schabek 5 297 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Pograłem w demko i nie ciągnie mnie żeby do niego wrócić. Pewnie przez to że są tylko dwie drużyny. Mimo wszystko gra się przyjemniej niż w FIFE!!! Jestem mega pod wrażeniem zmian. Ze słabego, nudnego i ogolnie po(pipi)anego PES 2010 przeszło w mega realistyczny, ciekawy i nowatorski PES 2011. Świetnie mi się grało. Akcje fajnie można klepać. Strzały są miodne. Wrzutki choć robią mniej zamieszania niż w FIFie też można spożytkować. Oj kto wie, być może kupię na premiere. Bardzo możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dla tych, którzy nie wchodzą do tematu "PROMOCJE I OKAZJE" daję jeszcze tutaj: http://www.thehut.com/10271127.html Wydaje mi się, że ciekawa oferta Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Napiszę krótko (fan pesa,tzn. na początku ISSa od edycji98 (99 wyszła tylko po japońsku i właśnie od tego roku zakochałem się w piłeczce od Konami),w tej chwili PES błądzi tak samo jak fifa przed 9!Obecnie pogrywam w FIFĘ......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dla tych, którzy nie wchodzą do tematu "PROMOCJE I OKAZJE" daję jeszcze tutaj: http://www.thehut.com/10271127.html Wydaje mi się, że ciekawa oferta Zmienili cene czy mi się wydaje? Było 32.93? Bo teraz jest 39.93... Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) Dalej jest 32.98 funta, musiałeś zmienić na euro, bo w euro jest 39.93 Aha! tylko w tym wypadku zamiast 0,99 funta trzeba policzyć 5,99 za wysyłkę. Ja wziąłem, schab też bierzesz? Edytowane 3 Października 2010 przez mikro Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Chciałem ale nie przyjmuje mojej karty także chyba dupa. Najwyżej dopłace 30zł i wezmę z allegro ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Co to ma byc, pilka przed sama bramka ostro zakreca, hahahah xD Cytuj Odnośnik do komentarza
diggler 0 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Co to ma byc, pilka przed sama bramka ostro zakreca, hahahah xD http://www.youtube.com/watch?v=30Vy5Fesy_E co to ma być, przecież piłka sama zakręca, prawda? mało trafny ten twój komentarz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Co to ma byc, pilka przed sama bramka ostro zakreca, hahahah xD http://www.youtube.com/watch?v=30Vy5Fesy_E co to ma być, przecież piłka sama zakręca, prawda? mało trafny ten twój komentarz... gdzie sa teraz tacy lewi obroncy? (chlip chlip) Cytuj Odnośnik do komentarza
ted360 17 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Co to ma byc, pilka przed sama bramka ostro zakreca, hahahah xD Kolega widać nigdy nie grał w piłkę Jeszcze 4/5 dni czekania i znikam na tydzień. Cztery lata czekałem na tego PESa, inne gry mogą w tej chwili nie istnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jak się nie ma do czego przyczepić to się szuka na siłę "błędów" gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 W Kielcach moze gosciu bedzie mial w srode nie moge sie doczekac Sklepy tez pewnie tak beda wysylac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jak się nie ma do czego przyczepić to się szuka na siłę "błędów" gry. Uważasz po demie PES2011, że ta gra jest idealna? :potter: Nie, nie jestem zwolennikiem FIFY, aczkolwiek widzę, że każda z tych gier ma swoje wady i zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Co to ma byc, pilka przed sama bramka ostro zakreca, hahahah xD http://www.youtube.com/watch?v=30Vy5Fesy_E co to ma być, przecież piłka sama zakręca, prawda? mało trafny ten twój komentarz... gdzie sa teraz tacy lewi obroncy? (chlip chlip) Ja bym sie przyczepil do identycznej jak pare stron wczesniej animacji bramkarza (rzut wolny z tego co pamietam). Wyglada to beznadziejnie, jakby w ogole do pilki nie skakal. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 http://www.konami.jp/we/online/2011/?tg=gb&pf=ps3&pg=tool Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 http://www.konami.jp/we/online/2011/?tg=gb&pf=ps3&pg=tool zrobiłem ten test i pisze mi ze musze odblokować jakieś porty :potter: masakra, WSZYSTKIE gry na PS3 po sieci o to mnie nie poprosiły zacznicie sie bac... (o ile ten test jest wiarygodny i tak bedzie w rzeczywistosci) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 To kolejny minus PSN. Niemal w kazdej grze w instrukcji masz wypisane pare portow do odblokowania,a z reguly na ruterach miejsc juz brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) co ty mówisz- napisałem NIE prosiły, nie było zadnuch problemów. (PES 2008 i 2009 grałem na PC i akurat z tym mialem niezłe jaja- edycje 08 ledwo wogóle uruchomiłem- co bym nie zrobił wyskakiwał "error has ocurred") Edytowane 4 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Zle przeczytalem,ale np. przy Fifa 11 powinienes niektore odblokowac. Duzo jest tych portow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Zle przeczytalem,ale np. przy Fifa 11 powinienes niektore odblokowac. Duzo jest tych portow? nie, to kilka kliknieć, tylko ze wiesz- konsole charakteryzuja sie prostotą- wkładasz płytke i grasz. Konto sieciowe tworzysz tylko raz i to koniec "ROBOTY", od tej pory ma byc łatwo , prosto i przyjemnie. W fifie 11 tak piszse w instrukcji (jak i wielu grach) ale działa bez tego , zresztą jest tam zaznaczone "gdyby nie działało" Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Co do spóźnień premiery PES-a w Polsce to ultima twierdzi,że u nich wszystko będzie na czas ;] Edytowane 4 Października 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Co do spóźnień premiery PES-a w Polsca to ultima twierdzi,że u nich wszystko będzie na czas ;] bedzie przed czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jak się nie ma do czego przyczepić to się szuka na siłę "błędów" gry. Uważasz po demie PES2011, że ta gra jest idealna? :potter: Nie, nie jestem zwolennikiem FIFY, aczkolwiek widzę, że każda z tych gier ma swoje wady i zalety. Uważam,że niektórzy szukają minusów na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi