Ader 383 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Nom tylko że jak sobie wrzucisz patcha to przez neta on nie będzie działał i będą deflautowe drużyny. Chyba że wyjdą jakieś online patche. Ale one tylko na PC wychodzą z tego co wiem. Właśnie, że będzie działał i to jest świetna wiadomość. Potwierdź Friend of WENB Caniggia from AllsvenskanPES has recently posted this on our boards : "I can confirm that editing kits and names of teams in your optionfile shows in online matches. It is official." Wystarczy? Edytowane 1 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Nom tylko że jak sobie wrzucisz patcha to przez neta on nie będzie działał i będą deflautowe drużyny. Chyba że wyjdą jakieś online patche. Ale one tylko na PC wychodzą z tego co wiem. Właśnie, że będzie działał i to jest świetna wiadomość. Potwierdź Gość na szybko wyedytował ligę angielską oraz część hiszpańskiej. Wstawił loga etc Za 2 tygodnie będą już wielkie patche ze wszystkim od lig po stadiony i chantsy. Edytowane 1 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 no wlasnie jak z tymi paczami? one dzialaja tylko offline tak? bo jak np. mam patch z liga niemiecka, a w grze nie ma borussi dortmund to nie pogram po sieci nimi prawda? wiec ch.uj z takimi paczami Patche będą działać online. Masz np ligę pod nazwą D2 z fake'owimi teamami. Wgrywasz patcha i masz już całą ligę z niemiecki drużynami. Herby, logo ligi etc. Mało tego wgrywasz chantsy np borussi plus masz opcje wgrania patcha by komentator wymieniał nazwiska wszystkich twoich wyedytowanych zawodników, drużyn oraz stadionów. i to jest info wrescie bede mogl normalnym Arsenalem pograc jest gdzieś pokazana normalna kamera vide? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzisiaj pobiorę sobie demko PESa, a jutro kupię FIFE i porównam. Jeśli gameplay mnie przekona to pewnie kupię drugą piłkę. A co do tych patchy online to i tak mi ten filmik nie wystarcza. Dopóki nie dowiem się od kogoś zaufanego, że można grać "zrobionymi" drużynami to nie uwierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Z tymi Zrobionymi ligami i drużynami to lons przesadza,można jedynie edytować nazwy,herby i stroje drużyn,a nie dodawać nowe w online. Edytowane 1 Października 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 a jak poprzestawiam statsy zawodnikow + wgram stroje i herby, to co się stanie? W meczu online w ogole mi nie zaakceptuje takiego patcha, czy zostawi same stroje a automatycznie statsy beda defaultowe, czy jak to ma wygladac? Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) a jak poprzestawiam statsy zawodnikow + wgram stroje i herby, to co się stanie? W meczu online w ogole mi nie zaakceptuje takiego patcha, czy zostawi same stroje a automatycznie statsy beda defaultowe, czy jak to ma wygladac? statsy default Edytowane 1 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
kijek 3 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Grałem w piłeczke Konami od czasów pierwszego ISSa... Potem zmiana na Fifa 09 i 10. Obie były świetne, ale czekałem z niecierpliwością na demko Pesa 2011. Bardzo chciałem go kupić w tym roku(trochę dla odmiany, troche dla tej niezapomnianej radości jaką zawsze dawała mi ta seria). Zachęciły mnie też bardzo pozytywne opinie. Niestety jestem rozczarowany... Dzisiaj ograłem demko i wydaję się jakby ta gra wyszła ze 3 lata za późno. -Straszny chaos na boisku, zawodnicy biegają bez ładu i składu, muszą wracać, dobiegać, gonić proste piłki/podania. Ale to jeszcze pewnie to wytrenowania. -Najgorsze są jednak strzały... Zero dynamiki, siły i kontroli, piłka leci jak worek kartofli. O dziwo bo strzały w każdym pesie były genialne. Tu w ogóle nie czuć piłki. -No i kamera, psuje sporo, bo trudno się połapać czy np podaje na spolonego czy nie, po za tym ta perspektywa cholernie utrudnia drybling przy polu karnym... -Jeśli chodzi to zachowanie zawodników(w ofensywie) to jest bardzoooo statycznie, stoją i czekają aż podasz na dobieg... Zero wychodzenia na pozycje, dołączania się zawodników do akcji... -animacje(bieg, upadki) także nieco zawodzą, liczyłem jednak na większy przeskok od pesa2010 -aha i wkurzający brak możliwośći manualnej zmiany zawodników(tylko semi-assisted), przeciez to było zawsze w najlepszych częściach pesa, przez to piłkarze zmieniaja się często nie tak jabym chciał(lecę gościem 20 m za akcją i nie mogę przełączyć na obrońcę który mógłby zabrac piłę przeciwnikowi) +na plus spoko grafa(naturalna), świetne podania(ale już przyjmowanie tych podań nie...), Zaraz ogram nową Fifkę. Alę wciąż mam nadzieję, że jednak w tym roku padnie na Pesa... Aha a wiecie może jak w pełnej wygląda oprawa meczu?? Bo w demku bardzo pusto, nie ma życia na stadionie... Gdzie flagi, banery, race;p? Jakiś lepszy doping, fale czy chociaż jakieś podskakiwanie, ruszanie się kibiców?? Edytowane 1 Października 2010 przez kijek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 opraw kibiców raczej nie będzie tak mi się wydaje, bo po prostu w PESie raczej niegdy opraw nie widziałem, ani zbliżeń na kibiców. co do dopingu to miały zostac polepszone, dodane nowe chantsy itp. ile można nowych lig wgrac? dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 opraw kibiców raczej nie będzie tak mi się wydaje, bo po prostu w PESie raczej niegdy opraw nie widziałem, ani zbliżeń na kibiców. co do dopingu to miały zostac polepszone, dodane nowe chantsy itp. ile można nowych lig wgrac? dwie? 2 pełne po 18 zespołów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 po co sa takie ograniczenia? Przecież to powinno byc ograniczone wielkoscią dysku...kupisz sobie jakis kosmos liczony w tetrabajtach to czemu ma cie cos ograniczac? Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Slyszalem ze online laguje ((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Slyszalem ze online laguje ((( gdziee? ludzie dawajcie jakies linki bo tak to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 po co sa takie ograniczenia? Przecież to powinno byc ograniczone wielkoscią dysku...kupisz sobie jakis kosmos liczony w tetrabajtach to czemu ma cie cos ograniczac? To prawda ograniczenia są bezsensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 niech ktos da jakis sensowny link odnosnie online.. bo jak ma lagi to ide jutro kupić fife i nie będę się łudził jak ten osioł kolejny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Slyszalem ze online laguje ((( Nie przesadzaj Raulos jeden gość czy dwóch napisało, że mieli lagi. Trzeba poczekać na opinię większego grona ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
rado 5 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) recenzja eurogamer: 7/10, nie wiem czy sie smiac czy plakac, fifa jest fajna ale tylko na poczatku, pes znow ssie (demo mi nie podeszlo w ogole), kolejny rok bez pozadnej pilki, a jeszcze pare tygodni temu zapowiadalo sie starcie gigantow, jaki dół! Edytowane 1 Października 2010 przez rado_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) Założyłem temat, lagi lagi lagi maly procent osob, malo opini, moze online sie poprawi, ulepsza go wraz ze startem http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=60348 Edytowane 2 Października 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Re: PES 2011 ONLINE Quote: Originally Posted by raul_ole Can't belive guys. Only one opinion ?! Heard its laggy yes, on 360 many gamers are reporting lag is worse than pes 2010 ide chyba po fife zaraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 opraw kibiców raczej nie będzie tak mi się wydaje, bo po prostu w PESie raczej niegdy opraw nie widziałem, ani zbliżeń na kibiców. co do dopingu to miały zostac polepszone, dodane nowe chantsy itp. ile można nowych lig wgrac? dwie? w poczciwym PES5 na ps2 miałeś zarówno oprawy kibiców jak i zbliżenia na kibiców Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) Ja pierdziele z dniem premiery wszystkich krajów mają wydać patch do online. Zaraz podam linki osób co twierdzą bardzo pozytywnie o online. Co to w ogóle za ocena czegoś przez raptem 3 osoby. Jakby online był skopany to by już huczało, a nic takiego nie ma miejsca, kilka osób coś tam pisze. Rozumiem założony temat i wpisów ponad 300, że jest lipa a nie przez 3 osoby recenzja eurogamer: 7/10, nie wiem czy sie smiac czy plakac, fifa jest fajna ale tylko na poczatku, pes znow ssie (demo mi nie podeszlo w ogole), kolejny rok bez pozadnej pilki, a jeszcze pare tygodni temu zapowiadalo sie starcie gigantow, jaki dół! Ten sam Eurogamer dał tyle samo FIFA Edytowane 2 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 dawaj Lons szybko te linki bo juz jestem sklonny kupić dziś Fife :< Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Meczyk z ps3 online http://www.youtube.com/watch?v=Xon6nizifSQ&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) dawaj Lons szybko te linki bo juz jestem sklonny kupić dziś Fife :< Zaraz tobie podam. Nie wpadaj w panikę po kilku komentarzach. Pamiętam jak jeden gość mówił,że mu laguje, ale dodał, że mieszka w RPA i grał z gościem z Chile z Ameryki Południowej Nie ma jeszcze tak naprawdę otwartych w pełni serwerów bo w pełni otworzą je 8. W tym sam dniu będzie patch. Raulos grałem na Xboxie w Pes 2010 kilka meczy online i było zero, zero laga! Tak samo na PSN. Spokojnie ludzie w tym aspekcie KONAMI na pewno nie zawiedzie. Zresztą ten jeden gość co tam narzeka na lagi twierdzi, że w ogóle nie gra na online bo nie lubi to nie dziwne,że narzeka. Edytowane 2 Października 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 no a ja tak jak pisalem w temacie Fify.. zagralem ok. 100-200 spotkan online w pesa 10 na iksie i więcej gier mialem zlagowanych niz przyzwoitych Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi