Kris77 433 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 (edytowane) Ja ide 30 Wrzesnia do Empiku i Media Markt moze bedzie, psxextreme ani ultima sami nie wiedza kiedy dokladnie premiera mowie wam ze za 2 piatki bedzie w sklepach !!! No to szykuj się na cenę rzędu 239 zł - w Empiku na pewno tyle będzie kosztować, może w jako preorder za 209 zł. Podobnie było z NHL 11 - w MM 189 zł, a w Empiku 229,90 zł, a preorder 209,90 zł. NHL Zamówiłem w Empiku bo dostałem kartę prezentową na 50 zł, więc cena spadła do 159,90 zł. Obawiam się że w MM też będzie 239 zł - rok temu tyle kosztował tam PES 2010 na premierę. Edytowane 19 Września 2010 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 rok temu u mnie było za 249 w empiku i w mm chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 (edytowane) rok temu u mnie było za 249 w empiku i w mm chyba też No to jeszcze lepiej... Pewnie na premierę w MM Fifa 11 będzie kosztować 179 zł (albo nawet 169 zł) + gadżet typu piłka albo koszulka. I ilość sprzedanych egzemplarzy piłki od EA poszybuje w kosmos... Edytowane 19 Września 2010 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Rok temu przy premierze ludzie w empikach i media dostawali fife z bonusami za 159, 149 zl !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 szkoda że premiera PESa u nas 8.10 a w niektórych krajach EU np Holandii mają 30.09...zamówiłbym z NL ale mają za(pipi)iście drogo (50ojro plus wysyłka), przez tydzień to ceny piłkarzy w Master League Online będą już wywindowane no ale trudno też wątpię żeby PES bł u nas w jakiejś okazyjnej cenie, mniej niż 179 na pewno nie będzie, liczę natomiast na EA bo ostatnią Fifencję łyknąłem z MM za bodajże 169. od nast. tygodnia trzeba będzie przeglądać ulotki Tesco Saturna itp bo może się coś pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 dystrybutorem pesa na polskę jest CDP - a że cdp urwało się z choinki to spodziewajcie się pozogi cenowej :potter: Trzeba bedzie raczej z sieci zamawiac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 rok temu u mnie było za 249 w empiku i w mm chyba też Pes zawsze był drogi porównując do Fify gdzie rok temu na premierę było można wyrwać za 140-160 zł. Natomiast PeS-a 10 za właśnie 220-250 ;/. Cytuj Odnośnik do komentarza
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dla mnie to EA zaniża cenę by mieć już określoną liczbę odbiorców a potem i tak oni kupią dodatki by się wyrównało <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ponawiam pytanie: czy w becie można było grać online na jednej konsoli we dwójkę? Czyli 2vs1, czy tylko 1vs1? I jak to będzie w fullu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 W becie było tylko Master League online i nie wyobrażam sobie ,żeby można było grac 2 na 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dla mnie to EA zaniża cenę by mieć już określoną liczbę odbiorców a potem i tak oni kupią dodatki by się wyrównało <_< tu chodzi o polityke polskiego dystrybutora czyli kreatywne ea polska i poebancy z cdp ( szacun dla ludzi odpowiedzialnych za wieska, hooj w dupe osobom odpow za dystrybucje) Cytuj Odnośnik do komentarza
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ja bym jeszcze dodał państwowy Vat ale już koniec off'a, nie wiem jak wy ale dla mnie dobrym pomysłem jast ta stamina, byle dziecko potrafi biegać Messim i strzelać gdzie popadnie i może wpadnie. Ale co dopiero tak zarządzać drużyną by najlepsi grajkowie byli na boisku ile ci ich potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 oczywiscie, stamina jest kapitalnie rozwiązana byle by tylko Seabass nie wziął za duzo narkotyków w tym roku i nie doprowadził do paradkoksu z poprzednich lat- czyli grając lige tytani pracy jak np Gerrard po 3 meczach nie mieli sił by kontynuowac ligowe zmagania. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ponawiam pytanie: czy w becie można było grać online na jednej konsoli we dwójkę? Czyli 2vs1, czy tylko 1vs1? I jak to będzie w fullu http://www.youtube.com/watch?v=GjKH7nhhPbQ 3:25 typ wspomina o 4vs4 online, nie wiadomo czy to będzie tylko 4vs4 czy wszystkie możliwe kombinacje na 8slotach, chciałbym żeby 2vs2 było możliwe bo 4vs4 to może być już chaos, bo nie grasz konkretnym ludkiem tylko 3 inne oosby przełączają się nonstop pomiędzy grajkami...no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Chciałem zauwazyc ze jesli postawisz lewego pomocnika np na prawa str. spadaja jego statsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 (edytowane) Chciałem zauwazyc ze jesli postawisz lewego pomocnika np na prawa str. spadaja jego statsy. LOL... bez sens...Ronaldo czy Di Maria z powodzeniem pocinają na obydwu skrzydłach :] Zresztą powiem to jeszcze raz LINK FEINTS jest boski po prostu Ustawienie na lewą i prawą stronę gałki elastico i jazda Choć tak naprawdę to zawodnicy zamiast elastico robią takie zamarkowanie,które jest po prostu świetne przy akcji 1 vs. 1 czy to z obrońcą czy bramkarzem Edytowane 19 Września 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
diggler 0 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Pierwsze oceny: videogameszone.de 86% Grafik: 8/10 Sound: 7/10 jvn.com 16/20 Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 (edytowane) gameswelt 8.8 + tempo rozgrywki fizyka pilki ustawienia taktyczne nowy system podan i dryblingu modele zawodnikow - komentator aktualizacje skladow animacja licencje Edytowane 20 Września 2010 przez masta_g Cytuj Odnośnik do komentarza
diggler 0 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wszystko wskazuje na to, że to wielki powrót PES-a. W tym roku różnica pomiędzy FIFA a PES będzie niewielka i zapowiada się pierwszy od dawna wyrównany pojedynek o miano zwyciężcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 (edytowane) Ogolnie to Fifa jest lepsza gra na ta chwile,ale w tym roku ta roznica miedzy nimi nie jest tak duza jak rok temu . Edytowane 20 Września 2010 przez masta_g Cytuj Odnośnik do komentarza
ciupak32 0 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 he he trudny wybor z zakupem - najlepiej porownac kupujac obie Po demach Fifa wydaje mi sie latwiejsza w zdobywaniu goli , taka jakby bardziej dopracowana graficznei ,ale w Pesie jest wieksza radocha z goli. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Demand Generation na zywo gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 co to za lamusy grają ;dd ale kalectwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 mam problem z odbiorem pilki. biegne obronca przy przeciwniku, naciskam X i nic sie nie dzieje. typ se przebiega obok i strzela bramke :| z jednej strony mi sie mega ta gra podoba, ale czasem mnie tak wkur.wia ze nie moge wytrzymac. aha, jak zrobic takie szybkie odegranie? bo widze czasem ze leci pilka do zlatana, ten stoi tylem do bramki i od razu odgrywa szybko pilke. jak probuje to zrobic normalnie to wychodzi koslawie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 mam problem z odbiorem pilki. biegne obronca przy przeciwniku, naciskam X i nic sie nie dzieje. typ se przebiega obok i strzela bramke :| z jednej strony mi sie mega ta gra podoba, ale czasem mnie tak wkur.wia ze nie moge wytrzymac. -> + X - odbiór piłki <- + X - trzymanie się na dystans Sam X już nic nie daje - znaczy gracz tylko trzyma dystans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi