Gość Orson Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 A dlaczego wypowiadasz się w imieniu wszystkich (nas), masz rozdwojenie jaźni? może ciebie nie obchodzi, ja jednak lubię znać zdanie obudwu stron Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 (edytowane) ja proszę tylko o niestawianie znaku równości między mną o easye Ja uważam,że gdy wyeliminują błędy bety ten PES będzie wielki, w przeciwieństwie do Easye, który jak każdy wie i tak wybierze i będzie zachwalał pod niebiosa nową Fifę Ogółem śmieszy mnie na przeczulica na odczucia z bety. Gdy ktoś napisze coś złego to nagle zlatuje się stado i jedni bronią PESa bo "w fullu tego nie będzie" a inni nagle piszę " a widzicie, wiedziałem,że ten pes ssie". Edytowane 26 sierpnia 2010 przez Ficuś Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 A dlaczego wypowiadasz się w imieniu wszystkich (nas), masz rozdwojenie jaźni? może ciebie nie obchodzi, ja jednak lubię znać zdanie obudwu stron Ciebie też miałem na myśli. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 (edytowane) A kogo zdanie cię obchodzi? Jak rozumię -tych, którzy mówią tylko w superlatywach. można i tak... Niektórzy chcieliby najwidoczniej by był to kącik nerdów , w sensie powiesz złe słowo = wypier.dalaj. Nie, ja nie grąłem w PESa (bete) , nie mam zdania wyrobionego na temat tej gry (tzn trochę- pozytywne wrazenie robią te filmiki) ale naprawde cenne są dla mnie spostrzeżenia ludzi, którzy grali- bez względu czy sa dobre czy złe. Medal ma zawsze dwie strony. Edytowane 26 sierpnia 2010 przez Orson Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Nie obchodzą mnie kłótnie jakiś cymbałów, którzy od 30 stron piszą w kółko to samo: (...)-ALE TO BETA, WSZYSTKO SIĘ ZMIENI -ALE FIFA JEST LEPSZA -PES JEST LEPSZY -ALE KRZYWO PODAJĄ W PESIE -ALE TO BETA, WSZYSTKO SIĘ ZMIENI -NO ALE TO JUZ BYŁO W FIFIE -ALE PES MA TO LEPSZE -ALE SĘDZIA MA GETRY A POD NIMI SKARPETY Z WEŁNY -ALE TO TYLKO BETA! WSZYSTKO SIĘ ZMIENI!!!1 -JA NIE KUPIE PESA KUPIE FIFE, ZAWIODŁEM SIE NA PESIE I MAM NADZIEJE, ZE BEDZIE ZAJ.E.BISTY ALE GO NIE KUPIE BO SIE ZAWIODŁEM NA NIM, FIFA RZADZI -PES TO TERAZ TYLKO BETA, WSZYSTKO SIE ZMIENI JA KUPIE -JA NIE BO SIE ZAWIODŁEM -A JA TAK, BO TO TYLKO BETA, WSZYSTKO SIĘ ZMIENI (...) I jeszcze ktoś śmie w temacie o PES wyzywać kogoś od fanbojów, no (pipi)a tak samo nie mogę być kibicem Realu w temacie o Primera Division? Chcecie sobie gadać o Fifce jaka to ona jest piękna i w ogóle kul to sobie gadajcie w swoim temacie, ja tam wam nie zaglądam i nie krytykuje każdej wypowiedzi w której ktoś się cieszy, że coś tam mu się podoba i jest zaj.ebiście. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 (edytowane) ale uwazasz ze np Ficus jest fanboyem Fify bo opisuje tu bledy Pesa? za innych sie nie wypowiadam gdyby konami od 3 lat nie dostarczalo pasztetu to nikt by na bledy z bety nie zwracal uwagi...tyle ze zawsze to sa te same bledy : bramkarze, przenikanie i sztuczna inteligencja sam licze na pes i go kupuje ale majac na uwadze poprzednie wersje pesa podchodze z pewna doza asekuracji... oby do dema a wtedy kazdy bedzie wiedzial na co wydac kase Edytowane 26 sierpnia 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
zajman 18 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 -ALE TO BETA, WSZYSTKO SIĘ ZMIENI Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Oran problem jest inny, nie chodzi o to, ze ktos pisze ze mu się podoba chodzi o to, ze jak ktos pisze ze mu się NIE podoba to do niego dymią, tym samym zalewają topik setką postów w których tłumaczą mu, że jest slepy Cytuj
zajman 18 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Ten temat to i tak jeden wielki offtop. 3/4 postów z niego to PW tylko w wersji oficjalnej, tak aby każdy widział, reszta postów pasuje do tematu pes vs fifa. Dla mnie najważniejsze że nowy pes wzbudza sporo emocji, oraz że fani fify się go boją. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 oraz że fani fify się go boją To mi się spodobało, chyba będę teraz patrzył na te posty pod innym kątem Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 lol....pes bedzie lepszy- ludzie kupią pesa, o jakie "banie " wam chodzi ... Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Ej ej ej nie ma takiego pisania!!! Wierzę że final będzie suty. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 lol....pes bedzie lepszy- ludzie kupią pesa, o jakie "banie " wam chodzi ... Tylko,że na przykład mnie nie obchodzi to,czy PES będzie lepszy czy nie,bo to subiektywna opinia każdego z osobna.Dla mnie temat PES vs FIFA nie istnieje. Ja chcę jedynie by był dobrą,grywalną,pozbawioną bugów i utrudnień z poprzednich odsłon grą. Cytuj
Reno 4 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Osz kurna,widzę,że w temacie o PESie ładny syf panuje,hehe same rzeczowe i przydatne informacje Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 poszukaj 10 stron wcześniej jakieś filmiki były, pozdro600 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 z czym dokladnie ? bo poda jakies info w przyszlym tygodniu ? Cytuj
Cris 120 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Od tej chwili każdy offtopowy post będę karał ostrzeżeniem bez mrugnięcia okiem. Zapraszam. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 A "zwyczajowo" kiedy demo (ogólnodostępne) się pojawia? Podobnie jak FIFA okolice 2 tygodnia września? PS Bezsensowne wojenki słowne PES vs FIFA, XBOX vs PS3 itp a właściwie osoby w nich uczestniczące zawsze kojarzą mi się z nolajfami które byłby by gotowe sprzedać matkę za 2 pady i koszulkę z wąsatym hydraulikiem @_@ Ludzie to są tylko pier**ne konsole i gry, to ma służyć rozrywce a nie spinkom O_O Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 A "zwyczajowo" kiedy demo (ogólnodostępne) się pojawia? Podobnie jak FIFA okolice 2 tygodnia września? PS Bezsensowne wojenki słowne PES vs FIFA, XBOX vs PS3 itp a właściwie osoby w nich uczestniczące zawsze kojarzą mi się z nolajfami które byłby by gotowe sprzedać matkę za 2 pady i koszulkę z wąsatym hydraulikiem @_@ Ludzie to są tylko pier**ne konsole i gry, to ma służyć rozrywce a nie spinkom O_O zapewne przed premiera a kiedy dokladnie? tego narazie nie wiemy..imo oby jak najszybciej Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 W CDA jest krótka notka o PES 2011, relacja z targów. Koleś wypowiada się bardzo źle o nadchodzącym PES, koncząc optymistycznym "to może być gwóźdź do trumny serii" Najgorsza opinia jaka słyszałem póki co Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 nie znają się jedyne co mnie wprawia w niepokój, jest to, że PES idzie za bardzo w stronę FIFY, która mi po prostu nie podchodzi. i jeszcze te podania, pewnie na krzyżaku nie da się grać. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 nie znają się jedyne co mnie wprawia w niepokój, jest to, że PES idzie za bardzo w stronę FIFY, która mi po prostu nie podchodzi. i jeszcze te podania, pewnie na krzyżaku nie da się grać. bo gra na kryzaku to archaizm. wiem, PES od zawsze "stał krzyżakiem" , gdy przesiadłem się na Fifę 09 to, jako długoletni fan PESa grałem na kryżaku ,aż do World Cupa, gdzie zaczełem przestawiać się na analog. Poczatkui były trudne, ba do dziś zdarza m i się jakiś babol, np idzie kontra a ja "machnę sie" i przeciwnik jestm na czystej pozycji. Ale uwierz , od miedy gry piłkarskie zaoferowały drybling 360 , nie ma najmniejszego sensu trwac przy kryżaku Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) ok, a co dokładnie napisali, czemu jest aż tak źle? sterowanie, animacje, czy ogólnie jest do dupy? Edytowane 1 września 2010 przez Yakubu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi