzrostem ja mam 175, a ładowałem w cholerę bramek z głowy grając przeciwko dryblasom. Kwestia odnalezienia się i odpowiedniego pułapu.. Co do akcji - często można klepać z pierwszej ostatnie podanie z L1 i na wystawkę 1v1. Tanie, ale skuteczne - niestety. Nie wiem czy się bawicie zwodami z wykorzystaniem drugiego analog, dużo meczy ta wygrałem - świetna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 no karne sa dziwne. czasem wydaje mi sie, ze potrafie, strzelam (na treningu) np. 10 goli z rzedu, a potem w meczu robie to samo i leci lekko w srodek albo w trybuny xD ale fakt faktem tak jak ktos napisal, najlepiej stac w miejscu bo wiekszosc ludzi wali w srodek. teraz juz rzadziej, ale powiedzmy 1 miesiac po premierze to naprawde sie tracilo jednego gola na 10 jak nie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Poza tym, ze PES11 to festiwal bugow, i dziwnych zachowan pilkarzy gra sie lepiej niz w FIFE. Dlugo sie konstruuje akcje, i naprawde trzeba byc mysla juz o dwa podania do przodu, aby zakasic gola. Podobaja mi sie cross'owe podania ala Beckham oraz te z trojkatem (bajeczne czasami). A co mi sie niepodoba? To ze messi wygrywa pojedynki glowkowe, ze karly z tejze druzyny przepychaja sie jak kolosy Chelsea. Mecze sa do jedenj bramki z regolu, niewazne czy miazdzysz przeciwnika czy jestes miazdzony. No i powolni pilkarze (nie chodz tu o tempo gry), ruszaja sie jak muchy w smole. Na twoje polecenia reaguja z opoznieniem, albo robia cos kompletnie innego (na chooj pasek ze zwyklym podaniem !?). I jeszcze jedno. Sprzedawaj kosy w polu karnym ile mozna. Nikt w nowym PEs nie potrafi strzelac jedenastek!gralem ze 100 meczy, i tylko raz wpadla jedenastka- niestety rzucilem sie w bok, a trza stac nieruchomo (koles mial ponad 600pkt, wiec myslalem ze potrafi) he he he he tak, ale jak o tym pisalem, to wszyscy mi wmawiali, ze to wlasnie za(pipi)iste rozwiazanie - trzeba potrenowac no i wieksze emocje sa przy takim randomie. LOL. Fajnie grac jakis turniej i nie wykorzystac ani jednego karnego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 mi sie wlasnie karne podobaja. gralem z kolesiem ktory w meczu mi wladowal dwa na dwa, oba poszly w okienka. po prostu trzeba umiec. easye ty nie jestes troche za stary na te wieczne klotnie? pes-fifa, x360-ps3 itd.? ja w fife troszke pogralem u kumpla, nie podoba mi sie no i nie napisalem w temacie jej poswieconym ani jednego slowa. mniejsze cisnienie, mniej nerwow - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Karne to loteria (grałem wieczorem z Lonsem i nie wykorzystałem 2/2, a myślałem, że potrafię wykorzystać ten 1/2), ale ilu z Was zrobił karnego CPU w niewyjaśnionych okolicznościach - przeszkadzaćie przeciwnikowi w polu karnym, ba piłka prawie jest wasza, a tu nagle nie wiadomo skąd dostaje kose, dwie od obrońców, którymi nie sterujecie.. Akurat wczorajsze dwa karne tak wyglądały - porażka. Inna sprawa jak ktoś kosi z premedytacją, wówczas przydałoby się strzelić. PS. Olschmitz Twój PSN to? Mamy do rozegrania kilka zaległych meczy, że się przyłożyłeś i dociągnąłeś mi kable pod dom, to chętnie Ci skopie dupę! Jesteś gdzieś na Community PSX EXTREME - daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Aem inwestuj w nowego pesa, daje masę frajdy, szczególnie jak kiedyś mechanika tej gry ci pasowała to myślę że ta część ci przypadnie do gustu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) PS. Olschmitz Twój PSN to? Mamy do rozegrania kilka zaległych meczy, że się przyłożyłeś i dociągnąłeś mi kable pod dom, to chętnie Ci skopie dupę! Jesteś gdzieś na Community PSX EXTREME - daj znać. nick to olszman, jestem na community. jak sie spotkamy na psn to mozemy pograc, bardzo chetnie aha, ja nie dociagam kabli pod dom tylko wypozyczam ksiazki! Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 PS. Olschmitz Twój PSN to? Mamy do rozegrania kilka zaległych meczy, że się przyłożyłeś i dociągnąłeś mi kable pod dom, to chętnie Ci skopie dupę! Jesteś gdzieś na Community PSX EXTREME - daj znać. nick to olszman, jestem na community. jak sie spotkamy na psn to mozemy pograc, bardzo chetnie aha, ja nie dociagam kabli pod dom tylko wypozyczam ksiazki! Ciul z kablami - jak nie opanowałeś odbioru piłki to będę rozczarowany.. Liczę na dobry mecz! (Jak jesteś w tym "1" community to Cię znajdę). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 mi sie wlasnie karne podobaja. gralem z kolesiem ktory w meczu mi wladowal dwa na dwa, oba poszly w okienka. po prostu trzeba umiec. easye ty nie jestes troche za stary na te wieczne klotnie? pes-fifa, x360-ps3 itd.? ja w fife troszke pogralem u kumpla, nie podoba mi sie no i nie napisalem w temacie jej poswieconym ani jednego slowa. mniejsze cisnienie, mniej nerwow - polecam. E tam, uwazasz, ze mnie to w jakis sposob denerwuje ? Daj spokoj, zupelnie inaczej podchodze do tego rodzaju polemiki, a taki ConsoleWars to nigdy mi sie nie znudz, no chyba, ze w końcu przejdzie mi zainteresowanie konsolami... :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 karne jak dla mnie zwalone sa calkowicie, zeby dobrzy gracze stlelali 3/6 "jedenastek" to przesada jest. Z zywym przeciwnikiem to czasem wpier.dala na maxa gdy ten zetnie cie perfidnie w polu karnym gdy ty masz tylko dołozyc noge do piłki..... Cytuj Odnośnik do komentarza
hellofriend 2 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 karne jak dla mnie zwalone sa calkowicie, zeby dobrzy gracze stlelali 3/6 "jedenastek" to przesada jest. Z zywym przeciwnikiem to czasem wpier.dala na maxa gdy ten zetnie cie perfidnie w polu karnym gdy ty masz tylko dołozyc noge do piłki..... W tym wypadku masz rację, ale bardzo dużo karnych robi "nieproszony o wślizg" CPU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi